Merhaba canım öncelikle konuna cevap vermeden önce nişanın nasıl geçti bizimle paylaşmadın hiç ya da paylaştın da ben görmemiş olabilirim açıkçası merak ediyorum istediğin gibi oldu mu? :)
sorununa gelince ilk başta sert çıktığı için sende sinirlenmiş fevri davranmışsın bunu gördüm sende ama ağır konuşmuşsun ya güzelim ben 8 aydır nişanlıyım bundan daha ağır tartışmalar içerisinede girdik ama asla birbirimize böyle bir cümle kurmadık belki benim aklımdan bir anlık geçti ama ben asla yüzüne söylemedim çünkü karşımızda duran bir erkek ve erkekler kadınlar kadar tahammül sınırı geniş varlıklar değiller yani sen ona gözdağı vermek için böyle söylersin fakat onlar bunu düşünemezler Akın iyi çocukmuş bak ona rağmen alttan almış . Daha yeni nişanlısın imzanda gördüğüme göre 1 yıl kadar süre var düğüne en ufak bir şeyde mevzu ayrılığa kadar gelirse bizi düşünelim, ya şimdi bitir ya da hiç kelimesini edecek kadar ileri giderse çok yıpranırsınız uzun zamanınız var daha. Biraz sakinleş oda sakinleşsin sonra gönlünü alırsın :)
Ah canım çok teşekkür ederim, gayet güzeldi, kalabalıktı.. Her şey istediğim gibi oldu şükürler olsun. :)) Rüya gibiydi.
Ben çok bozuldum, zoruma gitti yaptğı.. Hem küçümser gibi konuştu hem de eski nişanlı konusunu açtı. Kendi hatalı olduğu için öyle alttan aldı yoksa beni paralardı.. Hakkımızda hayırlısı olsun. İlk oldu bu konuşmalar.. Son olur umarım.