Merhaba arkadaslar, uc yildir tanistigim bir arkadasim var.. simdiye kdr butun islerine guclerine nerdeyse hepsine ben kostum.. arkadasligimiz guzel ilerlesede bu kizin beni kullandigina artik adim gibi eminim.. zaten artik onu goruncede negatif elektrik almaya basliyorum, huzursuz oluyorum.. bu arkadasimla tatile geldik.. ve daha once hic gormedigim yonlerine sahit oldum.. her gece disko bar geziyo arkadaslariyla.. bu yetmemis gibi birde ustune ustluk kizina ben bakiyorum kendisi sabah eve anca geliyo alkollu kiz kardesiyle birlikte, normal erkek arkadaslarinida eve cagiriyorlar cilgina donuyorum artik .. zivanadan cikti iyice.. ben alkol kullanmadigim halde bana icsen ne olur diyo, beni resmen asaliyorlar neymis ben eglenmesini bilmiyormusumda, onlara ayak uyduracakmisimda, benim kendime oz guvenim yokmusta.. tatilemi geldim, zikkimin kokunemi, dadilik yapmayami belli degil.. kiz kardesi kalk ne oturuyosun temizlik yapsana, sunu versene, su versene, sende bozuk para varmi vsvs, zaten alisverislerine yardim ettim, evlerinde kalicam diye, katkida bulundum ama artik benim sinirlerim iyice zipladi.. gidemiyorumda, gunumuz az kaldi cok sukur.. birde eski kocasi mesaj atiyo bana ona sahip cik diyerekten.. banane yahu.. KARAR ALDIM UZAKLASICAM HATTA HAYATIMDAN CIKARACAM BU SAHIZI.. NASIL YAPABILIRIM BUNU AKIL VERIN ..