durumu uzatmadan çözmenize sevindim.
Yalnız şunu farkettimki çoğu kişi konu sahibini gerçekten anlamadan yorum yapıyor ama konu sahibi gerçekten herkese sabırla ve güzelce cevaplar veriyor. Konu sahibi biraz fevri davranmış ama nişanlısını en iyi o tanıyor ve belkide fevri davranmakla haklıydı. Bizim okuduğumuz sadece mesaj duygu yok his yok konu sahibi ve nişanlısını tanımadan hissiz bir şekilde okuyunca farklı anlamlar çıkabiliyor. Herkes ne senin ainene yakın ne benim aileme yakın meselesine takılmış durumda ama bence sorun aslında duygunun ailesine yada nişanlısının ailesine yakın olmak değil. nişanlısının o kelimeyi kullanmasındaki amacında kayınvalidesine uzak olmak olduğunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla nişanlın biraz ataerkil dediğim dedik birisi. Ve kayınvalidesinin evinde oturunca bunu biraz gurur meselesi yapıp kendine yediremiyecek birde semt beğenme sorunu var azıcık gibi geldi bana. Sen kendini kötü hissetme bundan sonra teklifini yaptın ve okumanı o da kabul etti çalışamayacağının farkında kendisi düşünsün bundan sonrası. Bu sene sınava girdin mi? Daha öncede dediğim gibi okulun yerine ve ulaşıma genel olarak yakın yerler bakarsanız sen rahat edersin. Herşey gönlünce olsun.
Çok çok çok teşekkür ederim yorumun için. Eğer en iyi cevap seçebiliyor olsaydım bu senin cevabın olurdu.. Allah razı olsun..
Evet, girdim sınava ve barajı da geçtim şükürler olsun. Çözdük olayı ve ona bıraktım tamamen. Bozulduğum noktalar kesinlikle oturduğum semti azımsar şekilde konuşması ve eski nişanlı olayını açışı.. Bunu 2. kez yaptı.. Her şey senin de gönlüne göre olsun inşallah canım..