Canım yediğin bir simit yanlış hazırlamıyorsam yarım beyaz ekmeğe denk geliyor.Susam biliyorsun ki yağlı ve midede eritilmesi çok zor.Kahvaltı yapma şansın yok mu?
Ayrıca hafta sonu kaçamakları unut ve sanki buğün başlamışsın gibi düzenli başla.
Sabah kahvaltısı,öyle yemeği akşam yemeği.Aralarda meyve yada yoğurtta yiyebilirsin.
Sabah zor eritebileceğin bir öğün almışsın.Öğlen salata yiyeceksin tavuklu yada ton balıklı olabilir proteinede ihtiyacın var.Akşam da meyve yerine bir kase çorba yanında 4,5 kaşık sebze yemeği yiyebilirsin.Sebze ve çorba bağırsaklarını çalıştırmada yardımcı olucakdır.
Ayrıca meyveye çok yüklenme çünkü en hafif sandığımız meyvede bile ciddi şeker var.
Yani sabah yağ akşamda şekerle beslenmiş oluyorsun o şekilde düşün.
normalda sabah ısyerınde tost yerım hiçide yedıkleırme cok dıkkat edıyorum saglıklı beslenmeye calsııyorum birde yedıklerımın kalorısını sayarım ben .... sabah ve öğlen yemekelrı evden getırırım. ama dun aksam arkadsımda kalınca bugunde yolda 1 sımıt aldım kolay dıye, mutlaka ara ogun yapar kuru kayısı veya cevız yerım.. hsonu cok kacırdıgım ıcınn bu 2 3 gun aksamalrını hafıfı gcırmek ıstıyorum, ben meyve olarak eksı yesıl elma yıyorum sadece , eger oda sakıncalıyca yogurt yerımm napıyımm :))))