- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
Tekrardan merhaba burda birçok konu açtım geçmiş yaşantım ve hatalarımla ilgili ben 23 yaşındayım annem bana bakamadı bi süre annanem teyzem büyüttü ama hep dövüp aşağılayarak büyüdüm eve dönüncede ne kardeşlerimle aram iyi oldu ne anne babamla hayatta kimsem yok ve bi engel ile dünyaya geldim bacağımda doğuştan sorun var yamuk yürüyorum okul hayatındada hep dalga geçtiler yürüyüşümle yada konuşmamla hergün ama hergün dalga geçildim ama pes etmedim üniversitede herşey düzelecek dedim 20 yaşında 3.senemde kazandım gittim 1 dönem okudum 2.dönem bıraktım bazı sorunlar yaşadım yurtta ailemde çok ısrar etti bırak zaten çok mutlu değilsin orda tekrar hazırlan vs diye onları dinledim gitmedim 2.dönem ama hayatımın hatası oldu affedemiyorum asla kendimi çünkü ardından bir saçma karar daha alıp hiç bilmediğim kötü bi şehire geçiş yaptım yani üniversite okunmayacak bi şehir zaten psikolojim de bozuktu kaldığım yurt seneti 9 bindi amcam en iyisi dondur git eğer kötü olursan psikolojik olarak mutlaka o parayı ödemek zorunda kalırsınız ailen seni gebertir dedi mantıklı geldi dondurup eve döndüm 5.kez hazırlandım şimdi sağlık okuyorum 2 yıllık aile yanında ama pişmanım sonuçta yaşamak istediğim hayata kavuşmuştum 1 nebze ve yaptığım aptallık sonucu yaşım 23 oldu hala istediğim hayatı yaşaysmıyorum ünivden dönenleri görüyorum herkes hayalini gerçekleştirmiş ben ise hala perişan bi haldeyim herşeyin zamanında güzel zamanında yaşanmış olması gerektiğini düşünüyorum ve benim ise güzellikleri çoktan kaçırdığımı artık olmasının bir önemi kalmadı sanki bunca acıdan sonra ve yaptığım ahmaklıktan sonra