- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
Evet biliyorum.. bilet alindi fakat gidemicem galiba..Yalnız Istanbula karşılıklı seferler iptal normale dondumu bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biliyorum.. bilet alindi fakat gidemicem galiba..Yalnız Istanbula karşılıklı seferler iptal normale dondumu bilmiyorum
Bicak tasirmis galiba cebinde.. kendimi dusunerekten sadece seni Allah islah etsin, bildigi gibi yapsin dedim.. hayatimda duymadigim kufurler hakaretler etti bana.. seviyesine dusmek istemedim o siradada gayet rahattim yani .. ama egerki bende sinirlenmis olsaydim onu orada parcalardim.. boylesi insanlar icin deymez.. gidiyorum son dort satim sukurler olsun.. Allah bilir isini..Allah onlari bildigi gibi yapsin ruh hastasi çingeneler bosver karsilik vermeyerek iyi yapmissin moralini bozduguna degmez aslinda iki tokat ataydin iyi olurmuş ama bosver gitsin tedavi olsun pislik ruh hastasi
Evet o kdr pis seyler ciktikki agzindan, fitneliklerinin, sinsiliklerinin hepsini soyledi.. soylediklerine guldum bugun.. bana cok agir kelimeler kullandi ama aslinda o kullandigi kelimelerin hepsinin icinde kendisi var.. yahu kizi bi goruyosun hani dersinki ayy ne olgun, ne kdr iyi bi insan, vsvs.. ama gel gorki kizin gercek yuzu hic oyle degil aslinda.. tamamen tersi..Bosuna dememisler bir insanin gercek yuzu kavgada cikar diye
Yok cnm bu anlattigim degil .. Allaha havale ettim.. dunya temiz fakat icindeki insanlar pis iste..Kuzenlerim var ayni anlattiginiz tarzda bosandi bir kizi var kizkardesiyle yasiyor. 28 yasinda kuzenim. O mu diye dusunmuyor degilim
Birde faceden laf atmislar bana ben zina yaparmisim.. kendilerinin yaptiklarini bana yaftalamislar.. yaaaa bunlarla ugrasilmaz..Pes dogrusu. Boşver ya degmezmiş
Butun baglarimi kopardim.. engelledim sildim.. iftiraya bakarmisin.. kendilerinin yaptiklari pislikleri bana yuklediler.. yere bakandan korkacan demisler.. sadece guluyorum ama beni taciz etmeye devam ederlerse tazminat davasi acicam..her seferinde bir kılıf uydurup uzaklaş, bunlar hayat tecrübesi hep... bu tipler yarın birgün onla bunla düşüp kalkarken kapıya da diker seni ortamı gözet diye dikkatli ol kötü olma çirkefe bağlamasın
kocasının seni aramasını da engelle adamla bağlantıya geçme o da bir şey dediyse oradan da bir kıskançlık olayı çıkmış olabilir ondan laf atmış olabilirler... tecrübe işte hep... Afedersin ama arkadaşın biraz mahalle karısı derlerdi eskiden onun igib geldi bana bunlar herkese çemkirirler sakın kötü olma... çok kırıldım falan dersin en kötü bana ne işlerini yaptırdın bunu mu diyorsun falan işte köşeye sıkışırsan karşılaşırsan sakınnnn muhattab bile olmaya gelmez bunlar adamın üstüne sıçrarlarButun baglarimi kopardim.. engelledim sildim.. iftiraya bakarmisin.. kendilerinin yaptiklari pislikleri bana yuklediler.. yere bakandan korkacan demisler.. sadece guluyorum ama beni taciz etmeye devam ederlerse tazminat davasi acicam..
Bunlar benim uzerime eski kocasiyla ilgilide iftira atabilirler.. bu sefer hic kurtulamam.. ztn mahalle karisi yani.. burdaki herkes bundan uzaklasti bir ben kalmistim.. bende ipleri tamamen kopardim.. sicradilarda.. iki dakkada zinaciya cikardilar adimi.. gulesim geliyo neden cunku Allah biliyo benim nasil bi insan oldugumu ve degerlerime ne kdr duskun oldugumu.. kendi yaptiklari migde bulandirici isleri bana yukluyorlar..kocasının seni aramasını da engelle adamla bağlantıya geçme o da bir şey dediyse oradan da bir kıskançlık olayı çıkmış olabilir ondan laf atmış olabilirler... tecrübe işte hep... Afedersin ama arkadaşın biraz mahalle karısı derlerdi eskiden onun igib geldi bana bunlar herkese çemkirirler sakın kötü olma... çok kırıldım falan dersin en kötü bana ne işlerini yaptırdın bunu mu diyorsun falan işte köşeye sıkışırsan karşılaşırsan sakınnnn muhattab bile olmaya gelmez bunlar adamın üstüne sıçrarlar
...
ooffff geçmiş olsun o yılanı uyandırmadan kafesten kaçacaktınızartık tek yapabileceğin kaçmak... kocası da iftira atabilir dikkat et... çevrenizi değiştirin iş yerindeysen departmanını değiştir. v.s. bağlantılı çevreniz bile kalmasın telefon numarını değiştir herkese söyle adamlı kadınlı musallat oldular kutaramadım yakamı falan diye de millet bilsinBunlar benim uzerime eski kocasiyla ilgilide iftira atabilirler.. bu sefer hic kurtulamam.. ztn mahalle karisi yani.. burdaki herkes bundan uzaklasti bir ben kalmistim.. bende ipleri tamamen kopardim.. sicradilarda.. iki dakkada zinaciya cikardilar adimi.. gulesim geliyo neden cunku Allah biliyo benim nasil bi insan oldugumu ve degerlerime ne kdr duskun oldugumu.. kendi yaptiklari migde bulandirici isleri bana yukluyorlar..
Allah beni kurtarmis bunlardan.. gercek yuzlerini gordum.. her serde bi hayir vardir.. aynen zaten burdaki kadinlarla toplanip konusucaz bu konuyu.. her kimi kullandiysa, hem kime kotuluk yaptiysa ben dahil herkes bilsin istiyoruz..ooffff geçmiş olsun o yılanı uyandırmadan kafesten kaçacaktınızartık tek yapabileceğin kaçmak... kocası da iftira atabilir dikkat et... çevrenizi değiştirin iş yerindeysen departmanını değiştir. v.s. bağlantılı çevreniz bile kalmasın telefon numarını değiştir herkese söyle adamlı kadınlı musallat oldular kutaramadım yakamı falan diye de millet bilsin
Yapisti bana iyice.. kullandi beni yillarca.. komsusu bile iliskisini kesti bununla bende dusunuyodum kesmeyi ama biliodum herkese iftira attigini, nasil yapicami bilmiodum... baksana banada atmislar.. yok ayni is yerinde degiliz.. simdi eski kocasina beni kotuluyordur..Ayy çok üzüldüm ya, cidden. Boyle insanlarla neden arkadaşlık yaptınız ki? Hayır bi insan illa ki belli eder cirkefligini. Bir de o tatili bu kadar uzatmaniz saçma olmuş . keşke hic bu kadar buyutmeden çıkıp gitseydinjz. Ne gerek vardi. Bence sizi dovduklerinde bi darp raporu alıp polise şikayette bulunsaydiniz. Peki ayni is yerinde misiniz. Bu insan musvettesiyle karşılaşma ihtimaliniz var mi yeniden .
en temizi... koruyun birbirinizi arkadaş seçimleriniz de değişecek biraz ama iyi gelecektir bu sizeAllah beni kurtarmis bunlardan.. gercek yuzlerini gordum.. her serde bi hayir vardir.. aynen zaten burdaki kadinlarla toplanip konusucaz bu konuyu.. her kimi kullandiysa, hem kime kotuluk yaptiysa ben dahil herkes bilsin istiyoruz..
Aynn cnm bu zannettiki ben buna yuz vercem hatta sabah laf atti bana tekrardan cevap bile vermedim.. simdide el ele olmuslar arkadaslari ve bunlar uzerime yukluyorlar yaptiklarini.. neler cektim ya .. evime geldimde derin bir oh cektim vallahi.. icime huzur geldi..Arkadas dedıgın ne kı ya... anan degıl baban degıl ... bı acıklama da yapıp tartısmak zorunda da degılsın. Eve gelınce gorusmek ısterse gorusmezsın aramalarını acmazsın oldu bıttı gıttı ıste. O yaptugının farkında degıl mi sanıyorsun. Acıklama fılan yapma. Herkes de kendı aılevı meselesını kendı halletsın ayrıca sen onun kocasıyla muatap olmak zorunda degılsın. Hem kadına sahıp cıkacan heö cocuklara. Oldu.