• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendeki şans kimsede yok!

Benim için çook iyi olacaktı, hem kirayı üstlenmiş sayılacaktım. Kabul mu edeyim şimdi? Özür mü dileyeyim?

Valla hiç dikkat etmedim ben.. Seriyizdir. Gereksiz ama sinir bozucu :(

Özür mü dileyeyim şimdi?

O zaman özür dileyeyim.

Bence özür dile çok fevri davranmışsınız.. Ve gerçekten çok mantıklı düşünüyor iki aileye yakın istememekle inanın..

özür dile ama rahatsız olduğun şu eski nişanlının konusunu açmamasını söyle

Çok yıpratıyor geçmişimi konuşması.. İçim almıyor böyle olunca. Sinirim geçince konuşayım bari.

Sen kızdıkça alttan almış bi de. Bence özür dile tatlıya bağlayın :) Vallahi çok güzel düşünüyor nişanlın. Keşke her erkek böyle düşünse :)

Bizde böyle canım. Hep alttan alırız birbirimizi.. Ben de bazen çok pasif kalıyorum, hatta o daha baskın bi erkek. Burada pek belli olmasa da..

Bence haksızsınız. Anladığım kadarıyla eski nişanlınızla evlenseniz Almanya'ya kadar gidecekmişsiniz. Şimdiki nişanlınız için ise semt değiştirmiyorsunuz. Elbette bozulur adam. Almanya konusunu açmakta da haklı bence.

Çok yıpratıyor geçmişimi konuşması.. İçim almıyor böyle olunca. Sinirim geçince konuşayım bari.

Bizde böyle canım. Hep alttan alırız birbirimizi.. Ben de bazen çok pasif kalıyorum, hatta o daha baskın bi erkek. Burada pek belli olmasa da..

bu arada msj da
sen eski nişanlın için nişanlım demişsin
bak orada bile orta yolu bulmaya çalışan o
sen terslemişsin o orta yolu bulmaya çalışmış
biran evvel tatlıya bağlayın şu olayı

bence haklisin.. Sen gelecegi dusunuyorsun,o rahatini!!
rahat edemezmis orada,neden?
annen ne yapacak ona..
iyiligi olur kotulugu olmaz
kiz annelerinin.
bence hemen pes etme..
ver bakayim bi alt dudak :)

Anneni birakamazsan evlenme arkadasim. Otur dizinin dibinde annenin. :ssz:

Erkeklerde asiri annecilik ne kadar nahossa, kadinlarda da oyle.
Bir de bazi laflarin cok argo, tuy dikmek filan. Karsindaki de hoslanmamis zaten.
Gecen konunda "malsin sen, yemin ederim" demistin nisanlina. Ordan benim cok dikkatimi cekti zaten. Senin laflarin cok saygisiz gercekten. Bir kadina yakismiyor.

Insan bir yerde yasamak icin is, guc, gecim gibi seyleri dikkate alir. Annemi birakamam, babami birakamamlarla degil. Durum boyleyse evlenmeyin.

Ben üniversite okuyacağım ve evlendiğimizde çalışmam da mümkün olmayacak bu yüzden. Çalışmama izin vermeyeceğini de biliyorum.
Benim tüm masraflarımı karşılamasını asla istemiyorum. Annem bana böyle bi şans verdi sağ olsun, o bana ait olan bir ev, yani orada oturursak nişanlım benim ailemin eline bakmış olmayacak.. Ben de bir şeylerin ucundan tutmuş olucam. 500-600 tl elimize kalacak. Üstelik yarın birgün benim çocuğum olsa kim bakacak? Onun annesi yaşlı bir insan, üstelik zaten ana okulu öğretmeni annesi, yani torun bakacak birisi değil. Üstelik evlenmek için de çok aceleci davrandık, başlarda her şeye okey veriyordu. Bizim konuşmamız da böyle, bazen o da bu tarz kelimeler kullanır.

Tatlım sevgiline eski nişanlım dememişsin nişanlım demişsin. Ki sevgilin orta yol bulmaya çalışmış.

Yanlışlıkla yazdım malesef. Üstte yazdıklarımı oku canım lütfen, belki biraz hak verirsin. Başta onay veriyordu.

Bence özür dile çok fevri davranmışsınız.. Ve gerçekten çok mantıklı düşünüyor iki aileye yakın istememekle inanın..

yukarıda arkadaşa yazdığımı oku lütfen canım.. Ben özrümü dileyeceğim ama şuan çok kırgınım ona..

Bence haksızsınız. Anladığım kadarıyla eski nişanlınızla evlenseniz Almanya'ya kadar gidecekmişsiniz. Şimdiki nişanlınız için ise semt değiştirmiyorsunuz. Elbette bozulur adam. Almanya konusunu açmakta da haklı bence.

Canım onun oturmak istediği semtte kiralar aldığı maaşa eş değerde. En azından anneme yakınken kiradan kurtulucaz.

bu arada msj da
sen eski nişanlın için nişanlım demişsin
bak orada bile orta yolu bulmaya çalışan o
sen terslemişsin o orta yolu bulmaya çalışmış
biran evvel tatlıya bağlayın şu olayı

Yanlış yazdım ne yapayım.. Özür dilerim sonra ama o da hatalı, yüzüme vurmasaydı bu olayı.

bence haklisin.. Sen gelecegi dusunuyorsun,o rahatini!!
rahat edemezmis orada,neden?
annen ne yapacak ona..
iyiligi olur kotulugu olmaz
kiz annelerinin.
bence hemen pes etme..
ver bakayim bi alt dudak :)

Allah razı olsun valla.. Ben okurken çalışamıcam, o getirsin ben yiyim dersem de olmaz herhalde.
Bedava ev, benim hakkım olan ev, kimseye el açmış olmuyoruz dimi?
Yarın birgün çocuğumuza kim bakacak ben çalışırken? Annem zaten sosyal bi insan, biraz asla zararı olmaz, çok gururlu bi insan.
Ay utandırma :D

haklı olduğun tek konu yaşadığın yeri küçümsemesi.evet küçümsemiş ama onun içinde yaşadığı yer anlam ifade ediyodur.önceden nişanlanmanı yüzüne falan vurmamış.aksine sen ona nişanlım demişsin.annenin evinde oturmak istememe konusunda haklı.içgüveyi gibi yanına taşınamaz bana itici geliyo böyle bişey.annen yalnız bi kadın sanırım.yakın bi semtte oturun o zaman dediği gibi ikisinin ortası.söylediklerinde haklı olmasına rağmen alttan almış.gereksiz yere trip atmışsın gibi duruyo.bence özür dilemelisin.daha sonra oturup sebepleriyle birlikte konuşur karar verirsiniz.

Son düzenleme:
haklı olduğun tek konu yaşadığın yeri küçümsemesi.evet küçümsemiş ama onun içinde yaşadığı yer anlam ifade ediyodur.önceden nişanlanmanı yüzüne falan vurmamış.aksine sen ona nişanlım demişsin.annenin evinde oturmak istememe konusunda haklı.içgüveyi gibi yanına taşınamaz bana itici geliyo böyle bişey.annen yalnız bi kadın sanırım.yakın bi semtte oturun o zaman dediği gibi ikisinin ortası.söylediklerinde haklı olmasına rağmen alttan almış.gereksiz yere trip atmışsın gibi duruyo.bence özür dilemelisin.daha sonra oturup konuşur karar verirsiniz.

Evet küçümsedi.. Tamamen küçümsemekti yaptığı..
Canım ne içgüveyinden bahsediyorsun? Biz ayrı evde oturacağız.. Karşı apt.da.. Yepyeni ev inan bana, öyle bir evde oturmaya kalksak 600- 700 tl kira veririz.
Özür diliycem zaten.

Ben üniversite okuyacağım ve evlendiğimizde çalışmam da mümkün olmayacak bu yüzden. Çalışmama izin vermeyeceğini de biliyorum.
Benim tüm masraflarımı karşılamasını asla istemiyorum. Annem bana böyle bi şans verdi sağ olsun, o bana ait olan bir ev, yani orada oturursak nişanlım benim ailemin eline bakmış olmayacak.. Ben de bir şeylerin ucundan tutmuş olucam. 500-600 tl elimize kalacak. Üstelik yarın birgün benim çocuğum olsa kim bakacak? Onun annesi yaşlı bir insan, üstelik zaten ana okulu öğretmeni annesi, yani torun bakacak birisi değil. Üstelik evlenmek için de çok aceleci davrandık, başlarda her şeye okey veriyordu. Bizim konuşmamız da böyle, bazen o da bu tarz kelimeler kullanır.

Yanlışlıkla yazdım malesef. Üstte yazdıklarımı oku canım lütfen, belki biraz hak verirsin. Başta onay veriyordu.

yukarıda arkadaşa yazdığımı oku lütfen canım.. Ben özrümü dileyeceğim ama şuan çok kırgınım ona..

Duygucuğum sen özrünü dile. Maddiyatı düşünüyorsun biliyorum zorlancağını düşünüyorsan keçiörendeki evi kiraya verirsiniz. sevgilin ailelere yakın olmayalım demiş bence bu fikri çok güzel. Ki seviyorsan onunla her yerde yaşarsın. Zaten okul düşünüyorsun 3 5 yıl çocuk yapmazsınız. Çocuk olana kadarda bi orta yol bulursunuz. Benim oturduğum yeri küçümsüyor demişsin oturduğun yeri küçümsemiyor eski sevgililerini ve eski nişanlının akrabalarını düşünüyor ki bunda da haklı. Keçiören değil hasköyde oturun annene yine yakın olursun ya da güneşevler.

Bence bu konuyu açık açık onunla konuşmalısın.. Madem onun istediği yer bu kadar pahalı sen çalışamayacaksın ne yapmayı düşünüyor onu anlamadım.. Bunları baştan yazsaydın bu kadar çok haksızsın cevabı gelmezdi sanırım.. Senin yazdıklarından herkes illa annenin yakınında oturmak istediğini anladı büyük ihtimalle bende dahil.. O ev senin evet ama o evde oturmak istememesini anlayabilirim çoğu erkek gurur yapar.. Onun dışında o evi kiraya verseniz ordan da geliriniz olur hem..

Annenin sana aldığı evi kiraya verin oradan gelen kirayla üstüne eklersiniz kiranızı verirsiniz, yada nişanlın tutacağı evin kirasını kendi karşılar,kira paran sana kalır,nasıl ki kızlar kayınvalidelerine yakın oturmak istemiyorsa haklı olarak,damatlarda oturmak istemez.

Duygucuğum sen özrünü dile. Maddiyatı düşünüyorsun biliyorum zorlancağını düşünüyorsan keçiörendeki evi kiraya verirsiniz. sevgilin ailelere yakın olmayalım demiş bence bu fikri çok güzel. Ki seviyorsan onunla her yerde yaşarsın. Zaten okul düşünüyorsun 3 5 yıl çocuk yapmazsınız. Çocuk olana kadarda bi orta yol bulursunuz. Benim oturduğum yeri küçümsüyor demişsin oturduğun yeri küçümsemiyor eski sevgililerini ve eski nişanlının akrabalarını düşünüyor ki bunda da haklı. Keçiören değil hasköyde oturun annene yine yakın olursun ya da güneşevler.

Ya canım bi de Çankaya'daki evler çok yapısız. Orada güzel bir evde oturayım desem çok fazla para dökmek lazım..
Artık öyle yapacaz, ne diyeyim..
Ya bi de burda herkes sanıyor ki ben baskınım, laf sayıyorum o alttan alıyor.. Şuan o uygun mekanda değil de öyle uzatmak istemiyor.. Eminim aradığımda demediğini bırakmayacak.

Maddi olarak dusununce sen haksiz degilsin. Ama mesajlasmalarda haksizsin.
Soyle soyleyeyim. Birseyi tartisacaksaniz da usturuplu tartisirsan, ne demek istedigini anlatmis olursun. Yoksa, yok tuy dikiyon filan, bunlar anlamsiz laflar. Bize dedigin gibi dogru duszgun konussaydin onunla da keske.

O orta yol bulmaya kalktikca tersliyorsun. Boyle iletisimsizlikle bir yere varamazsiniz. Sen derdini duzgunce soylersin gerekcesiyle, sonra da o soyler. Oyle oyle orta yol bulunur.

Millet ne konulardan ne büyük kavgalar ediyor.
Allah aşkına o kadar basit bişey için kırmışsınız ki birbirinizi pes yani.
Duygu nişanlılık zorlu bir süreç.
Bu kadar küçük meseleyi büyütürseniz işiniz zor açıkçası.

Nişanlın oturdugun mahalleyi yada ilçeyi küçümsemiyor,küçük görmüş olsa sizin mahalleyi kötüleyip durması gerek,mahalleniz şöyle böyle diye,sadece eski nişanlının akrabalarının orada oldugu söylemiş bu küçümseme mi oluyor,emimin sen de nişanlının eski nişanlısının akrabalarının çoğunlukta bulunduğu yerde oturmak istemezdin.

Bence bu konuyu açık açık onunla konuşmalısın.. Madem onun istediği yer bu kadar pahalı sen çalışamayacaksın ne yapmayı düşünüyor onu anlamadım.. Bunları baştan yazsaydın bu kadar çok haksızsın cevabı gelmezdi sanırım.. Senin yazdıklarından herkes illa annenin yakınında oturmak istediğini anladı büyük ihtimalle bende dahil.. O ev senin evet ama o evde oturmak istememesini anlayabilirim çoğu erkek gurur yapar.. Onun dışında o evi kiraya verseniz ordan da geliriniz olur hem..

Mühendis nişanlım ama daha geçen sene mezun oldu, hangi şirket 3000 tl veriyor yeni mezuna.. Ailesinin de durumu çok iyi ama neden benim kiramı onlar ödesin ki? Çankaya'daki evler de yapısız ve eski, güzel evler de çok pahalı gerçekten.

Annenin sana aldığı evi kiraya verin oradan gelen kirayla üstüne eklersiniz kiranızı verirsiniz, yada nişanlın tutacağı evin kirasını kendi karşılar,kira paran sana kalır,nasıl ki kızlar kayınvalidelerine yakın oturmak istemiyorsa haklı olarak,damatlarda oturmak istemez.

Öyle yaparız artık..

Maddi olarak dusununce sen haksiz degilsin. Ama mesajlasmalarda haksizsin.
Soyle soyleyeyim. Birseyi tartisacaksaniz da usturuplu tartisirsan, ne demek istedigini anlatmis olursun. Yoksa, yok tuy dikiyon filan, bunlar anlamsiz laflar. Bize dedigin gibi dogru duszgun konussaydin onunla da keske.

O orta yol bulmaya kalktikca tersliyorsun. Boyle iletisimsizlikle bir yere varamazsiniz. Sen derdini duzgunce soylersin gerekcesiyle, sonra da o soyler. Oyle oyle orta yol bulunur.

O öyle sessiz sakin bi insan değil, daha önce konuştuklarımızda gayet onaylar şekilde konuşuyordu..
Mesajları okuyunca sanki dediğim dedik gibi görünüyorum ama benim bozulduğum noktalar var. Ankara da yaşamıyorsun sanırım. Oturduğum yeri aşağılar şekilde konuştu. Anlatıyorum anlatıyorum yine aynı yere varıyoruz.

Adam haklı. Şimdi bi erkek buradaki bir kadına anneme yakın oturucaz deseydi olay yapardık topluca

Evet küçümsedi.. Tamamen küçümsemekti yaptığı..
Canım ne içgüveyinden bahsediyorsun? Biz ayrı evde oturacağız.. Karşı apt.da.. Yepyeni ev inan bana, öyle bir evde oturmaya kalksak 600- 700 tl kira veririz.
Özür diliycem zaten.

anladım canım.aynı şehirde yaşıyoruz.kira durumlarını düşününce haklısın aslında daha mantıklı.ama onun açısından da düşünmek lazım.mesajlarından gruruna dokuncakmış gibi görünüyo.

Back
X