• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 7 yas kucuk biri...

Evet erkeklere guvenim yok. Cokta kinliyim ayrica. Bana birsey yapmamis erkeklere bile asabi davraniyorum.

Bence oda ciddi değil gönül eğlencesi arıyor. Sende öyle yap. Al hevesini sal ipini.
Ne aldın victorias secret'tan :KK14:

Benimki 5 yıl 3 ay küçük.. :KK14:
İlk gördüğümde kardeşim yahu bu dedim yaşını duyunca. Ama küçük göstermiyor neyse ki. Sonrasında benden küçük olması benim için ekstra çekicilik unsuru oldu. Ona demiyorum çıtırımmmm diye ama içimden diyorum. sus abla sözü dinle deyince alınıyor :KK17:
Valla ben ne yalan söylim çıtır seviyorum kensinede derim hep çıtır aldım oh diye :27: çıtır koca candır :27:

Bana ters benden 1 yaş küçük bile olsa o yaşta kardeşim var çünkü,onun yaşıtlarınada o gözle bakarım

fakat tercih meselesi saygı duymak gerek,çevrenizdeki insanlara kulak tıkayabilecekseniz içinize sinecekse deneyin o vakit

Ic Camasiri, bikini birde parfumlerinde indirim yapmislar. Topladim parfumleri...
Oh süper. güle güle kullan.
bana da lazım bikini.izni yok mecburen onsuz tatile gidicem. kıskanclık ile arıza çıkardı bende bastım tekmeyi :KK53:
Valla ben ne yalan söylim çıtır seviyorum kensinede derim hep çıtır aldım oh diye :KK53: çıtır koca candır :KK53:
oh misss. çıppp çıtır :KK53::KK53:
benim daha koca olmadı, önce bi yontmam gerekecek. erkekim ben uleyynn modunda. sanki ona erkek değilsin diyen var. eşitiz kadın - erkek diyorum adamın aklı basmıyor :KK70:

Oh süper. güle güle kullan.
bana da lazım bikini.izni yok mecburen onsuz tatile gidicem. kıskanclık ile arıza çıkardı bende bastım tekmeyi :KK53:

oh misss. çıppp çıtır :KK53::KK53:
benim daha koca olmadı, önce bi yontmam gerekecek. erkekim ben uleyynn modunda. sanki ona erkek değilsin diyen var. eşitiz kadın - erkek diyorum adamın aklı basmıyor :KK70:
Vur ağzına terliği ablası :KK70::KK70:

missplayful konuyla alakasız olacak ama ben senin önceki konularını da takip ediyordum, hatta uzun zamandır nerelerde bu kız acaba diyordum. :) Yabancı memlekette hem okuyup hem çalışıyor, ayaklarının üzerinde sapasağlam duruyorsun, gerçekten takdir ediyorum seni. Aynı yaştayız ve ben kısa bir süre sonra ilk defa eğitim için yurtdışına çıkacağım, nasıl stres yapıyorum bilsen! :) Hayat tecrübenden faydalanmak lazım vesselam. Bu arada maalesef bu konuda sorduğun soruyla ilgili yorum yapamayacağım çünkü en başarısız olduğum konulardandır bu. :) Tek söyleyebileceğim, çocuk çok yakışıklı ama benim de 23 yaşında bir erkek kardeşim var, düşününce bu yaş farkı senin gibi beni de rahatsız ederdi ve ben göze alamazdım.

Back
X