hehehe çok güldüm tamam bi dahaki sefere üzgün numarası yapıcam

aslında ben bir soru sorduğum zaman başından savmaya çalışmıyor ama genellikle öğle arası ya da sınav sonrası gibi kısıtlı zamanlarda görüşebildiğim için sanki sorularımı cevaplamakda acele ediyor.
mesela bugün gittim sorularımı cevaplamak istemedi. cuma günü finalleriniz bitiyor.benim de gözetmenliğim bitiyor. cuma gel sen de rahatlamış olursun ben de dedi.

valla anlamadım. bi de cidden başbaşa iken bana daha içten ve sıcak davranıyor. başkalarının yanında ona soru sormak istemiyorum çünkü aşırı soğuk davranarak sinirlerimi bozuyor. anlayamadım gittiii...

aslında ben bir soru sorduğum zaman başından savmaya çalışmıyor ama genellikle öğle arası ya da sınav sonrası gibi kısıtlı zamanlarda görüşebildiğim için sanki sorularımı cevaplamakda acele ediyor.
mesela bugün gittim sorularımı cevaplamak istemedi. cuma günü finalleriniz bitiyor.benim de gözetmenliğim bitiyor. cuma gel sen de rahatlamış olursun ben de dedi.

valla anlamadım. bi de cidden başbaşa iken bana daha içten ve sıcak davranıyor. başkalarının yanında ona soru sormak istemiyorum çünkü aşırı soğuk davranarak sinirlerimi bozuyor. anlayamadım gittiii...

bence bir de arada bir olta at bakalım yakalanıcak mı. ne biliyim işte birgün soru sormaya gittiğinde sorunu sor ama bir yandan da moralin bozuk gibi dursun biraz, bakalım napıcak, merak edip sorcak mı ya da utanıp sormaya çekinse de içten içe merak edip onun da yüzü düşecek mi, komik bir şey söyleyip kafanı mı dağıtmaya çalışıcak yoksa hiç umrunda olmayacak mı. tabii böyle şeyler yaparken dengesiz bir insan gibi görünmemeye de dikkat etmek lazım, çok değişken duygulu tavırlarla karşısına çıkmak da olmaz. bir de zaten soru soruyorum demişsin, bence hafif hafif şüphelenmiş olabilir. hoşlandığından emin olmasa ama şüphelense bile eğer kendisi hoşlanmıyorsa bazı erkekler artık bencillikten mi, nasıl davranacağını bilememekten mi uzaklaşıp kaçmak istiyorlar, geçiştiriyolar (sanırım bunu yapan kadınlar da var). sana verdiği sohbet süresinden ve cevapların kalitesinden anlayabilirsin bence biraz.
Son düzenleme: