• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden ev hanımı falan olmaazz...

4Z8vdY.jpg

Al sana çarşaf katlama teknigi:KK48:

El konusunu bilemiyorum ama çarşaf katlama ile ilgili süper bir video buldum az önce internette. Google'a "lastikli çarşaf katlama" yazdım; ikinci sırada çıkan yabancı amca süper katlamış :)

Sadece teselli etmek istemiştim :KK53: tamam tamam doğruları söylemenin vakti geldi 5 üzerinden KOCA BİR SIFIR :KK53::KK45:

Farkındayım canım. Eksi beş bile verebilirsin... İnsanın eksikliklerinin farkında olması da iyi bişey ama dimi :KK66:

El konusunu bilemiyorum ama çarşaf katlama ile ilgili süper bir video buldum az önce internette. Google'a "lastikli çarşaf katlama" yazdım; ikinci sırada çıkan yabancı amca süper katlamış :)

Koyuversen şuraya videoyu da ben dahil bütün çarşaf katlama özürlüler izlesek.

sepho senin sayende bi sürü şey öğrendim evi silme konusunda senden olmuş bile. ama eldiven candır ya

Rulo yapınca dolap istediğim düzende olmuyor ama. Bir taraftan dağınık bir taraftan düzenli hatunum. O dolapların içi dümdüz olacak...

Eldiven kullanınca hiç bişey yapamıyorum ben ya. İşin ortasında çıkarıp atıyorum. Ama bir daha ölsem eldivensiz yağ çözücüye dokunmam. Hatta yağ çözücüye hiç dokunmam bundan sonra bence.

Rulo yapma, düz eksene getirdikten sonra kare katla ama yolu bu :) Dikiş yerlerini karşılıklı getirip, hizaya sokacaksın :)
Eldivenle bende iş yapamıyorum ama aynen böyle bir yağ çöz tecrübesi sonrasında arada bir kullanılabileceğine karar verdim :)

Kullanmayı da sevmiyorum ben aslında, düz çarşaflar daha sabit duruyor benim yatakta ne hikmetse. Ama bazı nevresim takımlarından lastikli çıkıyor işte.
Benim yataktada lastikliler düz duruyor kaymıyor hiç o yüzden kullanıyorum..Ama işte katlaması çok sinir bozucu..Nasıl yaparsan yap düzgün katlanmıyor..

Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.

Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?

Düzelecek tabi yahu :)
Ben de saçlarıma keratin/ brezilya fönü yaptığımda öyle oluyor..1.5 hafta o ellerle dolaştığımı bilirim..Düzeliyor sonra..Öyle kalır mı hiç :)

Lastikli çarşafları da kafana göre ordan oraya katla gitsin, yatağa geçirince düzeliyor :70:

Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.

Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
canım pişik kremi alırsan çok faydasını görürsün..Nivea,sebamed vs..herhangi birininkinden kullan..bepantenin pişik kreminide kullanabilirsin..

Back
X