Doktordan yeni geldim daha çok yeniymiş .. 10 gün sonra yine gel dedi .. Allahım sağlıkla inş kucağıma alırım çok endişeleniyorum ilki düşüktü benim .... Içimde kelebekler uçuyor resmen
Doktordan yeni geldim daha çok yeniymiş .. 10 gün sonra yine gel dedi .. Allahım sağlıkla inş kucağıma alırım çok endişeleniyorum ilki düşüktü benim .... Içimde kelebekler uçuyor resmen
Ilki düşükle sonlandıysa beklemen çok daha iyi . He ama yeni derken ultrasonda gözüktü mü gözükmedi mi ?? Şimdi neden böyle diyorum ben 10 haftalıkken bir kürtaj yaşadım tabi herkes biliyordu . Sonrasında iki kimyasal gebelik yaşadım birini eşime dedim diğerinde akıllandım demedim. Sonuçta heyecan yapıyor birilerine söylüyor sonra hüsran ... Şimdi çok şükür hamileyim doktora eşimden gizli gittim hamile olduğumu biliyordum ama keseyi görmezsem söylemicektim neyse çok şükür gördüğüm için hemen vııınnnn yanına :)
İnşallah herşey beklediğinden çok daha güzel çok daha sağlıklı olursunuz ❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bata daha 3 gün vardı ...
Ama göğüserimden şüphelendim ben harita gibiler
Allahım ne yazdıysa onu görücez ... Ol dediği şey her türlü olur şayet bu dünyada rızkı yoksa diyecek birşey kalmıyor
Bata daha 3 gün vardı ...
Ama göğüserimden şüphelendim ben harita gibiler
Allahım ne yazdıysa onu görücez ... Ol dediği şey her türlü olur şayet bu dünyada rızkı yoksa diyecek birşey kalmıyor
Ayy minicik bir bebiş aramızda desene , çokta fark yok ben de 6+1 im daha :) inşallah hayırlısı neyse o olsun tabi . Benimde şimdiden 2cm büyüdü bakalım ne olucak :)))
Benim adetim bir gün gecti gittim değerim 3660 çıktı . Karnımdan baktı ve gördük bebeği . Inşallah haftaya görüceksiniz,iyi düşünelim iyi olsun 🙏