• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden evli olduğunu gizledi!

Öyle olur zaten; hepsinin karısının psikolojik sorunları vardır, ayrı yatıyorlardır, her gün kavga kıyamet geçiyordur, çok çok mutsuzlardır (!) Bu saçmalığa da çocuklar için katlanıyorlardır, karıları ayrılmak istemiyordur, mal paylaşımında arıza falan çıkıyordur, sosyal çevrelerine nasıl anlatacaklarını bilmiyorlardır vs. (!) Bu sorunları halletsin hemen boşanacaklar ve kollarınıza koşacaklardır, yersen tabi.
Yazdiklarinin hepsini de söyledi vallahi😂 bir de üstüne eşini kötüledi sorumsuz beceriksiz biri olarak anlatti. Allahin cezasi.

Yazdiklarinin hepsini de söyledi vallahi😂 esini kötüledi sorumsuz beceriksiz biri olarak anlatti. Allahin cezasi.
Karısına sormak lazım '' Sen memnun musun bu herifçiden? '' diye. 😀 Kendilerini ne sanıyorlar, nerde görüyorlar anlamıyorum.
Bir de at sahibine göre kişner. '' Ne yaptın da bu kadına, öyle sorumsuz ve beceriksiz bir insan oldu '' diye sorsaydın keşke.

Karısına sormak lazım '' Sen memnun musun bu herifçiden? '' diye. 😀 Kendilerini ne sanıyorlar, nerde görüyorlar anlamıyorum
Eşine sorsan adam daha da sorunlu bir tipdir böylelerinin karakter sorunu oluyor zaten. Ama kendi bakış açılarına bakılırsa mükemmellerdir canım🤣

Adam haklı da olabilir artık kimse bir dalı tutmadan öbür dalı bırakmıyor. Evliyken sıradaki kısmetini arıyor. Emin olursa boşanıyor. Emin olmazsa rota yeniden oluşturuluyor. 😁 Yeni Dünya düzeni çok farklı bir yere yol alıyor. Keşke insanlar uyumsuz mutsuz evlilikleri sürdürmek için zorlamasa ve böyle durumlara yol açmasa. Siz tabi ki engelleyin o resim gidiyor ya o insana küfürden bile daha çok koyuyor. 😁

Bu adam demeye utandığım mahluklar karşısındakilerin akıl yoksunu olduğunu sanıyorlar sanırım ki hep aynı yalanları uyduruyorlar. Varsayalım evli değil de boşanmış biri olarak sizinle tanışmış olsa dahi olmazdı. Çünkü evlatlarının annesi hakkında böyle çirkin şeyler söyleyen birisinden tabiri caizse bir cacık olmaz. "Anlaşamıyoruz artık" demek bu kadar mı zor?:duduk:

Kk da neredeyse her gün açılan bir konu bu . Artık tüm erkeklere potansiyel aldatan gözü ile bakmaya başladım. Kim iyi kim kötü ayırt edemiyorsun artık 🤷‍♀️

Kk da neredeyse her gün açılan bir konu bu . Artık tüm erkeklere potansiyel aldatan gözü ile bakmaya başladım. Kim iyi kim kötü ayırt edemiyorsun artık 🤷‍♀️
Ben de çok okurcum ama genelde eşleri şikayet eden postları. Öteki kadın konumuna düştüm resmen. Bir de bu bakış açısından gördüm olayı

Ben iki aydır biriyle konuşuyorum. Başta 15 yaş fark diye hayır demiştim. Sonra tekrar konuştu benimle bi süre geçince...yaşa takılmak istemedim çünkü her şey uyumlu. Bütün hobilerimiz düşünce tarzımız o kadar aynı ki inanılmaz. “Boşanmış” yazmış profiline. İki çocuğu olduğunu biliyordum çünkü söylemişti. Ben de tek çocukla boşandım. Dün buluştuk hiç yaşını göstermiyor ve çok yakışıklı kibar biriydi. Ve acı son: bana evli olduğunu söyledi. Neymiş boşanacakmış. Ama hala evli. Bilseydim kesinlikle buluşmazdım buluşmayı bırakın konuşmazdım bile. Zaten de bu yüzden söylemedi sanırsam. Güzel bir bayan olduğumu sürekli dile getirir zaten. Bırakmak istemedi işte.. bir tuhaf oldum ve izin istedim yanından ayrılmak için zaten de epey konuşmuştuk. Ama o son itirafı buz gibi soğuttu beni. Bundan sonra da daha konuşmadık. O da yazmadı. Çok canım sıkıldı ya. Ne biçim insanlar var şu dünyada nefret ediyorum böyle insanlardan ne iğrençler. Acaip hayalkırıklığına uğradım. En başta eşine çocuklarına yazık. Hiç mi vicdanı sızlamıyor. Her yerden bloklayacaktım fakat o benimle iletişime geçerse ona unutamayacağı bazı şeyler söylemeyi düşünüyorum😡
Böyle düşünmene çok sevindim canım böyle kadınlara ihtiyacımız var gerçekten.Olması gereken bu ama nasıl bir şeyse bazen sanki evli erkekler daha çekici geliyor bazı K.... r seni tebrik ederim her yerden engelle 2 ay konuşmuşsun şükret ki daha fazla süre konuşmadın .Öyle adamlar başkasına nazik olurlar evde terör estirirler.Karısına iki güzel laf söylemek zorlarına gider 😡😡😡

Zaten karsı tarafın icini hos etmek icin “bosanacagız” “bosanma asamasındayız” palavraları atarlar. Ben bu durumlar karsısında kadınların karsı taraftan bosanma belgelerini görmeden hareket etmemeleri gerektigini söylüyorum. Gerci piyasa sahte belgelerle dolu tıpkı ece erken’e yapılan gibi.
Bence hicbir sey söylemeyin konu sahibi. Dökülür ve söylenirseniz düşersiniz seviyesine. Blocklamayın da. Öylece kalsın yazınca direkt engeli basın kalır öylece. :)

Takılmayın.

Böyle düşünmene çok sevindim canım böyle kadınlara ihtiyacımız var gerçekten.Olması gereken bu ama nasıl bir şeyse bazen sanki evli erkekler daha çekici geliyor bazı K.... r seni tebrik ederim her yerden engelle 2 ay konuşmuşsun şükret ki daha fazla süre konuşmadın .Öyle adamlar başkasına nazik olurlar evde terör estirirler.Karısına iki güzel laf söylemek zorlarına gider 😡😡😡
Cunku neden cekici geliyor biliyor musun? Kadınların özellikle kücük yas ve ergenlerin “bu adam güclüdür ev gecindirir de sorumluluklarını bilir” diyerek evli erkeklere bu gözle bakıyorlar bir nevi güç ve para gibi düşünün. Biraz sosyete ve ünlülerin dünyasına girersek herkes metres olma pesinde ve metres kaynıyor evli adamlarla beraberler.

Amin bir tuhaf oldum dünden beri ya. Ailem de senin neyin var dedi onlar gorusmemden habersiz anlatmayacagim da keserler beni
Inşallah hayırlı kapılar acar rabbim benim tanıdığım bir kadın vardı boşanmış tek çocukla bekar patronuyla evlendi şimdi ondan da bir çocuğu oldu moralini bozma canım Allah büyük sen kendini koru sakın yanlışa düşme gOr bak nasil kapilar aciliyor .

Cunku neden cekici geliyor biliyor musun? Kadınların özellikle kücük yas ve ergenlerin “bu adam güclüdür ev gecindirir de sorumluluklarını bilir” diyerek evli erkeklere bu gözle bakıyorlar bir nevi güç ve para gibi düşünün. Biraz sosyete ve ünlülerin dünyasına girersek herkes metres olma pesinde ve metres kaynıyor evli adamlarla beraberler.
Allahım öylelerinden uzak etsin hepimizi 🤲🏻

canim o karakter skntisindan kaynaklanıyor. Egoistlikten...Evli erkekler onlara neden cazip geliyor cünkü öyle kadınlar hazıra konmak istiyorlar. Oysa ki insan baskalarini da düşünmeli. Yazık çoluğuna çocuğuna. Bu arada bana ulaştı bir sekil ve bana iltifatlar yagdiriyor. Kral kalkisi yaptım ya evli oldugunu duyunca. Çok soğuk davrandın sonradan bana dedi. Seni rahatsız etmek istemedim fakat çok mükemmel bir kadın oldugunu ve seninle iletişimde kalmak istediğimi söylemek icin yazdım dedi. Cevap vermedim zaten olay benden biter yani ben yanıtsız biraktikca bakar bir vakit sonra.

Adam once yeniyi buluyum sonra eskiyi sepetleyim diye dusunmus. Arada bosluk birakmak istemiyor. Baska yenileri gelince elindekileri giderek sepetler. Bu boyle devam eder. Utanmadan evliyim ama bosanacagim nasil diyorlar ben onu merak ediyorum.

Sorumluluğunu bilen erkek eşini aldatmaz ama böylede bir paradoks var

Back
X