- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Canım çok sıkılıyor kızlar.Sizle biraz dertleşmek istedim.Benim annemle aram pek iyi değildir anlaşamayız fazla küçüklüğümden beri böyledir.Ama erkek kardeşimle araları çok iyidir onu vurmaya bile kalktı ama yinede hep o iyidir.Yoruldum artık bana sitem etmelerindenn. Eve bir misafir gelse sürekli benden şikayet eder.Yaptığım hiçbirşeyden hoşnut olmaz beğenmez.Temizlik yapsam evde gün boyu canım çıksada yarım yamalak yapmışsın der.Şimdiye kadr yaptığım hiçbirşeyin arkasında olmadı.Hep bana başkalarını övdü çocukken anlamazdım ama şimdi anlıyorum bana övdüğü meth ettiği kişiler bir halta yaramıyor.Bir dersim 4-3 gelse demediğini bırakmazdı ki ben hep dereceyle itirmiştim okulumu.Bazı arkadaşlar tanıyor beni şuan 22 yaşımdayım 8 ay önce atandım kpss ile memurum kendi paramı kazanıyorm yine yok yine yok.Sınava hazırlanırken hep laf edip durdu bi kazanamada bak seni neyapacağım felan. Sürekli benimle zıtlaşır.Babamla anlaşamazlar ailede problem var zaten ama kardeşimle farklılar ona oğlum die hitap eder bana hiç kzım dememiştir hep ismimle çağırır.Küçükken evden gittiği olmuştu gitmeden bana diyordu ben gidicem kimseye söyleme arkamdan ağlayn felan annemi istiyorz deyin.Yaşım 11-12-13 kardeşim benden 3,5 yaş küçük .BEn nekadr söyleyebilirdimki dile getiremezdim.Ama çocukluğumdada annem döverdi beni yani çok sıcak bi bağ yoktu bendenmi kaynaklıydı die kaç kere düşündüm.Çıkıp geldiğinde sen beni hiç düşnmedin istemedin.Yok komşular bu nasıl çocuktur annesini hiç aramadı kardeşin öyle değil vs vs. konuşup dururdu .Huyları hala aynı artık yoruldummmm
(