İyi geceler

Daha önceden de konu actım bu ılıskımle alakalı en basından beri yanlıs oldugunu biliyorum ama kalbim kabul etmiyor: 1 yıl önce cok ani sekilde tanistik erkek arkadasimla. İlk gunden berı asık oldugunu söyleyerek basladık ben ıstemıyordum ıkna ettı . Yazlıktayım oda burda yasıyor bisekılde ıkna etti bır yıl ıstanbul-tekırdag arası yasadık. Kavgalarda engellemeler dahil ama ayrılan hep kendi oldu zaten. Aramızda 3 yas var 27-24 ben büyüğüm. ben biyoloğum genetik bitirdim oda elektrik teknikeri. Her neyse benım sorunum erkek arkadasım ani sekilde babasını bız tanısmadan uc ay önce kaybediyor ve cok ferah yasarken üzerine bi dünya borc kalıyor. Annesıylede arası iyi değil. Ben böyle kabul ettim. Ama bunsurec ıcınde cok alkol alıyor. Bende ıcıyorum ama bu kadar değil gunde her gun 3 4 bazende 10 nu buluyor ızınlıyken rahat. Artık batmayan seyler batmaya basladı üç aydır bırlıkteyız yazlıkta aynı evde yasamasakta hayatına dahil oldum böyle kısın böyle değildi cunku. Kumar da oynuyo bu arada slot. Ona göre bağımlı değilmiş ama ismini vermek istemediğim ot maddesini de kullanıyor. Arada dıyor ama geçen benden gizli aldıgını öğrendim. Kendını kaybetmıyor bilinci her ne olursa olsun yerınde kı tek savunması bu. Ve yas surecınde oldugunu dusundukce kıyamadıkca her sekılde rahat ettirtikçe artık anne görevi görmeye basladıgımı düşünüyorum. Konustum tedavıne destsk olurum yanındayım dedim. Çaba göstermek istemediğini söyledi açık açık benı cok sevdıgını ama bunları da bırakmak ıstemedıgını söyledi. Bazen savunması sende cıkolata yıyosun?? Oldu. Biraz yası ufak kalıyor diye düşünüyorum. Artık mantığım aklayamıyorum. Ama üzülüyorum. Pişman olmaktan korkuyorum. İstediğim hayat bu değil senınle batmak ıstemıyorum dedim. Elimi uzatıyorum elimi reddediyorsun dedim kabul ediyorum bunları dedi. Benı cok sevdıgını yuva kurmak ıstedıgını hep söylüyor ama bir çabası yok malesef. Kaprislerinde cabası cok kaprisli. Düzelmeyeceğini bir yanım cok iyi biliyorken öteki yanımda ya düzelirse diye bitiyor. Yada böyleyken bırakıyomuş gibi zorda kaçıyomuş gibi oluyor. Ama ben zaten tüm bunlar varken bi yuva kuramam kurmam. Onun dısında borcları öderken elıne para kaldıgında benı mutlu etmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama kumar oynarkende benden para alıyo bu arada tabiki gerı verıyor ama ıstemesı bile kötü. Altımda motosıklet var o işteyken benden bıra almam ıcın rica ediyor eve bırakıyorum yanı tamamen hayatını kolaylaştırır seklindeyim. Nasıl cıkarım bu durumdan bilemiyorum..