• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bendemi butun suc kocam nasil bu kadar dusuncesiz ??

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
33
Arkadslr kisaca anlatacagim 3 yillik evliyim bi kizim var 2 yasinda ve 2. Bebegime hamileyim esimle severek hatta kacarak evlendik onu hala cok seviyorum ama evlenmeden once hayatimda 4 yillik bi birlikteligim vardi ve esimin tanidigi biriydi oyle muhabbetleri fln vardi yni snra biz o insanla ayrildik esimle konusmaya basladik onceleri arkadslik snra sevgililige donustu biz cikmaya basladigmz ilk gun esime butun hayatimi anlttim dha onceki sevgilimle yasadklarmi vs ve o bna hayatinda dha once kimsenin bu kadr durust olmadgini syledi ve bni her halimle kabul ettj snra evlendik ama smdi esimle tartisamiyorm bile her tartismada benim gecmisimi basima kakiyo her seferinde gecmisimle ilgili laf syleyip bni aglatip susturmayi basariyo 2 gun once yine aynisi oldu ve 2 gundur konusmuyorz yani bn konusmuyorm o oyle konusuyo bnde tepki vermiyrm smdi soyleyin bn ne yapiyim bni hep avucunun icinde biliyo birakip gidemicemi dusunuyo ama bn bunu bile dusundum yeter artk diyorm cnmu cok yoruldum

Hata sizde niye her seyi anlattiniz. Gecmisi anlatmak durustluk degil. Kadinlarda ki bu mantigi anlamiyorum. Yasadiklarim benim ozelimdir. A dan Z ye her seyi niye bilsin.

Uzgunum yapacaginiz tek sey eskiyi acarsa
Anlattim biliyordun niye evlendin o zaman demen.

En sevmediğim insan tipi!
Elbette biz kendimiz için dürüst oluyoruz ama bazı hödükler inanın haketmiyor.

Her şey dürüstçe anlatılınca malesef böyle oluyor. Ben insanın bazı yaşadıklarını içinde tutması taraftarıyım. Her tartışmada geçmişi hatırlayıp ileri gidemezsiniz. Erkekler böyle işte sizi anladığını sanırsınız güvenirsiniz bir gün bir bakarsınız aslında anlıyormuş gibi gözükmüş ve hiç anlamamış. Erkeklerin kadınları anlamasını ve onu incitmeden eleştirmesi imkansız geliyor bana. Ben bırakıp gitmenin de sağlıklı bir karar olacağını düşünmüyorum kendisi size geçmişini anlattı mı kim bilir o neler yaşadı.

Dürüst olmak iyidir, geçmişinizi saklasanız bu sefer de onu öğrenebilirdi bir şekilde. Burada bir kadının günlüğünden öğrenmişti eşi mesela. Sizin eşinizin karakteri zayıf.

O butun gecmisini o kadr rahatlikla anlatiyoki bnde salak gbi dinliyorum kesinlikle hic giderm falan muhabbetinede girmedm ama smdi ne yapiyim konuyu bn mi aciyim bi dha bu sekilde olursa biter fln diyimi cunku dha once hic byle bi soz kullanmadm

gecmis adı ustunde..insanları gecmisleriyle yargılayanlar geleceklerini garanti altına aldıklarınımı sanıyor onemli olan o insanın sizinleyken tavır ve davranısları anlatmanız hata ne erkek ne kadın gecmisini cok detaylı anlatmamalı gerek yok sacmalık gecen giden zamanların icin tartısmak neden

dürüstlük demek özelini anlatmak değildir.

o zaman kocamla yaşadığımı da herkese anlatayım. dürüstlük ya bu.

özel denen bişey var.

ayrıca herşeyimle kabul etti derken? hırsızlık mı adam öldürme mi. hangisini yaptınız?

siz kendinizi 'eksik' görürseniz adamda kendinde bu hakkı görür böyle davranmakf falan.

severek hatta kaçarak evlendik nedir. sevmenin bi adım ötesi kaçmak mı?

Harfleri düzgün yazarsan daha rahat yazarsın biz de öyle daha rahat anlarız.

Eşine özelini anlatmak da dürüstlük değil saflıktır. Benim ondan öncem eşimi ilgilendirmez... Bir yere gidemeyeceğinizi bildiği için bu kadar rahat konuşuyor. Siz de ikinciyi yapmışsınız bu adama tebrikler.

Yapacağınız tek şey geçmişle ilgili bir şey söylediği zaman bunu zaten evlenmeden önce biliyordun yeni mi öğrendin demek...

biliyordun dürüst oldum anlattım o zamanlar bu dürüstlüğüm hoşuna gidiyordu iki çocuktan sonra mı aklın başına geldi?
bu kadar takılacaktın madem almasaydın ayaklarına mı kapandım ne olur evlenelim diye?
terbiyesizlik yapma de ve haddini bildir !!!!

Yani bnimde bu zoruma gidiyo biz herseyi goze alarak evlendik aileleri fln herseyi ama bizim 2 tane cocugumuz var artk bn hersydn once artk onun cocuklarinin annesiyim cok zoruma gitti nasil bi konusma yapiyim akil vern lutfen

Yani bnimde bu zoruma gidiyo biz herseyi goze alarak evlendik aileleri fln herseyi ama bizim 2 tane cocugumuz var artk bn hersydn once artk onun cocuklarinin annesiyim cok zoruma gitti nasil bi konusma yapiyim akil vern lutfen
Şu harfleri atlamadan yaz lütfen okurken perişan oldum

Ne diyor tam olarak evlendiğine mi pişman derdi ne?

Derdi su aslinda tartisma cok farkli bi konudan cikti ama ben ne zaman hakli olsam beni susturmak icin konuyu gecmisime getiriyo cunku hakli oldugumu cok iyi biliyo ve simdide hicbisey olmamis gibi davraniyo iki gun sonrada gelir sarilip oper ozledim seviyorum der ve konu kapanir hep boyle oldu ben cokmu salagim

Eşinizi ilgilendirmeyen bi durumu ona anlatmak dürüstlük değil aslında.Boşbogazlık olmuş sizinki biraz,yazık olmuş.

Kendinizi kabullendirmek için konuşmanın bedeli bunlar aslında.Sizin kabullenilicek bi durumunuz yok bunun farkinda olup onun eline koz vermeseydiniz böyle olmazdı,şimdi geçmiş olsun

Nasil bi gecmiski surekli basa kakiyo.
Allahalla. Basa kakanla isim olmaz. omrunu yer vallahi. Keske hemen dogurmaya...... dicemde kacinci deyisim ya burda amaaaaan.

Her haliniz nedir yahu bir kadın kendine neden bu yakıştırmayı yapar anlamıyor ayrıca erkeklere bu kadar dürüst olmamak gerekiyor - MUŞ ben bunu anladım ... sadece bilmesi gereken kadar söylenir , gerisi sana aittir onu igilendirmez ayrıca ondan once olmus bir şeyi kafana kakamaz cok zoruna gidiorsa kapıyı goster boyle gitmez geçmez,

Back
X