bendeee hamileyimmm (:

maya887

Meleğim seni çok özledim
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
1.468
1
116
kızlar 30 marta adet olmam gerekiyodu olmadım pazar gecesi evde idrar testi yaptım 2 dk bekledim tek çizgi çıkmıştı bende hamile değilim diye bıraktım testi bi kenara çünkü korunmayı adetten 1 hafta önce bırakmıştım 1 - 1.5 saat sonra baktığımda 2 çizgi belirmişti pazartesi sağlık ocağına gittim orada da idrar testi yapıldı 2 çizgi çıktı hemen hemşirem hamilesin dedi bende korunuyodum 1 hafta önce bıraktım korunmayı dedim oda 1 haftalık gebelik değil bu kaçak olmuş dedi kan tahlili yaptı bugün aldım sonucunu 371.26 çıktı
allahım sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah

tebrıkler canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın cok guzel bır surec tadını cıkar dıkkat et artık kendıne

tebrıkler canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın cok guzel bır surec tadını cıkar dıkkat et artık kendıne

inşallah canım sağ salim kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder allahım
dikkat ediyorum canım kendime

canım hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına
allah tamamına erdirsin:) çok güzel bir haber bu ilk bebeğin mi

tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

Terbikler kizlar allah anneli babali büyütsün....

Kizlar bende hamileyim dün Test yaptim positif cikti.

Simdi insan ne yesem ne yemesem neler zararlidir diye düsünmeye basliyor, ne büyül sorumlukmus icinde bebegini tasimak ?

ben diyet yapıyordum cnm bianda bıraktım diyeti öğrenir öğrenmez.verdiklerimimn hepsini geri alabilirim herhalde süt iç , ceviz ye , pekmez iç , .... ama muhteşem bir duygu cnm. her sabah günaydın bebeğim diyerek uyanıyor hergece yatarkende iyi geceler bebeğimdiye uyuyorum... aklımda sürekli o var sürekli hemde.. düşünme bu kadar diyorlar mümkün değil.. ilk bebeğim o benim :))))

tebrik ederim canım
her sabah 1 bardak sütünü iç her kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta ye bol bol peynir ye yoğurt ye bunlar çok faydalı hamilelikde senin dişlerin çürümez çünkü vucütta kalsiyum olmayınca bebek dişlerden ve kemiklerden kalsiyum alıyor buda seni güçsüz yapıyo o yüzden yediklerine biraz dikkat et
ben günde 3 kere folik asit alıyorum sende başladın mı almaya

kaç kilosun canım hamilelikte fazla kilo almak istemiyorsan sık sık az az ye vede bol bol su iç çok işe yarıyo önemli olan senin değil bebeğin kilo alması canım bebeğe yararlı şeyler yemeye bak

Gözünüz aydın inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmeyi nasip etsin Allah.

mrb kızlar, hepinizi tebrik ederim.. Allah analı babalı büyütsün. ben de 6 haftalık hamileyim:) ben bu dönemde çoğunlukla yatarak geçiriyorum. akıntı halinde kahverengi-kırmızı lekelenmem olmuştu geçen hafta. doktor da iğne ve hap verdi.yatıp dinlen dedi düşük tehlikesi olmaması için.. çok kalkmıyorum 3 ay dikkat etmek gerek. bütün lekelenme ve kanamalar önemli olursa ihmal etmeyelim. Bebeklerimizin hep sağlıklı olmasını ve kolay doğum yapmamızı diliyorum hepimiz için...

kaç kilosun canım hamilelikte fazla kilo almak istemiyorsan sık sık az az ye vede bol bol su iç çok işe yarıyo önemli olan senin değil bebeğin kilo alması canım bebeğe yararlı şeyler yemeye bak

66 kiloydum 62ye düştüm cnm devam ediyordum ama bianda hamiş olduğumu öğrendim.zaten diyette yediklerime süt ve meyve ekledim sadece. yine sık sık ve az az yiyordum . ama birde 3 lt su içmeye başladım. 2 lt içiyordum diyet yaparken :))))

cnm hayırlı olsun sanada. hayırlısıyla kucağııza alalım bebişleri :)))

tebrik ederim canım sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah

kilon iyi canım ben 52yle hamile kaldım boyum 1.60

Teşekkür ederim canlarım inşallah herşey hepimiz için güzel olur.. cuma gününü iple çekiyorum kalp atışlarını duyabilecekmişiz :) bu nasıl bir mucizedir? hep bi panikteyim ona bişey olmasın diye.. anne olmak.. dilerim bu mutluluğu herkes yaşar ve sağlıkla bebişine kavuşur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…