- 9 Aralık 2016
- 31
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi Happykedi22
8 hafta 2 günlük dün ilk kez doktora gittim. Bebeğimi görünce çok heyecanlandım. Rabbim inşallah hamile olan herkesin bebişini kucağına almaya nasip eder. Olmayanlarara verir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 hafta 2 günlük dün ilk kez doktora gittim. Bebeğimi görünce çok heyecanlandım. Rabbim inşallah hamile olan herkesin bebişini kucağına almaya nasip eder. Olmayanlarara verir.
Inss canimmm cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin bat a ne kadar kala yaptiniz testii?selam happykedy22 bende 2gün önce test yaptım silik çıktı, sonra gittim dijital test aldım pozitif çıktı,
Eki Görüntüle 1935384 heyecanlandim bugün kan verdim yarın sonucu alacagım ve bir aksilik olmazsa eşime söyleyeceğim , Allah isteyen herkese nasip etsin, sağlıklı evlatlarımız olur inşallah..
ben çok sabırsız olduğum için 3 tane test yaptım:) biri 6 gün önce diğeri 5 gün önce dijital de 3 gün önce. hepsi silik çıktı, dijital net olarak + gösterdi.Inss canimmm cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin bat a ne kadar kala yaptiniz testii?
Hmm dijital 3 gun once demistiniz ama 2 haftalik gosteriyor galiba gec dollenme olduben çok sabırsız olduğum için 3 tane test yaptım:) biri 6 gün önce diğeri 5 gün önce dijital de 3 gün önce. hepsi silik çıktı, dijital net olarak + gösterdi.
kızlar bat 15.90 di. 9.98 e düştü. sağlıksız gebelik dedi doktor. düşecek, düşmez ise biz iğneyle düşüneceğiz dedi. düştüeşim ve ben çok üzgünüz
![]()
Silik ciktiysa gebesin hayirli olsunSelam kızlar, benim bugün adetim 1. Günü hala adet olmadım ve sabah idrarın test yaptım 2. Çizgi silik çıktı.Böyle bir durum yaşayan varmı?
canım benim inşallah gebesidir, bende de silik çıkmıştı, kan testi de pozitif çıktı. ama 2. testim de düştü malesefSelam kizlar adetim iki gun gecikti ancak daha once hic olmadigi kadar kasik agrisi ve meme ucu hassasiyeti yasadim ve suphelendim test yaptim. Idrar testinde ikinci cizgi oyle silik cikti ki yalnizca isik altinda gozukuyordu bende beklemeden kan testi yaptirdim sonuc 86 cikti. Doktor bir bucuk haftalik gebe oldugumu soyledi ancak yalanci gebelige karsi ikibun sonrs yeniden kan testi yaptirmam lazimmis . Iki gunra kan sonucu iki kati cikarsa kesin gebe olucam duaedin ya insallah hamileyimdir. Cok istiyorum allah hepimizin ne guzel dilegi varsa kabul etsin
canım benim inşallah gebesidir, bende de silik çıkmıştı, kan testi de pozitif çıktı. ama 2. testim de düştü malesefşuanda da adet olmaya başladım, düşürüyorum
okadar sevinmiştim ki kan testi pozitif çıkınca, hayal kırıklığına uğradım. diyeceğim o ki 2.testi bekle heyecanlanmak için, genelde kızlar annelerine çekerler bu konuda, benim annem de ilkinde düşürmüş. ama tabi kötü düşünme sakın, buarada hayırlısıyla inşallah her şey yolunda gider, bizleri haberdar et :) bol şans canım,
inşallah canım, ben mikrop kapmışım, antibiyotik kullanıyorum. oyüzden 1 ay sonra deneyeceğiz. fakat sakın benim yazdığıma takılma, ben adetim gelmesini beklemeden test yaptım, adet zamanı gelince de adet oldum, bir çok bayan bunu farketmeden de olsa yaşıyormuş. o sebeple sen gecikmenden sonra yaptığın için olasılığın daha yüksek, zaman çabuk geçer, merak ederiz haberdar et bizi. maydanoz ve mantar tüketme sakın buaralar. ben maydanozu biliyordum da mantarı bilmiyordum, sebep olmamış olabilir ama gene de duyunca çok üzüldüm çünkü o hafta 2 kere mantar yemiştik eşimle ;(
Cok sağol tatlım mantarsız ölmeyiz ya yeterkı saglıklı gebelık gecırelımilk 3 ayda demiş doktor arkadaşıma ama ben tekrar gebe kalırsam hiç yemem sanırım, ya da tekme atmadan yiyemem.