Benden başka Zeynep Kamil'e giden var mı?

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
mrb.arkadaşlar ben 14 ocakta tüp bebek transferimi zeynep kamil hastanesinde yaptırdım.şuanda test günümü sabırsızlıkla bekliyorum. beklerkende bir araştırıp soruşturayım dedim.daha önce oraya gidenler var mı?ordaki transferlerin sonuçları hakkında bilgisi olanlar var mı?

hayırlı olsun canım inşallah sonuç çok iyi olur.benim tanıdığım orada yaptırdı 3 kez.3.transferinde ümitlenme embriyolar sağlıksız dediler.ümit yok diye uygulandığı gün il dışına yani evine gitti.ama sonıç pozitif şimdi oğlu var 3 aylık.kalbini ferah tut.

saol canım .bu benim ilk transferim dr.lar çok umutlu konuştular ama allahtan hayırlısını dileyip beklemekten başka birşey gelmiyor elden şafak 4 gün.

öncelikle hayırlısı olsun canım, bende ilk denememi zeynep kamilde yaptırdım fakat sonuç nagatif ama benle beraber yaptıran çoğu arkadaşlarımın tuttu ümitsizliğe kapılma sakın, olacağı varsa olur allahtan hayırlısını iste,senin kaç embriyo konuldu benim tekti birazda ordan kaybettim şansımı tabi inş senin olur.:emir_bebek::CüvCüv:

öncelikle hayırlısı olsun canım, bende ilk denememi zeynep kamilde yaptırdım fakat sonuç nagatif ama benle beraber yaptıran çoğu arkadaşlarımın tuttu ümitsizliğe kapılma sakın, olacağı varsa olur allahtan hayırlısını iste,senin kaç embriyo konuldu benim tekti birazda ordan kaybettim şansımı tabi inş senin olur.:emir_bebek::CüvCüv:

canım çok saolasın.bana 2 embriyo transfer edildi.5.gün yerleştirildi bebişlerim.böyle geç yerleştirilince iyi oluyormuş diyorlar ama bilmiyorum artık.bekleyeceğiz bakalım

canım rapor için neler istediler beni bilgilendirirmisin aşamaları falan bende gitcemde oraya

cnm tüp bebek bölümünde bir kağıt veriyorlar adetin ikinci günü muayene oluyosun o doktorda o kağıda bişeyler yazıyor sonra dahiliyeye gidiyorsun birsürü kan tahlili ve idrar tahlili sonra kalp grafiği akciğer filmi bunlar dahiliye yaptırıyor ve genel cerrahiye gdiyosun ordada önemli bir muayene değil geçmiş ameliyatları bir iki soru soruyor ve elindeki yağıtı imzalıyor sonra psikiyatriye gidiyosun ordada bir iki soru soruyor oda imzalıyor ben dahiliyede takıldım kaldım kolestorol fazla birde kilom dahiliyede onay verdikten sonra heyete veriyorsun ordanda bir haftaya alınıyor sonra tüp bebek bölümüne gidip raporu çıkartıyosun o gün eşinde yanında olacak zaten oraya gittinizde getirmeniz gerekenleri size söyliyecekler sormak istediğin birşeyler olursa tekrar sorabilirsin hayırlısı olsun

cnm tüp bebek bölümünde bir kağıt veriyorlar adetin ikinci günü muayene oluyosun o doktorda o kağıda bişeyler yazıyor sonra dahiliyeye gidiyorsun birsürü kan tahlili ve idrar tahlili sonra kalp grafiği akciğer filmi bunlar dahiliye yaptırıyor ve genel cerrahiye gdiyosun ordada önemli bir muayene değil geçmiş ameliyatları bir iki soru soruyor ve elindeki yağıtı imzalıyor sonra psikiyatriye gidiyosun ordada bir iki soru soruyor oda imzalıyor ben dahiliyede takıldım kaldım kolestorol fazla birde kilom dahiliyede onay verdikten sonra heyete veriyorsun ordanda bir haftaya alınıyor sonra tüp bebek bölümüne gidip raporu çıkartıyosun o gün eşinde yanında olacak zaten oraya gittinizde getirmeniz gerekenleri size söyliyecekler sormak istediğin birşeyler olursa tekrar sorabilirsin hayırlısı olsun

canım muayene olmadan direk tüp bebegemi randevu alıp gidilio ben dışarda tüp bebek yaptırdım olmadı şidi zeynep kamile direk tüp bebege gidip muayene olup raporu çıkartabiliyomuyuz

canım muayene olmadan direk tüp bebegemi randevu alıp gidilio ben dışarda tüp bebek yaptırdım olmadı şidi zeynep kamile direk tüp bebege gidip muayene olup raporu çıkartabiliyomuyuz

ben orada aşılama olmak için infertiliteye gittim tüplerim tıkalı çıktı onlar beni tüp bebeğe gönderdi ben randevu almadım ama sanırım sizin almanız gerekir ama internetten randevu almaya çalışmayın zaman kaybetmeyin direk zeynep kamile gidin oradan alın bence randevu doktorlarla konuşturuyorlar inş erken zamana verirler randevu internetten alınması zor çünkü ama deneyin yinede

birde şöyle yapabilirsin sanırım kadın doğuma yada infertiliteye randevu alırsın muayene olursun onlar seni tüp bebeğe gönderirler

sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun.canım ben önce muayne için gitcem belki aşılama falan yaparlar bana tüp bebekten önce.yok direk tüp bebek derlerse rapor çıkartıcaz artık napalım.burdan gelişmeleri yazarmısın bana canım sen muayne oldun önce dimi ilgilendilermi dr.lar memnun kaldınmı

ben ilk infertiliteye gittim aşılama olacaktı tüpler tıkalı çıktı tüp bebeğe gönderdiler tüp bebekte bir kere muayene oldum sorumluluklarını bildiklerini hissettirdiler tam olarak bilemiyorum şuan rapor çıkarmaya uğraıyorum perşembe dahiliyeye gidicem bakalım kolestrol düşmüş olacakmı düşerse sanırım raporu imzalr bende heyete veririm inş bir hafta sonrada heyetten alırım tüp bebek bölümüne eşimle gidip raporu çıkarmış oluruz diye umuyorum tekrar görüşürüz son üç sene içinde aşılama iki kere yaptırdıysanız direk tüp bebek yaparlar cnm

Son düzenleme:
canım ben 3 yıllık evliyim bi düşüğüm var normal yolla olan
bi sorunum yok benim sebepsiz galiba tüplerimde açık bi süre tedavi gördüm bir aşılama yapıldı sonuç negatif.birde zeynep kamile gidip en baştan muayne olcam bakalım onlar ne dicek nede olsa araştırma hastanesi ama bekliyorum şimdilik
inşallah raporu alıp hayırlısıyla evladına kavuşursun canım

teşekkür ederim inş senide aşılama yaparlar ozaman sen randevu almaya uğraşma netten zor oluyo oraya direk git infertiliteden randevu al seninde olur hayırlısıyla inş normal yolla senin oluyormuş zaten neden aşılama yaptırdın

canım 2 yıl oldu düşükten sonra hamile kalamadım bi şansımızı deneyelim dedik ama olmadı kısmet değilmiş

bu gün hastaneye gittim yine kan tahlili ve bide karından film çekilecekmiş gün verdiler çarşambaya o gün kanıda alıp gösterecem doktora umarım kolestrol düşmüştür ben bu raporu birtürlü alamıyorum offffff

canım vardır bundada bir hayır alırsın nasılsa çoğu gitmiş azı kalmış.kaç yaşındasın canım sen

Back
X