• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıflamak istiyorum :(

çok teşekkür ederimmm...inşallahh...

:1::1::1:canım zaten işe gelincede tost-poğaça-simit -börek vs..yiyip duruyorum benim adam akıllı kahvaltı yapmaya ihtiyacım var....
bu arada yaş kaç aevlmisin..
benim 25 yaş 4 yıllık evliyim....

bu sabah bi tost yedim-bu saate kadar başka bişi yemedim haaa bide 1 dilim kek.....saat 9,30 gibi...şu an çok açım ve ne yiyeceğimi bilmiyorum.....

adım Gizem 20 yasındayım Sakarya unıversıtesınde okuyorum bekarım :52:
he bı de asker beklıyorum :72: :9:

kızlar bence hepımız tanıtalım kendımızıı en azından ısımlerımızı oğrenırız :52:

**
canım cok acıktıysan galeta yıyebılırsın yada kuru meyve :26:
yada yoğurt ye :9:

kızlar bence hepımız tanıtalım kendımızıı en azından ısımlerımızı oğrenırız :52:

**

ahahahahahahah bu superdı ıste gizzz yarısmacı arkadsalra basarılar dılerızz:))))

adım ipek yaş 31 :2: :37::37:bekarım :)))) herkese basarılar dılerım:)))

ahahahahahahah bu superdı ıste gizzz yarısmacı arkadsalra basarılar dılerızz:))))

adım ipek yaş 31 :2: :37::37:bekarım :)))) herkese basarılar dılerım:)))

aynen bu uzun yolculukta herkese basarılar dılıyorum :52::52:

sanırım en kuçuk ben kalıcam yıne :52: :8:

**

hayırlı tezkereler canım...biz evlendikten sonra eşim askere gitti geçen yıl kısa dönem...
yaaa valla galeta falan kesmicek...akşama yememeyi düşünerek stajyer kıza köfte ekmek almasını istedim..onu yiyeceğim....:17::17::17:
adım selvi....başarılar....:6::8::66::65::65::65:

:21:Bende geldim sizinleyim adım Sümeyra 21 yaşındayım hemde şişkoyumRejimdeyim ama açım ilk gün olduğu için bünyem henüz alışamadı aksine bu masa başında zamanda geçmiyor suda görmek istemiyorum artık ama azimliyim alışcam zayıflıcam oh olsun:21:

hayırlı tezkereler canım...biz evlendikten sonra eşim askere gitti geçen yıl kısa dönem...
yaaa valla galeta falan kesmicek...akşama yememeyi düşünerek stajyer kıza köfte ekmek almasını istedim..onu yiyeceğim....:17::17::17:

yeemmeeeeeee :)))) yanı ekmegını yemeee koftesınııı yeee :)))):27::28:

:21:Bende geldim sizinleyim adım Sümeyra 21 yaşındayım hemde şişkoyumRejimdeyim ama açım ilk gün olduğu için bünyem henüz alışamadı aksine bu masa başında zamanda geçmiyor suda görmek istemiyorum artık ama azimliyim alışcam zayıflıcam oh olsun:21:

hoş geldınn tatlllımmmm, hepımızz sıskoyuzz, ( hepımız hrant dınkız gıgıb oldu) :)))))

ılk gunler zor olurr ama ınana 1 hafta sonra herseye alsııyorsun, rejım yapmıyorsun saglıklı beslenmeyı ogrenıyorzzz :))))))

Araştırmacılar, özellikle kadınların seks esnasında çok kalori harcadığına dikkat çekerek zayıflamak için nasıl seks yapılacağı konusunda ‘yol yardımı’nda da bulundular. Buna göre işe önce striptizle başlamak gerekiyor.

Alman Bild Gazetesi’nde yer alan habere göre İngiliz bilim adamları insanın seks yaparak kilo verebileceğini ortaya çıkardılar. Sevişirken özellikle kadınların çok kalori harcadığını, böylece hızla zayıfladığını belirleyen İngiliz bilim adamları, ‘Aktif seks, sevişerek zayıflamanın en iyi yolu’ dediler. Bild Gazetesi, İngiliz bilim adamlarının ‘Seks yap, zayıfla’ dedikleri reçeteyi de yayımladı. ‘Aktif seksle zayıflama’nın yolu şöyle:

Sevişmeye striptiz yaparak başlanması gerekiyor. Çünkü striptiz 400 kalori yaktırıyor.

Ateşli öpüşme 325 kalori harcatıyor.

Ayakta seks yapmak, daha çok kalori harcatıyor. İnsan yatakta seks yaparken 200, ayakta ise 400 kalori yakıyor.

En çok kalori ise, oral seks yapılarak harcanabiliyor. Oral seks yaparak orgazmı yaşamak ise, ekstradan 100 kalori yaktırıyor.

İngiliz bilim adamları, haftada sadece üç kez seks yapmanın bir yılda 15 bin kalori yaktıracağına dikkat çekerek bunun 240 kilometrelik bir koşuda harcanan enerjiye denk olduğunu ve genelde bir beden küçülme anlamına geldiğini söylediler.

ben evlenene kadar sısko kalcam o zamn :52::52::30:

hoş geldin..ahh ilk günler yokmu o ilk günler ben daha ilk günü yakalayamadım yiyip duuruyom valla....yemek kadar güzel şeymi var yaaaaaa...ama elden bişi gelmiyo....

ben evlenene kadar sısko kalcam o zamn :52::52::30:

ben evlendikten sonra daha bi kilo aldım bu doğru olsa oooooooooooooo:27::23::23::98:
43 kiloyla evlendim ilk yılda 48 oldum son 2 yıldırda 50-55 arası değişiyo......yani pek umut etmeyin derim onudaa...

Araştırmacılar, özellikle kadınların seks esnasında çok kalori harcadığına dikkat çekerek zayıflamak için nasıl seks yapılacağı konusunda ‘yol yardımı’nda da bulundular. Buna göre işe önce striptizle başlamak gerekiyor.

Alman Bild Gazetesi’nde yer alan habere göre İngiliz bilim adamları insanın seks yaparak kilo verebileceğini ortaya çıkardılar. Sevişirken özellikle kadınların çok kalori harcadığını, böylece hızla zayıfladığını belirleyen İngiliz bilim adamları, ‘Aktif seks, sevişerek zayıflamanın en iyi yolu’ dediler. Bild Gazetesi, İngiliz bilim adamlarının ‘Seks yap, zayıfla’ dedikleri reçeteyi de yayımladı. ‘Aktif seksle zayıflama’nın yolu şöyle:

Sevişmeye striptiz yaparak başlanması gerekiyor. Çünkü striptiz 400 kalori yaktırıyor.

Ateşli öpüşme 325 kalori harcatıyor.

Ayakta seks yapmak, daha çok kalori harcatıyor. İnsan yatakta seks yaparken 200, ayakta ise 400 kalori yakıyor.

En çok kalori ise, oral seks yapılarak harcanabiliyor. Oral seks yaparak orgazmı yaşamak ise, ekstradan 100 kalori yaktırıyor.

İngiliz bilim adamları, haftada sadece üç kez seks yapmanın bir yılda 15 bin kalori yaktıracağına dikkat çekerek bunun 240 kilometrelik bir koşuda harcanan enerjiye denk olduğunu ve genelde bir beden küçülme anlamına geldiğini söylediler.

aabbboowwwww öneriyee gelllll :))))))):27::27::27:

ee bekar olanalr napcakkk ahahahahahhahaha

hoş geldin..ahh ilk günler yokmu o ilk günler ben daha ilk günü yakalayamadım yiyip duuruyom valla....yemek kadar güzel şeymi var yaaaaaa...ama elden bişi gelmiyo....

benım ıcınd eyemek yemek bı zevkkk hobıııı.. ama artık yavas yavas ogrenıyorumm az yemeyıı saglıklı beslenmeyı :)))))

canım hiç sevmediğim yiyecekleri bile istemeye başladı yesek yesek zayıf kalsak yapabiliriz ama ne eksiğimiz var aksine fazlamız var:):64:

sağol canımm benım uzun dönem :5: ama 126 şafakk :72::nazar:
o gelmeden zayıflamalıyım :52:

hoşgeldın canımmm :71:
burdakılerın ortak özellıgı sısko olmak :52: :9:
pazartesi gunlerı kılo bıldırımı yapıyoruz onun dısında hergun buraya yedıklerımızı yazıyoruz eksıklıklerımızı gıdermek ıcın :12:

bende her gelene aynı seyı yazıyorum ama napıyım mazur görun :26: :9:

canım bencede köftesını yeseydın salatayla falan :26:
yada en azından ekmeğin içini çıkar barıı :52::52::52:

:27::27::27:artık çok geeeeeeççççççççççççççç..:56::56::56:çoktan geçti gitti bile boğazımdan aşağı....bu günlük böle olsun ama..:78::78:yarın sözzzz daha iyi olcam.....:8::8:
sağol canımm benım uzun dönem :5: ama 126 şafakk :72::nazar:
o gelmeden zayıflamalıyım :52:

hoşgeldın canımmm :71:
burdakılerın ortak özellıgı sısko olmak :52: :9:
pazartesi gunlerı kılo bıldırımı yapıyoruz onun dısında hergun buraya yedıklerımızı yazıyoruz eksıklıklerımızı gıdermek ıcın :12:

bende her gelene aynı seyı yazıyorum ama napıyım mazur görun :26: :9:

canım bencede köftesını yeseydın salatayla falan :26:
yada en azından ekmeğin içini çıkar barıı :52::52::52:
ekmeğin içini çıkarttırdım zaten marul salatasıyla yedim valla ciddi ciddi yarım ekmek.....köfteeeeeeeee.......
kırbaçlayın beni yaa :22::22:düşününce korkunççç bi öğün oldu.........

canım hiç sevmediğim yiyecekleri bile istemeye başladı yesek yesek zayıf kalsak yapabiliriz ama ne eksiğimiz var aksine fazlamız var:):64:

eskiden öyleydim ama tek fark şimdi çok hareketsizim ..bol egzersiz ve hareketle ne kilo kalıyo ne bişi yediklerimizde uçup gidiyo ama ben bün 1 saat yürüdüm bu akşamda yürüyeceğim havalarda kötü ama bu gidişlede iyi olmasını beklersek şişicez....bu akşam 2 saat yürüyüş var planımda...

h.b şekerler ne demek ö.değil mühim olan güler yüzle karşılamak kurtulalım şu yağlardan kilolardan kendimi bildim bileli şişkoyum ben yaa:)

Son düzenleme:
:27::27::27:artık çok geeeeeeççççççççççççççç..:56::56::56:çoktan geçti gitti bile boğazımdan aşağı....bu günlük böle olsun ama..:78::78:yarın sözzzz daha iyi olcam.....:8::8:

ekmeğin içini çıkarttırdım zaten marul salatasıyla yedim valla ciddi ciddi yarım ekmek.....köfteeeeeeeee.......
kırbaçlayın beni yaa :22::22:düşününce korkunççç bi öğün oldu.........

akşam sakınn pilav makarna yıyım demee :20: :57:
:9:

Back
X