Benden bu kadar demek istiyorum..

Arkadaslarinin hepsi bozuk, dogru durust biriyle oturupta derdini paylasamassin.. isleri gucleri bar disko alkol eglenmek.. mesela iki gun once arkadasi geldi sevgilisiyle beraber ustelik kizin sevgilisi halen evli, bilmem neler, adam kacak is yapiyo kotu isler, neymis efendim ben odadan cikip neden bunlara hosgeldin dememisim, halbuki kiz arkadasi bana saygisizlik yapti.. biktim usandim artik.. tatilde burnumdan geldi.. tiskindim ne yaptiklari belli degil..
Zorla tutmuyolar ya seni? Sanki anan baban. Arkadaşınla arana nasıl mesafe koyamıyosun canından can mı? Çocuğun mu? Hayret ediyorum bunun neresi çaresizlik?

Eski kocasinda akil olsa zaten bana mesaj atmaz.. neymis cocuklari varmista, geri birlesmek istiyormusta.. sevdigine inanmiyorum, sadece menfat icin.. biktim bunlardan.. ztn bu kizin etrafinda bi ben kaldim bende bu arkadasliga son vermeyi dusunuyorum..
Burada bize anlattığınız şekilde konuşun ve iletişimi kesin. Kendi ne yapıyorsa yapsın ama size laf etmesin bu konuda.

Burada bize anlattığınız şekilde konuşun ve iletişimi kesin. Kendi ne yapıyorsa yapsın ama size laf etmesin bu konuda.
Ben simdiye kadar ona o kdr cok iyilik yaptimki.. ben olmasaydim adim bile atamazdi.. ama bana kizini birakip birakip girmesi artik gercekten beni kullaniyo anlamina gelio.. :KK43: ben bunlari haketmedim.. burada diyorlar iste sanane onun alkolunden vs bi insana dogru yolu gostermenin neresi kotu..

Canım bugunun nasıl gectı bır sorun yoktr ınş

Bişey söylemene gerekyok bence.Döndüğünüz zaman katiyyen bir daha aramazsın.O seni aradığında bazen açmazsın bazen açıp görüşemiceğinle ilgili bahaneler uydurursun falan filan.Böylece zamanla zamanla tamamen hayatından çıkarırsın.

Yine cikti.. sabah eve donerim dedi.. kizi acmi aciktami hic yani umrunda degil.. arkadasi yuzumdeki moral bozuklugunu farketti..
Yahu desene cocuguna kendın bak dıye. Sende cok tepkısız kalıyorsun sonra orda bır sorun yoktu şimdi ne oldu dıyecek. Cocuguna kendın bak bugun hastayım faln de. Hızmetcısımısın sen onun. Bar dısko olmadanda pekala tatıl yapılıyo . Senı bence cocuga bkman için goturmşler . Ben olsam yarın hıcbısı demeden donerım.

Yahu desene cocuguna kendın bak dıye. Sende cok tepkısız kalıyorsun sonra orda bır sorun yoktu şimdi ne oldu dıyecek. Cocuguna kendın bak bugun hastayım faln de. Hızmetcısımısın sen onun. Bar dısko olmadanda pekala tatıl yapılıyo . Senı bence cocuga bkman için goturmşler . Ben olsam yarın hıcbısı demeden donerım.
Cnm ben herseyin farkindayim.. cocuk orda burada surunuyo iste.. uyumuyo.. bende surunuyorum orda burda otele yerlesicem dedim onada tepki gosterdi.. ama artik bitti benim icin.. yok hayatim bunlarin hayatlari bar diskodan ibaret.. hadi haftada bir gitse onada eyvallah ama her gun her gece.. geldigimizden bu yana bu surekli bu sekilde.. birde bana servis parasi ver diyo havalimanindan eski esim alacak bizi diyo, guya kendisi ekonomi yapacak, ztn ben servisimi ayarladim kendisinede ihtiyacim yok .. beni kaybetti o coktan hemde.. su an uzatmalari oynuyorum kendisiyle.. O kdr alisverislerine yardim ettim, kizina baktim, ev islerine yardim ettimde yeri geldi benden yemek parasini bile esirgediler .. Allaha sukur kimseyede muhtac degilim maddi acidan .. tiskindim ondan .. su an biletlere bakcam.. taksimi cagricam bilet bulursam ve evi sessizce terkedicem.. kendiside eglensin dursun..

Cnm ben herseyin farkindayim.. cocuk orda burada surunuyo iste.. uyumuyo.. bende surunuyorum orda burda otele yerlesicem dedim onada tepki gosterdi.. ama artik bitti benim icin.. yok hayatim bunlarin hayatlari bar diskodan ibaret.. hadi haftada bir gitse onada eyvallah ama her gun her gece.. geldigimizden bu yana bu surekli bu sekilde.. birde bana servis parasi ver diyo havalimanindan eski esim alacak bizi diyo, guya kendisi ekonomi yapacak, ztn ben servisimi ayarladim kendisinede ihtiyacim yok .. beni kaybetti o coktan hemde.. su an uzatmalari oynuyorum kendisiyle.. O kdr alisverislerine yardim ettim, kizina baktim, ev islerine yardim ettimde yeri geldi benden yemek parasini bile esirgediler .. Allaha sukur kimseyede muhtac degilim maddi acidan .. tiskindim ondan .. su an biletlere bakcam.. taksimi cagricam bilet bulursam ve evi sessizce terkedicem.. kendiside eglensin dursun..
Bencede en dogru olan bu . Bence konusmayıda haketmıyor. Bırde sunu yaptın dıye acıklama bıle yapma. Arrsa acma boşver olmaz olsun. Sen evlimisin bu arada.

Bencede en dogru olan bu . Bence konusmayıda haketmıyor. Bırde sunu yaptın dıye acıklama bıle yapma. Arrsa acma boşver olmaz olsun. Sen evlimisin bu arada.
Aynen.. sabah 6ya ucak var.. esyalarimda hazir.. yok cnm evli degilim.. ve bana sen kendini cok SIKIYOSUN rahat ol biraz diyo.. yani demek istiyoki cik diskoya bara elinde alkol bardagiyla .. bize ayak uydur demek istiyo.. mecalim kalmadi

Aynen.. sabah 6ya ucak var.. esyalarimda hazir.. yok cnm evli degilim.. ve bana sen kendini cok SIKIYOSUN rahat ol biraz diyo.. yani demek istiyoki cik diskoya bara elinde alkol bardagiyla .. bize ayak uydur demek istiyo.. mecalim kalmadi
Bara dıskoyada gıdılır. Bende tatılde eglenmeyı tercıh ederım ama yanımda guvenılır bırılerı olsun isterım. Gıtmemekle ıyı yapmşşın. Al canım bıletını ve gıt en dogrusunu yaparsın. 1 gun yada. 1 saat bıle katlanma. Zaten bu kadar bıle cok dayandın ne gerek vardı yıprattın kendını

Ben simdiye kadar ona o kdr cok iyilik yaptimki.. ben olmasaydim adim bile atamazdi.. ama bana kizini birakip birakip girmesi artik gercekten beni kullaniyo anlamina gelio.. :KK43: ben bunlari haketmedim.. burada diyorlar iste sanane onun alkolunden vs bi insana dogru yolu gostermenin neresi kotu..
Şayet size sen eğlenmeyi bilmiyorsun deyip ısrarcı olmasaydı evet sizi alakadar etmezdi alkol alması ama ben sizi anlıyorum. Sizide zorlaması,çocuğunu bırakıp içmeye gitmesi ters. Bende alkol alırdım yeri,zamanı geldiğinde ama hamilelik,ve kızım doğduktan sonra ağzıma sürmedim,kafayı bulurum,saçmalarım diye. Ne olur ne olmaz yani. Kaldı ki çocuğu bırakıp içmeye gitmek.
Boşverin siz,ilişiğinizi kesin. Ne hali varsa görsün.

Ben kimseyi kinamiyorum konusmalariniza dikkat edin.. ben onlara dogru yolu gostermeye calistikca, onlar beni kotuye itmek istiyo ama basaramadilar cunku ben nerede nasil ne sekilde davranacagimi cok iyi biliyorum, beni kullaniyorlar ayrica etrafdakileride kullaniyorlar bu ne demek bilmiyorsun galiba .. ayrica kimseyi yaftalama gibi bir durum soz konusu degil.. neden alkol deyince hemen savunmaya gectiniz onuda anlamis degilim..
Ya siz gerçekten ilginçsiniz alkoliğim ben ondan savunmaya geçtim okeyyyy??? Hanfendi siz birlikte tatil yaptığınız insanların arkasından ileri geri konuşacağınıza burda, size neler yaptıklarını kendilerini neler yaptıklarını falan anlatacağınıza gidin yüzlerine kendileri hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin.. Ben iki yüzlü davranmanıza tepki veriyorum.. Size en başta dedim ki herkesin kendi hayatı karışmayın, gidin birbirimize uymuyoruz arkadaşlığımızı bitirelim diye dürüstçe söyleyin.. Ama yok!! Siz burda dedikoduya devam ;) bi de utanmadan hala yanlarında kalıcam diyosunuz.. Ne mecburiyetiniz var Allahaşkına ekmeğinizi mi suyunuzu mu veriyolar?? Kendinizi kullandırıp aklınızı burda bana laf yetiştirmeye kullanacağınıza kendinizi beğenmediğiniz insanlardan kurtarmaya kullanın ;) Hadi selametle ;)

Ya siz gerçekten ilginçsiniz alkoliğim ben ondan savunmaya geçtim okeyyyy??? Hanfendi siz birlikte tatil yaptığınız insanların arkasından ileri geri konuşacağınıza burda, size neler yaptıklarını kendilerini neler yaptıklarını falan anlatacağınıza gidin yüzlerine kendileri hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin.. Ben iki yüzlü davranmanıza tepki veriyorum.. Size en başta dedim ki herkesin kendi hayatı karışmayın, gidin birbirimize uymuyoruz arkadaşlığımızı bitirelim diye dürüstçe söyleyin.. Ama yok!! Siz burda dedikoduya devam :KK66: bi de utanmadan hala yanlarında kalıcam diyosunuz.. Ne mecburiyetiniz var Allahaşkına ekmeğinizi mi suyunuzu mu veriyolar?? Kendinizi kullandırıp aklınızı burda bana laf yetiştirmeye kullanacağınıza kendinizi beğenmediğiniz insanlardan kurtarmaya kullanın :KK66: Hadi selametle :KK66:
Yahu cattik vallahi.. ben ztn bunlari soyledim kendine ceki duzende ver dedim, baska seylerde soyledim.. ama arkadasligimi bitirecem o kadar basit.. siz neden bu kdr saldiriyorsunuz bana anlamis degilim.. ILERI GERI KONUSUYOMUSUM BEN.. burada herkes sakince yorum yaparken size noluyo ? Sizinle polemige bile girmek istemiyorum.. anlamazsin sen..

Yahu cattik vallahi.. ben ztn bunlari soyledim kendine ceki duzende ver dedim, baska seylerde soyledim.. ama arkadasligimi bitirecem o kadar basit.. siz neden bu kdr saldiriyorsunuz bana anlamis degilim.. ILERI GERI KONUSUYOMUSUM BEN.. burada herkes sakince yorum yaparken size noluyo ? Sizinle polemige bile girmek istemiyorum.. anlamazsin sen..
Evet anlayamam çünkü dürüst ve dobra biriyimdir.. ayrıca iki yüzlülüğe hiç tahammülüm yoktur.. Yüzüne güldüğüm insanların asla arkasından konuşmam.. Hoşlanmadığım hiçbi insanla değil tatile gitmek 1 dakika bile vakit geçirmem.. ayrıca kendimi de kimseye kullandırmayacak kadar akıllıyımdır.. O yüzden sizi anlamam biraz zor ;)

Merhaba arkadaslar, uc yildir tanistigim bir arkadasim var.. simdiye kdr butun islerine guclerine nerdeyse hepsine ben kostum.. arkadasligimiz guzel ilerlesede bu kizin beni kullandigina artik adim gibi eminim.. zaten artik onu goruncede negatif elektrik almaya basliyorum, huzursuz oluyorum.. bu arkadasimla tatile geldik.. ve daha once hic gormedigim yonlerine sahit oldum.. her gece disko bar geziyo arkadaslariyla.. bu yetmemis gibi birde ustune ustluk kizina ben bakiyorum kendisi sabah eve anca geliyo alkollu kiz kardesiyle birlikte, normal erkek arkadaslarinida eve cagiriyorlar cilgina donuyorum artik .. zivanadan cikti iyice.. ben alkol kullanmadigim halde bana icsen ne olur diyo, beni resmen asaliyorlar neymis ben eglenmesini bilmiyormusumda, onlara ayak uyduracakmisimda, benim kendime oz guvenim yokmusta.. tatilemi geldim, zikkimin kokunemi, dadilik yapmayami belli degil.. kiz kardesi kalk ne oturuyosun temizlik yapsana, sunu versene, su versene, sende bozuk para varmi vsvs, zaten alisverislerine yardim ettim, evlerinde kalicam diye, katkida bulundum ama artik benim sinirlerim iyice zipladi.. gidemiyorumda, gunumuz az kaldi cok sukur.. birde eski kocasi mesaj atiyo bana ona sahip cik diyerekten.. banane yahu.. KARAR ALDIM UZAKLASICAM HATTA HAYATIMDAN CIKARACAM BU SAHIZI.. NASIL YAPABILIRIM BUNU AKIL VERIN ..

Tek kelime ile hayat standartlarımız uyUşmuyor ,artık seninle arkadaş olmak istemiyorum.
Kırıcı olduysam kusura bakma ama HAYAT hızınıza yetişemiyorum diyeceksiniz.

Back
X