kızlar aslında benimde problemim var. kilolu değilim ama birkaç kilo bile alsam hemen stres yapıyorum. normalde çok kolay kilo veririm ve hayatımda hiç diyet yapmadım. 2-3 aydır kullandığım bi ilaç vardı ondanmıdır bilmem 5 kilo kadar aldım. ve aldığım kiloları veremiyorum. çok kilolu durmuyorum ama göbek yaptım biraz. su içiyorum, akşamları mekik çekiyorum, yürüyüşte yapıyorum ama niye veremiyorum??? bir aydır yediklerime dikkat ediyorum, mümkün olduğunca az yiyorum ki normalde yemek yemek benim için hobidir :) bu haftada nesfite başladım sabah ve öğlen yiyorum akşamda çok hafif bi yemek ve çok az. ama gram gitmedinapcamm bennn
Hangi ilacı kullanıyorsun bilmyorum canım ama o ilacı kullandıkdan sonra kilo aldığına göre ilacın etkileri vucudunda hala devam ediyor olabilir.Ben bunu bizzat doktora danışarak öğrendim.Bu dönem içinde sabırlı olman ve pes etmemen lazım.Birde tek tip öğünle beslenmek yerine sık sık az az yiyebilirsin.Ki ben nesfiti denemiştim hiç işe yaramıyor malesef ki.Pes etme ilacın etkisi geçtiğinde emin olki vereceksin.Yavaş oluyor ama tartıda eksilen rakamı görünce mutlu oluyorsun.1 ayda olacağına 2 ayda olsun ama sağlıklı olsun