Benden 5 yaş büyük üniversite hocama aşığım.. :(

maili okudu mu acaba.

okumamış olsa bile bu ne sorumsuzluk!!!
hem mail at diyorsun, hem de maillerini kontrol etmiyorsun!! adamdaki rahatlığa bak beee..
benden hoşlansa; benden gerçekten mail beklese,, yani en azından ben olsam saat başı mail kutumu kontrol ederdim..
:41::4:

Son düzenleme:
evet canım..
o yüzden fazla üzerinde durma..
eğer onun da aklında sürekli sen olsan 10 gün içinde çoktan cevap verirdi,bakmamış bile.
ilgini gördü,anladı kaçıyor şimdi de..
umurunda bile olmasın bence,inan böylesi bi süre daha iyi.
ben de aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum..
ilgisi varsa duramaz zaten:63:

olmaz diye bişiy yok tabiki olabilir cnm aranızada ki yaş farkı da bariz uçurum deil inş olur burda da güzel haberlerini alırız :16:

evet canım..
o yüzden fazla üzerinde durma..
eğer onun da aklında sürekli sen olsan 10 gün içinde çoktan cevap verirdi,bakmamış bile.
ilgini gördü,anladı kaçıyor şimdi de..
umurunda bile olmasın bence,inan böylesi bi süre daha iyi.
ben de aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum..
ilgisi varsa duramaz zaten:63:

canım senle daha önce de konuşmuştuk, seninki de mi böyle yapmıştı? yani önce sana bakıp, sonra ilgini hissedince senden kaçmaya mı başlamıştı???
:4:

canım senle daha önce de konuşmuştuk, seninki de mi böyle yapmıştı? yani önce sana bakıp, sonra ilgini hissedince senden kaçmaya mı başlamıştı???
:4:

Benim de dershaneden hocamdı kendisi..
Ben kursun bitimine doğru aşık oldum ve herşey çok hızlı gelişti..
İlgimi çok belli ettim,o da aynı şekilde karşılık verdi.
Sonra facebookda,msn de muhabbet etmeye başladıktan sonra kendini geri çekti kıskandırdı beni hep:59:
Şu anda da aynısını yapıyo zevk alıyo benimki bundan :)
Yani diyeceğim o ki şu aşamada çok belli etme,yeterince belli ettiğini düşünüyorsan şimdi sıra onda bana kalırsa..:34:

Benim de dershaneden hocamdı kendisi..
Ben kursun bitimine doğru aşık oldum ve herşey çok hızlı gelişti..
İlgimi çok belli ettim,o da aynı şekilde karşılık verdi.
Sonra facebookda,msn de muhabbet etmeye başladıktan sonra kendini geri çekti kıskandırdı beni hep:59:
Şu anda da aynısını yapıyo zevk alıyo benimki bundan :)
Yani diyeceğim o ki şu aşamada çok belli etme,yeterince belli ettiğini düşünüyorsan şimdi sıra onda bana kalırsa..:34:
haklısın canım benim.. ilgimi bence de yeterince belli ettim. artık bundan sonrası ona kalmış. kendimi geri çekiyorum.. karşılık verirse herşey çok güzel olur, vermezse de sevdamı içime gömer, unutur,, yoluma devam ederim..
paşa gönlü bilir.. ilk aşık olduğum kişi o olsa bile unutulur elbette..
kimse vazgeçilmez değil bu hayatta.:57::47::57:

Son düzenleme:
haklısın canım benim.. ilgimi bence de yeterince belli ettim. artık bundan sonrası ona kalmış. kendimi geri çekiyorum.. karşılık verirse herşey çok güzel olur, vermezse de sevdamı içime gömer, unutur,, yoluma devam ederim..
paşa gönlü bilir.. ilk aşık olduğum kişi o olsa bile unutulur elbette..
kimse vazgeçilmez değil bu hayatta.:57::47::57:

canım kesinlikleee
şu an en güzeli onu izle, akışına bırak ve beklentilerini de minumuma indir,güzel bir şey olunca sürpriz olsun hem..inan çok keyifli oluyor:49:

ağlamak istiyoruuuuum...:14::14:
ben bu kadar güçsüz olamam
:43::43::43:
kızlar akıl verin unutamıyoruuum onu.. denedim yapamıyorum...
şu anda yanımda olsa sadece gözlerimin içine baksa...
hiçbirşey söylemese sadece gözlerime baksa..
:97::97:
bu kadar körkütük nasıl aşık oldum bilmiyorummm..
ama nerdeyse her an aklımda..
acaba şimdi ne yapıyor? acaba da beni düşünüyor mu?
sevmek istemiyorum ama vazgeçemiyorum..
DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR..
:5::5::5::5::14::14::14:

Senin ki aşk değilde başka bir şey bu adama karşı çook büyük zafın var.
Unutamıyorum deme çünkü ben uğrunda canımı tehlikeye attığım insandan hayatımızı etkileyen sebeblerden dolayı ayrıldım ve evet şimdi çok iyiyim yaşıp gidiyorum. :34:
Karamsar konuşma ve şartlama alın yazısıdır kısmettir bu işler olacağı varsa olur.
Tabi çabala falan olumsuzluklara sürükleme kendini vebiraz da olsun ağırlığını koy bu adama karşı.
Öyle aşık modunda pek durma onu kendine daha olgun çek çok istiyorsan :49: bunu ayarlamayı başarırsan etkilenmemişse bile etkilenir :66:

Son düzenleme:
Senin ki aşk değilde başka bir şey bu adama karşı çook büyük zafın var.
Unutamıyorum deme çünkü ben uğrunda canımı tehlikeye attığım insandan hayatımızı etkileyen sebeblerden dolayı ayrıldım ve evet şimdi çok iyiyim yaşıp gidiyorum. :34:
Karamsar konuşma ve şartlama alın yazısıdır kısmettir bu işler olacağı varsa olur.
Tabi çabala falan olumsuzluklara sürükleme kendini vebiraz da olsun ağırlığını koy bu adama karşı.
Öyle aşık modunda pek durma onu kendine daha olgun çek çok istiyorsan :49: bunu ayarlamayı başarırsan etkilenmemişse bile etkilenir :66:
yaaa zaten size böyle çok seviyorum falan dediğime bakmayın. onun yanında çok ağır akıllıyım..
sadece tez danışmanım olduğu için haftada bir yanına gidiyordum.
ama artık her zamankinden daha mesafeli durucam.. buna mecburum,, hem onu unutabilmek için hem de benim kendisine ilgi duyan diğer kızlar gibi olmadığımı anlaması için..
:14::14::14:

İyi yaparsın tatlım eğer etrafında böyle dediğin gibi kızlar varsa senin duygularını önemsemez realist olmak lazım tatlım insanoğlu hele bir erkekse .. hayatını hocasıyla evlenmiş insanlardan ümit alarak sürdürme ya da heveslenme kısmet bu.
Haa keşke şöyle seni bi gün mutlu mesut etse bizde görsek inşallah olur bu.
Ama kendini de o kadar kaptırmıycaksın üzme o tatlı canını belirsizliklerle :68:

İyi yaparsın tatlım eğer etrafında böyle dediğin gibi kızlar varsa senin duygularını önemsemez realist olmak lazım tatlım insanoğlu hele bir erkekse .. hayatını hocasıyla evlenmiş insanlardan ümit alarak sürdürme ya da heveslenme kısmet bu.
Haa keşke şöyle seni bi gün mutlu mesut etse bizde görsek inşallah olur bu.
Ama kendini de o kadar kaptırmıycaksın üzme o tatlı canını belirsizliklerle :68:

canım benim o kadar MANTIKLI şeyler yazmışsın ki bana diyecek söz bırakmamışsın..
gerçekleri mantıklı bir şekilde görmemi sağladığın için çok sağol canım benim..
:46::14::46:

Rica ederim ne mutlu bana canım çünkü bende yaşadım bunu sonuç kendime sıkıntı. Zaten yaşın kaç olursa olsun yaşadığın sürece muhakkak aşk yaşayacağın biri olucak.. :49: ki şundan eminim ki sana karşı farklı düşüncüleri olsa bu kadar sap gibi kalmazdı beyefendi. Çünkü insan evladı belli eder rengini kendine hobi falan edin şöle güzelinden 2 ay sonra bak eskisi gibi değilsin tecrübeyle sabit hem aklın ferah olur hem kalbin :21:

Rica ederim ne mutlu bana canım çünkü bende yaşadım bunu sonuç kendime sıkıntı. Zaten yaşın kaç olursa olsun yaşadığın sürece muhakkak aşk yaşayacağın biri olucak.. :49: ki şundan eminim ki sana karşı farklı düşüncüleri olsa bu kadar sap gibi kalmazdı beyefendi. Çünkü insan evladı belli eder rengini kendine hobi falan edin şöle güzelinden 2 ay sonra bak eskisi gibi değilsin tecrübeyle sabit hem aklın ferah olur hem kalbin :21:
haklısın canım benim.. artık kendimi tamamen derslerime veriyorum..
bir gün o okulda inşallah ben de hoca olucam ama onu çoktan unutmuş olucam..
buna mecburum.. bu belirsizlikle yaşanmaz.. insan kafayı yer maazallah..
:37::27::37:
desteğin için çok teşekkür ettim:16:

çook zor seni anlayabiliyorum..
ama kendini kaptırma lütfen bu kadar..
ben 3 ay boyunca onunla yattım onunla kalktım..
sabah uyandım aklımda o,gece onunla uyuyodum..
ve bu benim kpss hazırlanma sürecimi çok etkiledi..
şu an çok mutluyum onunla,ama olacağı varsa zaten oluyor.
senin, benim kendini hırpalamam ekstra bir şey kazandırmıyor bu sürece..:26:

çook zor seni anlayabiliyorum..
ama kendini kaptırma lütfen bu kadar..
ben 3 ay boyunca onunla yattım onunla kalktım..
sabah uyandım aklımda o,gece onunla uyuyodum..
ve bu benim kpss hazırlanma sürecimi çok etkiledi..
şu an çok mutluyum onunla,ama olacağı varsa zaten oluyor.
senin, benim kendini hırpalamam ekstra bir şey kazandırmıyor bu sürece..:26:

evet kesinlikle aynı şeyleri yaşamışız. yani diyordum ki acaba bende mi bir problem var. niye bu kadar çok düşünüyorum. Demek ki normalmişim.
:86::86:

ama bu durum bana zarar vermeye başladı.. artık ders de çalışamıyorum.. konsantre olamıyorum onu düşünmekden.. hani olumlu ya da olumsuz bir sinyal alsam ona göre ben de kendi yolumu çizicem ama oğlumuz çok fenaaa çok.. bir zaman geliyor çok olumlu sinyaller veriyor, sonra birden kendini geri çekiyor. onun bu dengesiz halleri benim de dengemi bozdu..
:27::37::27:

Son düzenleme:
annem bana öğretmenin sana niye baksın ki dedi..
sana öyle geliyordur.. sen onun SADECE öğrencisisin dedi..
her zaman bana bu konuda destek oluyordu,, hayallerimi dinliyordu ama bugün böyle dedi.
mailime cevap vermediği için annem onun samimiyetine inanmıyor..
bakıyorsa dahi gönül eğlendirmek için baktığını düşünüyor..
:14::43::14:

evet kesinlikle aynı şeyleri yaşamışız. yani diyordum ki acaba bende mi bir problem var. niye bu kadar çok düşünüyorum. Demek ki normalmişim.
:86::86:

ama bu durum bana zarar vermeye başladı.. artık ders de çalışamıyorum.. konsantre olamıyorum onu düşünmekden.. hani olumlu ya da olumsuz bir sinyal alsam ona göre ben de kendi yolumu çizicem ama oğlumuz çok fenaaa çok.. bir zaman geliyor çok olumlu sinyaller veriyor, sonra birden kendini geri çekiyor. onun bu dengesiz halleri benim de dengemi bozdu..
:27::37::27:

bunu yapma,benim yaptığımı yapma işte..
ben şu an onunlayım ama o dönem kendimi ve hayatımı ihmal ettiğim için çok kızıyorum kendime..
erkekler çok mantıklı..onlar bu hataya düşmüyorlar işte..
benim sevgilim de öyle..
ÖNCE İŞ!!ÖNCE DERS!ÖNCE KARİYER..
:49:

Back
X