- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi hayalseverrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hardala bayıldım :)
ayyy hepsine bayıldımmmmm tam benim tarzım benimkıyafetlerimden çoğu bende sendenim bir bavul şal ve eşarbım var 100den fazla50ye yakında dağıttım takmıyorum diye içlerinde daha takamadıklarım var
![]()
baştan 4. fuşya tuniğe bayıldım canım nerden aldınnn? çantalarında sondan 2. siyah altın sarısı olan çok güzelll bu nerden bayıldımmm
bende kuaybe gider, mustafa dikmen, pınar şems, müslima wear,minel aşk v.b tasarımları çok hoş buluyorum veeee sürekli alıyorum daha yeni modanisadan sipariş virdimm
bide tesettürmarkadane tesettür ve alvina da daimi sitelerimden
kayra yı da tesettür markaları arasında tek geçerim markada modelleri süper almaktan kendini alamıyor insan ... eşarptada armineeee vazgeçilmezim herkesin gardrobunda bir armine eşarp olmalı çok güzeller özellikle ipek eşarpları ...ay bende elbise ve farklı model takım manyaklığı var giyecek zaman olmıycaksa bile alıyorummm bir sürü elbse takım tunik stokladım
şal,eşarp manyaklığını saymazsak tabi :)) benimde boyda 1.70 kilo 56 üstte hoş durunca herşeyi alası geliyor insanın... ayy bizimkide körler sağırlar birbirini ağırlar oldu destek veriyorum bide
hardal pelerinin mürdümünü almayı düşünüyordum bende Gamze Polat'ın tasarımı ...
ama senin eklediklerinin hepsi de mükemmel gerçekten önümde olsa atlarım senden farkım yok benimde...
![]()
teşekkür ederim :)her şey güzelmiş..............
beğendiyseniz çok sevindim :)modanın ve tarzın açığı kapalısı olmaz bence :) zevk zevk zevk mesele bu :)
malesef kıyafetlerimi satmıyorum :) ama çok teşekkür ederim :)bende alışveriş delisiyim... peki giymediğiniz kıyafetleri yada 1 kere giyip daha sonra giymediğiniz kıyafetleri satıyormusunuz arkadaşım bu şekilde yapıyor 1 kere giyip satıyor bazen ondan alıyorum tam benim zevkimle aynı sizde böyle birşey yapmak istemezmisiniz![]()
fuzuli harcama? bunu nerden çıkardınız? eger öyleyse bile düşüncenize saygı duyuyorum ama benim yaptığım harcamanın sizi ilgilendiren bir boyutu yok:) islama göre doğru yada yanlış giyiniyor olabilir Allah umarım doğru yolda olmam için yardımcı olur... Sizin iddalarınız fikirleriniz düşünceleriniz görüşleriniz her neyse size alakadar eder beni değil... o yüzden size ters birşey söylemiyorum karşıt görüşü savunmak eğriyi doğruyu tartışmak gibi bir derdim yok.... 2 defa yorum yapma geregi duyup bana değer verdiğiniz için teşekkür ederimokuduğum kadarı ile fuzuli harcama yapıyorsunuz. başını kapatıp islami kuralları yerine getirdiğine inanan hatunlar yanlış yapıyorsunuz. sade ve islami emirlere göre gerçekten yaşayın. be şekilde lüks giyinip süslenip dikkat çekerek mahrem gözlerden nasıl sakınıyorsunuz. tam tersine gözler üzerime cevrilsin istiyorsunuz. bana bunun tersini iddia edemezsiniz. bu şekilde giyimi kim ortaya atmıssa tam bir cılgınlık. nolur kendinize gelin azıcık aaaa
Kıyafetlerin aksesuarların hepsi çok güzeller, çok zevklisin güle güle giy hepsini =) özellikle yüzüklerine bayıldım![]()