- 4 Haziran 2024
- 438
- 909
- 23
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Canın çok sıkılıyor olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar bile yoktu benceAyy 5 santimlik şeyini oraya buraya atan kişi alev alsa ne olurmuş![]()
Ben sağlamadım. Adam gecenin bir vakti senin bulunduğun yere geleceğim dedi. Sonra başladı yazmaya. Bana şöyle fotoğraf at dedi hayır deyince de kendi attı.Fake hesaptan boyle bir resim atmasini nasil sagladiniz?
Ben sağlamadım. Adam gecenin bir vakti senin bulunduğun yere geleceğim dedi. Sonra başladı yazmaya. Bana şöyle fotoğraf at dedi hayır deyince de kendi attı.
Haklısınız.Neden bunu yapıyorsunuz?
Yani boş vaktiniz varsa spora gitseniz en azından faydalı bir iş yapmış olursunuz.
Onu yapmak istedim. Sonra o kadar şok oldum ki attığı şeyi görünce sürdüremedim.Keşke saçma bir adres verdirip getirtseydiniz![]()
Muhtemelen ondan bu şekilde davrandım. Boşanmış, belki değer bilir dedim ama saçma sapan biri çıktı. Esinin de kendisinden çok ilgi beklediğini söylemişti. Kadın çok içiyormuş sözde. Ama muhtemelen bu yüzden kendini alkole verdi kadıncağız. Ona salak gibi diyordu. Kendi en akıllı, söylenenleri tek seferde anlamayınca sinirleniyormuş falan
Ay oha afedersiniz!Bana erkeklerin DNAsında var aldatırlar, ama eşlerini sevmediklerinden değil demişti.
Allah mutlu etsin sizi insallah. Haklısınız. Evet. Ama bence o beni istemedi, nasıl sevmez diye hırs yaptımŞu yazdıklarınız bile arakanıza bakmadan kaçmak için yeterli. Bana göre eski eşinin, eski sevgilisinin ya da herhangi bir kadın arkadaşının arkasından konuşan biri adamım diye gezmesin.
Ayrıca yaşınızda geçmiyor. Ben 32 de evlendim. Şimdi İyi ki diyorum. Bu yaşlarda evlilik bile daha kaliteli, daha oturmuş, daha net oluyor. Yirmili yaşlarda sorun edeceğim insan ilişkileri bu yaşlarda çerez gibi geliyor.
Aynen. Bir de ben bunu kabul etmeyince sinirlendi beyefendiAy oha afedersiniz!
Adam aldatma icin, dna filan diyip, aldatmaya bir tarafindan bilimsel bahane uydurmuş.
Sizde hâlâ aşk mı takıntı mı diyorsunuz. Hangisi olursa olsun adamın kumaşı ortada, böyle bir adamdan ne bekleyebilirsiniz?
Teşekkür ediyorum.Allah mutlu etsin sizi insallah. Haklısınız. Evet. Ama bence o beni istemedi, nasıl sevmez diye hırs yaptım
Merhaba herkese. Bundan bir yıl önce arkadaşım biriyle tanıştırmak istedi beni. Tanıştırdığı kişi boşanmış biriydi. Ben hiç evlenmedim. İkimiz de 33 yaşındaydık. Arkadaşım ikiniz de aynı kültürdensiniz , önceki eşiyle çok farklılardı, o yüzden yürütemediiler dedi. Neyse numaralastık. Bu adam, bi mesaj atıyor bir atmıyordu. Yani görüşmek ister gibi bir hali de yoktu. Dile getirdim hiç görüşmediğimiz için normal dedi. Yani 2 3 günde bir mesaj atıyordu. Bu arada uzak mesafe.
İkimiz de öğretmeniz. Geçen sene şubat ayında buluşalım öyle karar verelim dedi. O zamana kadar mesajlaşmasak daha iyi beklenti oluşuyor demişti. Bana da mantıklı geldi. Zaten bir şey yoktu ortada biter gider demiştim. Şubat tatlinde de sesi çıkmadı. Sadece whatsapptan durumlarımı beğendi. Arkadaşım da gelecekmiş ama is yerinde de sorunları varmış, gelememiş, biraz sabret dedi. Bunu bana değil ona söylemişti. Sildim numarasını. Bu olaydan bir on gün sonra bana mesaj attı. Numaramı niye sildin diye. Yaptığının saygısızlık olduğunu söylemiştim. Sonra benle gerçekten tanışmak istediğini ifade etti. Ben gelemiyorum lütfen sen gel dedi. Arkadaşım da gazlayınca gittim. Görüştük iyi geçti. Konuşmaya devam ettik fakat bu adam, 4 5 günde bir arıyor gün içinde ya bir defa mesaj atardı ya da hiç atmadığı da oldu. Bu zaten sabrımı taşırmıştı. Geleceğini söylediği tarihlerde düğünlere katıldı. Bana da yazın gelsem olmaz mı dedi. Yaza da 3 ay vardı o aralar. Neyse bu sebepten tartıştık. Bitirdik. Ama numaramı silmedi hiç, ben de ara ara ekledim paylaşımlarıma yorum yaptı. Sonra yazın gelmek istedi görüşelim dedi. Hislerim vardı ve görüştük. Yine iyi derken, adam yine uzaklaştı bir ay boyunca hiç konuşma olmadı .sadece beğeni attı durumlarıma. Sonra bir gün yazdı. Ben de oraya gelsem gezer miyiz dedim.
Gittim, fakat o kadar rahat olması, bir ay boyunca yazmaması aramamasını sordum, moralim bozuktu. Kendini herhalde eğlendirmediğim için Artık netim istemiyorum dedi. Hatta bir gün kimin kimle olacağını bilemeyiz falan dedi . Belki pişman olurum ama bilmiyorum dedi. Tabi benim içim parçalandı. 3 aydır üzülüyorum. O süreçte yazdı bir kaç kez yine. Ama en son iletişimi kesen durum da fake hesaptan işlettiğimde ordan cinsellk konuşmak istemişti, hatta abartarak özel bölgesini bile attı. Ben de arkadaşımın onu işlettiğini, bu kadar basitleşebileceğini düşünemediğimi, bir daha herhangi bir şekilde konuşmak istemediğimi söyledim. Numaramı da silmesini istedim. Hatta sildim diyip, sonra böyle olsun istemezdim numaranı geri ekledim demişti. Bütün bunlara rağmen hala aklım onda. Bu sevgi mi? Yoksa beni istemediği için mi takıntı yaptım bunu. Biliyorum berbat biri. Bana erkeklerin DNAsında var aldatırlar, ama eşlerini sevmediklerinden değil demişti. Her yerden çıkarmıştım numarasını falan sildim böyle daha çabuk unuturum diye ama bir ay olmasına rağmen içten içe özlüyorum normal mi? İletisimde olmamak daha çabuk unutturur mu? Bu arada uzun oldu, ve yaptıklarımın saçma çocukça olduğunu biliyorum.
Öğretmen olması sapık olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Belli ki ciddi düşünmüyor işe yaramazın teki. Değerli zamanınızı bu adam için heba edip beklemeyin .Merhaba herkese. Bundan bir yıl önce arkadaşım biriyle tanıştırmak istedi beni. Tanıştırdığı kişi boşanmış biriydi. Ben hiç evlenmedim. İkimiz de 33 yaşındaydık. Arkadaşım ikiniz de aynı kültürdensiniz , önceki eşiyle çok farklılardı, o yüzden yürütemediiler dedi. Neyse numaralastık. Bu adam, bi mesaj atıyor bir atmıyordu. Yani görüşmek ister gibi bir hali de yoktu. Dile getirdim hiç görüşmediğimiz için normal dedi. Yani 2 3 günde bir mesaj atıyordu. Bu arada uzak mesafe.
İkimiz de öğretmeniz. Geçen sene şubat ayında buluşalım öyle karar verelim dedi. O zamana kadar mesajlaşmasak daha iyi beklenti oluşuyor demişti. Bana da mantıklı geldi. Zaten bir şey yoktu ortada biter gider demiştim. Şubat tatlinde de sesi çıkmadı. Sadece whatsapptan durumlarımı beğendi. Arkadaşım da gelecekmiş ama is yerinde de sorunları varmış, gelememiş, biraz sabret dedi. Bunu bana değil ona söylemişti. Sildim numarasını. Bu olaydan bir on gün sonra bana mesaj attı. Numaramı niye sildin diye. Yaptığının saygısızlık olduğunu söylemiştim. Sonra benle gerçekten tanışmak istediğini ifade etti. Ben gelemiyorum lütfen sen gel dedi. Arkadaşım da gazlayınca gittim. Görüştük iyi geçti. Konuşmaya devam ettik fakat bu adam, 4 5 günde bir arıyor gün içinde ya bir defa mesaj atardı ya da hiç atmadığı da oldu. Bu zaten sabrımı taşırmıştı. Geleceğini söylediği tarihlerde düğünlere katıldı. Bana da yazın gelsem olmaz mı dedi. Yaza da 3 ay vardı o aralar. Neyse bu sebepten tartıştık. Bitirdik. Ama numaramı silmedi hiç, ben de ara ara ekledim paylaşımlarıma yorum yaptı. Sonra yazın gelmek istedi görüşelim dedi. Hislerim vardı ve görüştük. Yine iyi derken, adam yine uzaklaştı bir ay boyunca hiç konuşma olmadı .sadece beğeni attı durumlarıma. Sonra bir gün yazdı. Ben de oraya gelsem gezer miyiz dedim.
Gittim, fakat o kadar rahat olması, bir ay boyunca yazmaması aramamasını sordum, moralim bozuktu. Kendini herhalde eğlendirmediğim için Artık netim istemiyorum dedi. Hatta bir gün kimin kimle olacağını bilemeyiz falan dedi . Belki pişman olurum ama bilmiyorum dedi. Tabi benim içim parçalandı. 3 aydır üzülüyorum. O süreçte yazdı bir kaç kez yine. Ama en son iletişimi kesen durum da fake hesaptan işlettiğimde ordan cinsellk konuşmak istemişti, hatta abartarak özel bölgesini bile attı. Ben de arkadaşımın onu işlettiğini, bu kadar basitleşebileceğini düşünemediğimi, bir daha herhangi bir şekilde konuşmak istemediğimi söyledim. Numaramı da silmesini istedim. Hatta sildim diyip, sonra böyle olsun istemezdim numaranı geri ekledim demişti. Bütün bunlara rağmen hala aklım onda. Bu sevgi mi? Yoksa beni istemediği için mi takıntı yaptım bunu. Biliyorum berbat biri. Bana erkeklerin DNAsında var aldatırlar, ama eşlerini sevmediklerinden değil demişti. Her yerden çıkarmıştım numarasını falan sildim böyle daha çabuk unuturum diye ama bir ay olmasına rağmen içten içe özlüyorum normal mi? İletisimde olmamak daha çabuk unutturur mu? Bu arada uzun oldu, ve yaptıklarımın saçma çocukça olduğunu biliyorum.
Kendinizi düşürdükçe düşürmüşsünüz kusura bakmayın.20 lerde bile değilsiniz biraz daha mantıklı olmanızı beklerdim.Merhaba herkese. Bundan bir yıl önce arkadaşım biriyle tanıştırmak istedi beni. Tanıştırdığı kişi boşanmış biriydi. Ben hiç evlenmedim. İkimiz de 33 yaşındaydık. Arkadaşım ikiniz de aynı kültürdensiniz , önceki eşiyle çok farklılardı, o yüzden yürütemediiler dedi. Neyse numaralastık. Bu adam, bi mesaj atıyor bir atmıyordu. Yani görüşmek ister gibi bir hali de yoktu. Dile getirdim hiç görüşmediğimiz için normal dedi. Yani 2 3 günde bir mesaj atıyordu. Bu arada uzak mesafe.