benden bu kadar...

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
merhaba kızlar..
yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ve kist problemimden bebeğim olmuyordu biliyorsunuz.bu ay dr.uma gittiğimde kistlerimin artık yok olduğunu söledi 2 ay daha genephone tedavisi verdi sonrasında da rahim filmi dedi.şu an genephone içiorum.per günü yumurtama bakıcak cuma günüde çatlatıcaz kısmetse..
eğer bu ay da geçerse ben artık bu maratonu bırakmaya karar verdim.en azından bir süre bu düşünceden uzaklaşıcam.Artık sosyal hayatımı yaşayamaz işime adapte olamaz hale geldim..
bu bebeği gerçekten çok istiyorum ama bu aydan sonra tedavimi sonlandırdığımı sölemek istedim sizlere.bu bir hayal kırıklığı değil.ama gerçekten hem beynimin hem vücudumun dinlenmeye ihtiyacı var...
Allahım hepimizin gönlüne gönlüne göre versin inşallah.
sevgiler. :1no2:

CANIM BENİM EN GÜZELİNİ YAPARSIN BENDE BAYAGIDIR BIRAKTIM BU DÜŞÜNCEYİ AMA BENİM DURUMUM FAKLI ARTIK TÜP BEBEK BİLİYOSUN
UMARIM MELEĞİN TEZ ZAMANDA GELİR BEDENİNE USULCA GİRİVERİR
BELKİDE HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİN BİRANDA HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞALLAHa.s.

saol canım hayırlısı olsun artık..
seni evet biliorum senden hayırlı hbrler bekliorum inş.hbrsiz bırakma sakın tamam mı..

saol canım hayırlısı olsun artık..
seni evet biliorum senden hayırlı hbrler bekliorum inş.hbrsiz bırakma sakın tamam mı..

MUTLAKA YAZARIM SİZİ MERAKTA BIRAKMAM AMA SEN DE BENİM GİBİ YAP BENCE ÜMİDİNİ HİÇ BİR ZAMAN BIRAKMA KOŞULLAR NEOLURSA OLSUN MELEĞİNİN BİR GÜN MUTLAKA GELECEĞİNDEN ÜMİDİNİ KESMEDEN BEKLEKİ MELEĞİN SANA KÜSMESİN CANIM RABBİM TEZ ZAMANDA İNŞALLAH MELEĞİNE SENİ KAVUŞTURUR:1hug:

cnm inşallah olur ama emin ol ki bu beişer istedikleri zaman gelmek işstedikleri zamanda geliyorlar.senin için hayırlısı neyse o olsun Allah gönlüne göre versin cnm...zamanı gelince bebişin de kollarında olacak buna inen ve bu düşünceyle yaşaa...sen kendini kötü hissettiinde çok kafana taktığında o da gelmek istemeyecek ama kendini kendine bırak .hayata akkkk bak o zaman bir anda gelecek ve sisi sevindirecek cnmm

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

dediğinde haklısın canım..
ama beklemekten vazgeçmedim sadece bir süre uzaklaşlıcam bu konudan bakalım zaman neler göstereck bize..a.s.

:1hug:

bence de doğru bir karar vermişsin canım, tecrübeli olanlar hep aynı şeyi söylüyor, çok düşünüp saplantı haline getirmememiz lazım, en doğrusu bu aslında, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah...

ara vermekle sanırım iyi yapmışsın..çünkü insan psikolojikte olarak yıpranıyor..biraz dinlenmek iyi gelecktir..ama sen yinede umudunu yitirme..hep pozitif düşün..

çok saol canım..
senin bebeğinede bayıldım allah nazarlardan saklasın valla.o yanımda olsa bi severim bi severimm onu.teyzesi yer onu..

bu arada herkese tşk ederim msjlarınız içinŞeniz

canım bazen akışına bırakmak herşey için hayırdlısı olsun demek daha iyi oluyo emin ol kendini başka şeylere yönlendirisen daha mutlu olursun ve senin mutluluğun bedenine yansır biliyorum söylemesi kolay ama yapması zor belli ki oldukça emek vernişsin allah sesini duymuştur ama zamanı vardır belki de hem ben senin bebişin olmayı çok isterdim o da bir yerlerde seni duyuyor ve özlüyor gelicek annesi sadece biraz daha işi varmış

Canim Bazen Oluruna Birakilan şeylerden Olumlu Sonuçlar Elde Edebiliriz ümidini Yitirme Er Yada Geç Bebişlerimize Kavuşacağiz Bunun En Güzel örneği Sitedeki Arkadaşlar.......

evet arkadaşların dediği gibi herşeyi zamana oluruna bırakmak,fiziken sağlıklıysan psikolojik olarak da kendini iyi hissedersen en kısa zamanda kavuşursun yavruna inşallah,bekleyelim ve görelim ,mevlam neyler neylerse güzel eyler değil mi...

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

dediğinde haklısın canım..
ama beklemekten vazgeçmedim sadece bir süre uzaklaşlıcam bu konudan bakalım zaman neler göstereck bize..a.s.

:1hug:

canım bencede bekjlemekten asla vazgeçme.bizim komşumuzun yıllardır bebeği olmuyordu.ensonunda dr bir ilaç yazdı ve ilaçlar 5 milyar tutuyordu bileziklerini satıp alacaktı ki. o ay hamile kaldını öğrendi. ve şu anda 4 bebeişini doğurduuu.rabbimin gönlü geniş.bizde 1,5 yıl aramıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…