Benden 4 yas kucuk sevgili.?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Merhaba ben 27 yasındayım benı seven adam 23 yasında.. Benimle yuva kurmak ıstedıgını, beni sevdıgını ve yasından cok daha olgun oldugunu soluyor.. Aramızdaki yas farkından dolayı bizden bısı olmycgnı defalarca solesemde onyargılı bakma diyor olgunum diyor. Zamanında canı cok cok yanmıs anasıs babasız buyumus bu yuzden yuvası olsun ıstyor. Ne yapmalıyım

Siz boşandınız mı? Önce onu söyler misiniz? En son ısrarla inkar ediyordunuz. Nazara falan bağlıyordunuz da eşinizle aranızın açılmasını. Lütfen boşanmadan başka biriyle bir kahve bile içmeyin.

Merhaba Esımle bosanma asamasındayız dava actı bana. Kesınlıkle buyu yapıldığını dusunuyorum bıze.. Buyu nası bozulur varmı yokmu dıye nası anlasılır bilen bırı sole
Buyu islerinden vazgectigini dusunursek
Bosanmanin da gerceklestigini dusunursek
Gorusup konusabilirsin,4 yas buyuk bir fark degil..
Ancak cocukla gorusmeden;Bir evlilik gecirdigini,buyu islerine fazlaca kafa yordugunu da belirt mutlaka..
Olmayacagini defalarca soyleseydin isarar etmezdi sanki..Bence net olarak hayir demedigin icin surekli beklenti icerisine giriyor..

Boşandınız mı? 23 yaşındaki adam daha çocuk sayılır. Ha büyü yaparsanız bir yere kadar size bağlı kalır

adam olgun olabilir ama siz değilsiniz. Gerçeklere at gözlüğüyle bakıp eşinizin boşanmak istemesini nazara büyüye bağlayıp takmış kafaya gidiyodunuz öyle. Siz boşandınız mı ki? Ola ki jet hızıyla boşansanız dahi daha ne kadar oldu da 23 yaşında çocukla 2. evliliğe kosuyorsunuz? Evlenmeden duramıyor musunuz? Daha kendinize psikolojik destek almadınız.

Eşimle evlendiğimizde aynı yaşlardaydik.Evettt sorunlar oldu ama bizden çok dış sebeplerden ötürü.Eger o sorunlar olmasaydı bugün hiç pişmanlık duymazdim açıkçası.Eger seviyorsanız biraz yorulmayi göze alırım,sabirliyim diyorsanız neden olmasın?

Benim için +/- 6 yaş sorun değil.
Ama siz hem yaşça büyüksünüz , hem evlilik geçmişiniz var, hem yüksek ihtimalle daha boşanmasınız hem de yapı olarak inanılmaz takıntılı bir insansınız. Bu ilişkiyi saglikla yürütemezsiniz.
En basiti, adamın ailesi tipik türk ailesi olarak hem yaşlı hem boşanmış kadın istemeyecekleri için yaşayacağınız tum olaylari buna baglayacaksiniz. Zamanla adamın cicim ayları geçip normale döndükçe,ya da aranız bozulmaya başladıkça ailesinin sizi ayırmak için büyü yaptığına falan inanacaksiniz...
Ohoo uğraş dur.
En iyisi önce boşanmak,sonra kafani toparlamak,sonra da daha dengin bir adam bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…