Bendemi bir sorun var...:((

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
Canım çok sıkılıyor kızlar.Sizle biraz dertleşmek istedim.Benim annemle aram pek iyi değildir anlaşamayız fazla küçüklüğümden beri böyledir.Ama erkek kardeşimle araları çok iyidir onu vurmaya bile kalktı ama yinede hep o iyidir.Yoruldum artık bana sitem etmelerindenn. Eve bir misafir gelse sürekli benden şikayet eder.Yaptığım hiçbirşeyden hoşnut olmaz beğenmez.Temizlik yapsam evde gün boyu canım çıksada yarım yamalak yapmışsın der.Şimdiye kadr yaptığım hiçbirşeyin arkasında olmadı.Hep bana başkalarını övdü çocukken anlamazdım ama şimdi anlıyorum bana övdüğü meth ettiği kişiler bir halta yaramıyor.Bir dersim 4-3 gelse demediğini bırakmazdı ki ben hep dereceyle itirmiştim okulumu.Bazı arkadaşlar tanıyor beni şuan 22 yaşımdayım 8 ay önce atandım kpss ile memurum kendi paramı kazanıyorm yine yok yine yok.Sınava hazırlanırken hep laf edip durdu bi kazanamada bak seni neyapacağım felan. Sürekli benimle zıtlaşır.Babamla anlaşamazlar ailede problem var zaten ama kardeşimle farklılar ona oğlum die hitap eder bana hiç kzım dememiştir hep ismimle çağırır.Küçükken evden gittiği olmuştu gitmeden bana diyordu ben gidicem kimseye söyleme arkamdan ağlayn felan annemi istiyorz deyin.Yaşım 11-12-13 kardeşim benden 3,5 yaş küçük .BEn nekadr söyleyebilirdimki dile getiremezdim.Ama çocukluğumdada annem döverdi beni yani çok sıcak bi bağ yoktu bendenmi kaynaklıydı die kaç kere düşündüm.Çıkıp geldiğinde sen beni hiç düşnmedin istemedin.Yok komşular bu nasıl çocuktur annesini hiç aramadı kardeşin öyle değil vs vs. konuşup dururdu .Huyları hala aynı artık yoruldummmm (

Canım sen atanmışsın kendini kurtarmışsın. Artık bence hiç annenle polemiğe girme hiç bir konuda. İşine gücüne bak. Bırak istediği gibi davransın. Seni bilen biliyordur nasıl olsa. Neden böyle dediğimi de söyliyeyim hemen yanlış anlaşılmasın: Huylu huyundan vazgeçmez çünkü. Anneni değiştiremezsin. En iyisi atışmalara tartışmalara girip kalplerin kırılmaması. Bende benzer sorunlar yaşadım 18'imde bile dövdüğünü bilirim. Hala söylerken gözlerim dolar.. Ama inan sen evlilik arifesine geldiğinde işin rengi değişiyor. Göreceksin bak.

Beni de kaçkere dövmeye kalktı.Geçen sene saçlarımı yonmuştu sınava hazırlanırken sürüklemişti en son dayanamayıp polisi aramıştm.Sora gelmeyin demiştim polislere. Geçenlerde tencere takımı aldıydım 2 rengi vardı mat ve parlak ben parlağını beğenmiştim.Annemler matını.Mat rengi al dediler satıcıda mat olanı tavsiye etmişti.Bende tamm mat olsun dedim.1-2 hafta sonra tencereler geldi başka bir tencere takımı neyse konuştum değiştiler.Eve geldim hangi takımı istedin dedi mat olanı dedim.Tutturdu bizim beğendiğimz takım parlaktı mat değil.Hayır mattı diyorm.Değildi diyor başladı hakaret etmeye sen geri zekalısın sen öylesin sen böylesin.Çıldıracam lanet olsun dedim bida sizinle bişey almam kendim herşeyimi alırım dedim.Sonra takım geldi yine aynı sorun yo hyr diyorm.Akşam babam gelsin ona soracaz dedim geldi babam.Oda emin olamadı.Ama hakaretler devam.Dedim babam yrn benle gelsin gidelim bakalım.Gittik babamla eve gelen takım babamın seçtikleri takım.Herzamanki gibi ben haklı çıktım dedim yine kendini savunuyor.İş yerime gelmişti yine yakın zamanda bana diyorki gör bak seni ordan postalayacaklar şefin seni atacak sen öylesin böylesin.Ya diyorm devlet dairesinden beni kim atıyor?.Şefinmi orası vs yok yok sen gör bak diyorr

Bence dediğim gibi artık mümkün olduğunca az muhatap ol. Hee de geç ki kalpler kırılmasın. Ne kadar kötü olursa olsun Allah yokluğunu göstermesin.

Bence dediğim gibi artık mümkün olduğunca az muhatap ol. Hee de geç ki kalpler kırılmasın. Ne kadar kötü olursa olsun Allah yokluğunu göstermesin.

bende öyle yapıyorm zaten ama benim psikolojim bozuluyor.Çok fazla etkileniyorm.Çevrmdekileride etkiliyorm.

canım etkilenmemeye çalış
etkilenmemeyi kendi kendine başaramıyorsan destek al bir psikologdan
değişmezler çünkü,sen ne kadar az etkilenirsen o kadar iyi

yaşın ilerledikçe,kendi ailen çocukların oldukça daha kolay başa çıkabilirsin diye düşünüyorum
benim annem bu kadar bariz değil ama bizimkilerde çok üzdüler beni,çok öfkeliydim onlara karşı ama şimdi öfkemde geçti,sadece mesafeli durmaya çalışıyorum çünkü artık güvenmiyorum ve beni üzmelerini de istemiyorum. sırlarımı evimin içinde olanları filan paylaşmıyorum,çünkü bi süre sonra başka şekilde kullanılıyor bana karşı..
senin annen bariz sana kötü davranıyor,sende mesafeni koy, seni üzmelerine kırmalarına izin verme,inşallah Allah yardımcın olsun
çok şükür Allaha benim içimdeki o öfkeyi,kırgınlığı aldı,çünkü o da çok ağır bi yüktü...

Off ooffff psikolojim allak bullak oluyor.Nasil bir hayattir.İnsanlarin beyieri nasil calisiyor anlam veremiyorummm.Bunaldim artik ne bicim dusuncesiz insanlar bunlar.Erkek arkadasim var universiteyi benim bulundugum.ilde trabzonda okudu ozmn tanistik gecen sene mezun oldu yasadigi sehire istanbula gitti calismaya basladi .İnsaat muhendisi kendisi anne basi bosnmis babasiyla gorusmuyor babasinin biraktigj borcunu oduyolar haziranda biticek.Annesinin calismasiyla oyle boyle yaptiklari 3 katli 4 daireden olusan evleri var.Sigarasi alkol vs yok birseyi.Onun ailesi beni cok seviyor.İstemeye gelmek istiyorlar bizinkiler istemiyolar karsi cikiyolar.Ben atanacagim zaman istanbulu yazicaktim puanim tutuyordu bana karsi ciktilar gondermeyiz calisamazsin die tehdit ettiler yazdirmadilar.Buarada istanbulda coj akrabam var her snede giderim.Ailesini babasini sorun ediyolar kendisini sorun ediyolar.Namazind niyazinda olsun annesi kapali degil ona problen vsvs her sey sorun babasinin borcunu sorun ettiler.Borc odeniyo askerkigi sorun ettiler simdi askerligini yapiyor.Onunda kpss ile atanmasini istiyolar cocuk askerde sinava hazirlanicak onada tamam.Zaten erkek arkadasim askerdeyken isteme olsun dedi bizimkiler istemiyolar.Yalovada kuzenin dugunu oldu bu hafta sonu annemler oraya gitti baska bi kuzen sohbet etmisler faceden yaziyo bana annenle sohbet ettik o is olmaz diyo felan.Moralim bozuldu tum gun daha ne istiyolar.Neyse hafta sonu arkadasim dagitim iznine cikti bizde 4-5 aydir gorusememistik.Buraya geldi 2 gunlugune resim cekilmistik.Ben tekli olduklarimi fce e koydum.Annem bugun mesj atiyo bana sende iyi geziyosun o cocuk ordami vs.annemin facesi yok buarada.Dedim dagitim iznine geldi 2 gunlugune gitti.Aradim dedim sana kim dedi halan dedi o nerden gordu dedim facede resimlere bakiyorduk senin resmini gorduk baktik dedi. bende resimde ben tektim dedim hem cocukmuyum ben kimseden saklamiyirum dedim. nie gorusuyosun geziyosun cocukla dedi dedigi yerde burda cok bilindik biyer dondurma yemistik.Resimde 2 dondurma vardi biride yorum atmisti diger dondurmanin sahibinide gorseydik die bende ilerleyen zamanlarda ins yazmistim.Onuda diyo bana.Halanda kizdi sana nie geziyor evlimidir nisanlimidir vs die.Cok bilmislerdir kendileri avukat 48 -49 yaslarinda.Bende dedim akil vermesinler madem okadr dikkat ediyor nie acik sacik giyinip makyaj yapiyo.Kac yasinda kadin.Hem nisan yapmak istemeynmi var siz izin vermiyorsunz oyle konustum oda yuzume kapadi zaten bendemi anormallik var .Bunlarin yuzunden psikolojim bozuluyor istahim kesiliyor.sora millet nie zayifsin yemek yemiyorsun diyor

inanmıyorum ya,kelimesi kelimesine aynı benim annem (dövme kısmı yok sadece)
Bizde aynıyız canım, annemle arkadaş gibi olmayı,herşeyi paylaşmayı o kadar istiyorum ki ama olmuyo olmuyo..
bendemi problem var acaba diyorum ama .. ne olduda koptuk böyle bilmiyorum..
Dediğin gibi temizlik yaparken içim çıkıyor kendi gelip yeniden temizliyor, yemek yaparım yemez.. gram heves bırakmadı içimde..
Tek umudum nasipse evlenince belki anlar değerimi..

en azından senin düğünün yakın benimkine daha çok var erkek arkadaşımın askerden gelmesini bekliyorm

sen bir kız çocuğu olarak küçüklüğünden bahsediyorum ne yapmış olabilirsin? ki sen bir çocuksun yapsan da bu senin en doğal hakkın annen mi seni doğurdu sen mi anneni? her koyun kendi bacağından asılır , ailen bile başını eğme sana kendini bu denli kötü hissettiren kim varsa çıkar hayatından , bende 21 yaşındayım ve memurum , yaşadıklarını çok iyi anlıyorum , o yüzden kimse bana karışamaz ben müsade etmediğim sürece ... kendi üstüne titremeyi öğrenmelisin canım benim ve unutma senden değerlisi yok ! (destan yazmışım arkadaş hallere gel benim )

Dün acayip kötü hissediyordum özel bir hastanede psikiyatr bölümüne gittim daha sorada özel muayene psikoloğa gittim baya konuştuk anlattım bazı şeyleri hipnoz yöntemiyle çocukluğuma inecekmi 8 seans felan sürer dedi bakalım neler olucukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…