• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendeki alışkanlık mı,aşırı bağlılık mı?

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
sevgılım baska bı kızla muhabbet etmış 10 dk .da olsa bunu bana soledı ve bn ondan vazgecemıorum bendekı alışkanlıkmı aşırı bağlılıkmı ben anlamıorum bana yardım edın ya :S

tatlım aklını basına al sevgılıyken gozu baskasını goren adam evlenınce nele yapmaz emın ol senı aldatır bundan emın ol erkek mılletı cok adı benden sana abla tavsıyesı bız bayanlar bı erkege baglanıp yıllarca onunla mutlu olacagımızı dusunuyoruz ama erkeklerın dusuncesı ole degıl erkkekler bızım gıbı degıl aldatma potansıyelerı maksımum eger sız daha evlenmeden baska kızlarla ılgısı varsa evlenınce cok daha kotulerı olur evlenınce erkeklerın cogu dgısıyo zaten olumsuz bısekılde ozaman canın cok yanar evlenınce ayrılmak cok coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook zor keskelerle baslayan kelımeler kurup kendını yersın sonra

kesinlikle alışkanlık bence affedersen tekrar yapar ve senin onda vazgeçemeyeceğini asla belli etme affetceksen bile çok süründrmelisin yoksa sen acı cekersn :(

Niçin başlıkları konu içeriğine uygun ve daha düzgün bir şekilde yazmıyorsunuz.

Konuya dönersek sevgilin başka kızla konuşmuş derken içeriği ne bu konuşmanın

ya nasıl bılıomusunz ben artık anlayamıorm aldatmamı bu ne bılmıorm kız sevgılımn calıstıgı dukkana gelmıs 10 dk ole shbet etmısşer hıc bırbırını tanımıoken snra kızdn hhoslnmıs bunu bana aglaya aglaya anlattı kızlar :(:5: bılmıorm bn kaldıramıorm bunu ve onuda bırakamıorm 5 yıldr ılk kez bole bıse geldı basıma sureklı laf sokuorum aferdesnz agzna etmktn beter ettım ama ıcımden gtmıo unutamıorm :S evlnncede aynı seyı yaparmı sızce ya ben okuorm 5 yıldr beraberız okul bıtınce evlncz ama bu saatten snra hep bı amam var :S

ya nasıl bılıomusunz ben artık anlayamıorm aldatmamı bu ne bılmıorm kız sevgılımn calıstıgı dukkana gelmıs 10 dk ole shbet etmısşer hıc bırbırını tanımıoken snra kızdn hhoslnmıs bunu bana aglaya aglaya anlattı kızlar :(:5: bılmıorm bn kaldıramıorm bunu ve onuda bırakamıorm 5 yıldr ılk kez bole bıse geldı basıma sureklı laf sokuorum aferdesnz agzna etmktn beter ettım ama ıcımden gtmıo unutamıorm :S evlnncede aynı seyı yaparmı sızce ya ben okuorm 5 yıldr beraberız okul bıtınce evlncz ama bu saatten snra hep bı amam var :S

nasıl ben ondan hoşlandım mı dedi

bu erkekler hap böyledir evlenme bence böyle bi herif le kaç gün mutlu olabilirsinki hep acebalar olur içinde ama ikisini kerşına alıp yüzleşmelisin öncelikle:34:

acaba sevgilin hoşlanma diye beğenmekten mi bahsediyor??? sonuçta tvdeki biçok erkek yada kadında beğenilebilir yada gördüğü kızı her ne kadar yanlış olsada güzel bulabilir en azından bunlar hoşlanma tabirinden daha iyi ve daha affedilirdir

evet begenme o hoslndım dıe tabır edıo ya cok zoruma gtt bı yndanda hadı bı kıza bakmktn kndını alamazkı buda onun gbı ole dusunuorum yıne de zor geldı bana kldıramadm halada surunduruorum 2 haftadr canımı aldın dıo aglaması karsımda benı cok fazla etkıledı belkı bu yuzden de ıcımde yumusadım ona bellı etmesemde cnku bı askere gderkn bı babasınn ölumunde bıde bunu bana solerkn agladı 3 kere yanı :(:84:

evet begenme o hoslndım dıe tabır edıo ya cok zoruma gtt bı yndanda hadı bı kıza bakmktn kndını alamazkı buda onun gbı ole dusunuorum yıne de zor geldı bana kldıramadm halada surunduruorum 2 haftadr canımı aldın dıo aglaması karsımda benı cok fazla etkıledı belkı bu yuzden de ıcımde yumusadım ona bellı etmesemde cnku bı askere gderkn bı babasınn ölumunde bıde bunu bana solerkn agladı 3 kere yanı :(:84:

başka bir kızı güzel bulabilir ben bunu anlarım , fakat hoşlanma olayını anlayamam kusura bakmayın benle ilişki yaşarken 10 dk da olsa başka bir kızdan etkileniyorsa bana olan duyguları yeterli değilmiş diye düşünürüm.ama sadece kız güzeldi demesi normal hoşlandım demesi normal değil.Demek kii kız tanışmak istese erkek arkadaşın etkilenmiş belkide tanışıp görüşeceklerdi.Aldatma potansiyeli görüyorum erkek arkadaşınızda....ayrıca bunu sana nye söyledi onuda anlamış değilim

harfleri yutmadan yazar mısın şahsen yazdıklarını anlamak için baya çaba sarf ediyorum.

sorununa gelince canım bunu sana söylemesi düşündürücü çünkü hepimiz bir güzel görünce bir bayan olarak bile bakıyoruz. erkekler de göz bu yani bi anlık bakabilir. eğer bu şekilde olsa bunu sana söyleme gereği bile duymazdı. söylememesi de gerek zaten. sana söylediğine göre demek ki bu hiç de masum bir beğenme değilmiş. bir de ağlayarak söylemiş. kızdan hoşlandıysa da seni yeteri kadar sevmiyor demektir. bana göre bu da bir aldatmadır.

Alışkanlık :2: şimdi hemen affedersen abartır hatta affedersen abartır yüzsüzleşir neden böyleler bilmiyorum

Back
X