Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya nasıl bılıomusunz ben artık anlayamıorm aldatmamı bu ne bılmıorm kız sevgılımn calıstıgı dukkana gelmıs 10 dk ole shbet etmısşer hıc bırbırını tanımıoken snra kızdn hhoslnmıs bunu bana aglaya aglaya anlattı kızlarbılmıorm bn kaldıramıorm bunu ve onuda bırakamıorm 5 yıldr ılk kez bole bıse geldı basıma sureklı laf sokuorum aferdesnz agzna etmktn beter ettım ama ıcımden gtmıo unutamıorm :S evlnncede aynı seyı yaparmı sızce ya ben okuorm 5 yıldr beraberız okul bıtınce evlncz ama bu saatten snra hep bı amam var :S
nasıl ben ondan hoşlandım mı dedi
evet begenme o hoslndım dıe tabır edıo ya cok zoruma gtt bı yndanda hadı bı kıza bakmktn kndını alamazkı buda onun gbı ole dusunuorum yıne de zor geldı bana kldıramadm halada surunduruorum 2 haftadr canımı aldın dıo aglaması karsımda benı cok fazla etkıledı belkı bu yuzden de ıcımde yumusadım ona bellı etmesemde cnku bı askere gderkn bı babasınn ölumunde bıde bunu bana solerkn agladı 3 kere yanı:84: