• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bendemi butun suc kocam nasil bu kadar dusuncesiz ??

basima kalkacaktinda ne diye her halinle kabul ediyorum diyip iki bebe yaptin deyin kocaniza....ama erkek iste sindirmeye calismis sindirememis ve her sefernde sizi boyle uzecek.ciddi.bir rest cekmeniz lazim yoksa.omrunuzce onun laflariyla ezilip bizuleceksiniz

Keşke hiç anlatmasaydiniz gerek yoktu.esinizi böyle bir şeyi söylediğinde artik kabul etmeyeceginizi,eger kabul edemiyorsa ayrılmaya hazır olduğunuzu söyleyin.ama iyi bir korkutun bağırarak değil de gayet ciddi söyleyin.bir daha söylemeye cesaret edemesin

Arkadslr kisaca anlatacagim 3 yillik evliyim bi kizim var 2 yasinda ve 2. Bebegime hamileyim esimle severek hatta kacarak evlendik onu hala cok seviyorum ama evlenmeden once hayatimda 4 yillik bi birlikteligim vardi ve esimin tanidigi biriydi oyle muhabbetleri fln vardi yni snra biz o insanla ayrildik esimle konusmaya basladik onceleri arkadslik snra sevgililige donustu biz cikmaya basladigmz ilk gun esime butun hayatimi anlttim dha onceki sevgilimle yasadklarmi vs ve o bna hayatinda dha once kimsenin bu kadr durust olmadgini syledi ve bni her halimle kabul ettj snra evlendik ama smdi esimle tartisamiyorm bile her tartismada benim gecmisimi basima kakiyo her seferinde gecmisimle ilgili laf syleyip bni aglatip susturmayi basariyo 2 gun once yine aynisi oldu ve 2 gundur konusmuyorz yani bn konusmuyorm o oyle konusuyo bnde tepki vermiyrm smdi soyleyin bn ne yapiyim bni hep avucunun icinde biliyo birakip gidemicemi dusunuyo ama bn bunu bile dusundum yeter artk diyorm cnmu cok yoruldum
Kabul etmek??? Eşiniz sizin neyinizi kabul edecek hanımefendi lütfen kendinize öyle bir kelimeyi yakıştırmayın. Tabularına rağmen sevgisi ağır basmış diyelim. Her sefer başa kakacaktı da neden evlendi anlamak güç öyle bir adamla evli kalmak daha güç. Siz kimseyi kandırmadınız yüreklilikle anlattınız arkasında durdunuz hiç alttan alacak susmayı gerektirecek bir durumunuz yok. Eşiniz böyle dedikçe ezilmeyin ki daha fazlası için yüz bulmasın. Kesn ve net bir şekilde böyle bir konusma bir daha olursa ilişkinizi gözden gecireceğinizi söyleyin. Ve suan barışmayın bırakın o hatasını anlasın özür dilesin

Sesli harf satın alabilir miyim Mehmet Ali bey??

Şaka bi yana sizde onu aynı taktikle vurun. Heralde hayatında ki ilk ve tek kadın siz değilsiniz.. senin sanki sevgilin olmadı mı, bu konuyu konuşup, hallettiğimizi sanıyordum, bir daha bu konuyu açarsan çok kötü olur tarzında konuşun. . En son bir de sinir krizi geçirin ki bir daha açamasın böyle saçma sapan mevzular.

O da sana durust olsaymış keşke. "Her halinle" kabul eder yuzune çat çat vururum deseymiş

Ve kac gundur konusalim bile demiyo hatasinin farkinda bile degil dun gece konusalim dedim saat 1 de uyuycam yarin konusuruz simdi strese girerim uyuyamam yarin konusuruz dedi sabah ise gitti erkenden normalde cok iyi bi insan ama tartistigimizda aramiz bozuk oldugunda onu taniyamiyorum tamamen bambaska bi insan oluyo smdi nasil bi davranis sergileyim ben bilemiyorum

Bu hep böyledir, ayni hatayı bende yaptım alt etmek icin hep ayni yerden vururlar. Altta kalma konus ma da, sen suçlu hissettikçe daha beter olur.

Ya sanki kendisi mukemmel hic bir hata yapmamis ama ben gunahkarim kotuyum ona gore ben onun karsisinda dik dik konusmamaliyim neden peki tabiki hakli oldugum konuda kendimi savuncam ama ona gore ben hep haksizim onda kusur yok birakip gitsem bi kizim var ikincisi henuz dogmadi bile calismiyorumda nasil olcak babam rahmetli bi annem var onun yanina gitcem annem her zaman benim yanimda fakat kacip evlendm ondan sonrada yuzum yok acikcasi

Keşke 2. çocuğu yapmasaydınız. Adama ödül gibi olmuş.

ben esime gecmisini sormadim o da anlatmadi. o da bana sormadi ben de anlatmadim. biz birbirimizi o an sevdik o an kabullendik. bana sacma v gereksiz geliyor boyke seyler.
valla yapacagin bisey yok gibi gecmisi degistiremeyecegine gore... Allah yardimcin olsun..

• Beğen
Reactions: KV_
Sevgiliyken eşimde bişeyleri söyleyip dururdu geçmişten bi hatasını yakalayıp basbas bağıra bağıra üzerine gittim ma belki bir ay yüzüne vurdum. Sonra vazgeçti duymamak için söylememeye başladı. Hatta bi tartışmızda birbirimizin layığıymışız demekki demiştim. Baya pişkindim yani. Ama evlilik içinde hiç olmadı nişanlıykende. Daha düz sevgiliydik bunlar olurken. SiZinli hala unutmamış.

Iste bunlari okuyunca kizlik zari diktirmeye calisan karsisindakini kandirmaya calisan kadinlari anliyorum. Anlatsan bir dert aciklasan bir dert.. neresinden tutmak lazim bilemedim.

Konu sahibesi esin tam bir yilan. Koynunda yilan besliyorsun. Dusmana ihtiyacin yok o koca basinda durdukca. Cok uzuldum inan

Back
X