Benden Gitmek İstemeyen Göbeğim :/

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Merhabalar bu aralar moralim çok bozuk. Yaklaşık 2,5 ay sonra düğünüm olacak ve ben giderek kilo almaya başladım. Ne yapsam da fayda etmiyor. Masa başı bir işte çalışıyorum sanırım birazda ondan. Şimdilerde şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Yürüyüş ve evde egzersizlere başladım. Ben eskiden 45 kilonun üstüne çıkamazdım, şimdilerde o kilolarımı mumla arar oldum resmen. Aslında bir tek göbek bölgem alıyor. Geçenler de gittiğim bir yerde kaç aylık diye sordular. Zaten her gören çok kilo aldın deyip duruyor daha çok moralim bozuluyor. Benim anlamadığım öyle iştahlı biri de değilim bu kilo nerden geliyor anlamıyorum. Bunun için sizin çözümleriniz var mı ?

Tiroid değerlerinizr baktırdınız mı??
Bende sizin gibi ideal kilodayken birden kilo almaya başladım. Vücudumda acayip şişkinlikler oluyordu. Bekar olmasam hamilemisin diye soracaklar o derece. Sonra anladım ki hepsi tiroid imin bozulmasından dolayıymış

Merhabalar bu aralar moralim çok bozuk. Yaklaşık 2,5 ay sonra düğünüm olacak ve ben giderek kilo almaya başladım. Ne yapsam da fayda etmiyor. Masa başı bir işte çalışıyorum sanırım birazda ondan. Şimdilerde şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Yürüyüş ve evde egzersizlere başladım. Ben eskiden 45 kilonun üstüne çıkamazdım, şimdilerde o kilolarımı mumla arar oldum resmen. Aslında bir tek göbek bölgem alıyor. Geçenler de gittiğim bir yerde kaç aylık diye sordular. Zaten her gören çok kilo aldın deyip duruyor daha çok moralim bozuluyor. Benim anlamadığım öyle iştahlı biri de değilim bu kilo nerden geliyor anlamıyorum. Bunun için sizin çözümleriniz var mı ?
Tiroid değerlerinizi kontrol ettirin muhakkak.

Kan değerlerinize hormonlarınıza filan baktırın diyetisyenle verebilirsiniz bölgesel zayıflama egzersizleri var Leslie Sansone videoları var ben çok faydasını gördüm

yeme ve yürü. 2.5 ay kalmış aklını başına al yoksa o düğün fotoğraflarında ömür boyu kendini tombiş tombiş görmek zorunda kalırsın

Öncelikle Dr gidin dahiliye ya da ile hekimleri de tiroid hormonlarına falan bakıyor .kontrol ettirin dahiliye belki farklı şeylere de bakar bilmiyorum eğer her şey normalse diyetisyene yönlendirir.

Kullanıcı adınızı görünce canım browni çekti ıslak ıslak :KK70:

Ekmeği hayatından çıkartsan, akşam 7 den sonra ne kadar acıkırsan acık hiçbir şey yemesen otomatik olarak zayifliyorsun zaten
Şekeri de azalttım mı, oldu da bitti...

Evde egzersiz yapıyormuşsunuz, ne yapıyorsunuz? Fitness Blender'ın videolarını tavsiye ederim. Youtube'dan bulup, kendi potansiyelinize uygun bir program seçebilirsiniz. Yıllardır bu programları kullanıyorum. 2,5 ayda yemenize de azıcık dikkat ederseniz taş gibi olursunuz.

şekerli yemek göbek yapıyormuş zaten çikolata yiyorsan ve yediğini de yakmıyorsan göbekte yağa dönüşür.

pko olabilirmisiniz acaba ?
adet duzenleriniz nasil?
tiroitleriniz insulin direncinize bakildimi hic?
ben mesela yillarca pko dan kilo aliyorum saniyordum meger hasimatoymusum

su dedigime sinir olacaksiniz biliyorum,
cunku esim bana dediginde ben de sinir oluyorum :((

ama basit matematik,
yediginizden fazlasini yakacaksiniz,
ve o gobek sizi gule gule terk edecek.

ofis hayatinin ve yasin getirisi olarak genel olarak almaya meyilliyiz kilolari,
hareketi hayatin rutinine sokmak lazim,
asansor kullanmayin,
ise giderken yuruyun,
otobusle veya aracla gidiyorsaniz, bir kac durak once inin yuruyun kalan mesafeyi,
oturdugunuz yerde nefes egzersizi yapin,
...

Tiroid değerlerinizr baktırdınız mı??
Bende sizin gibi ideal kilodayken birden kilo almaya başladım. Vücudumda acayip şişkinlikler oluyordu. Bekar olmasam hamilemisin diye soracaklar o derece. Sonra anladım ki hepsi tiroid imin bozulmasından dolayıymış
Bende de var ve kilo alıyorum?
Tiroidin icin ilaç falan mı kullanıyorsun
Kilolarında etkisi oldu mu?

Benimkiler nasıl gidecek ya 48 kilo ile hamile kalmıştım
Doğuralı 5 ay oldu 50 kiloyum ama göbeğim varrrr?????

Düğün yaklaşınca öyle oluyor ya. Sen bakma stresten kilo verdim vs diyenlere. Herkesin yapısı farklıdır. Kabak kürünü denemelisin gerçekten epey ödem attırıyor ve ben 3.5 kg verdim.

Akşam yemeğini geç yeme. Yemekten sonra asla atıştırma. Canın bir şeyler çekerse yoğurt ye sadece..
İşten çıkınca yürü.
Aslında direk spora başla derim. Çünkü senin acelen var..

Göbek = idmansızlık

Lami cimi yok. Göbek ; şekerli ya da yağlı yemek değildir. Ben çikolatanın ne olduğunu bilmem ama göbeğim var. çünkü idmansızım. Ha bu değil-dir ki istediğim her şeyi yiyeyim ama göbeğim olmasın...

Göbeği yok etmenin yolu spor yapmaktır. Abur cuburu terk etmek. Hınca hınç doymadan sofrayı terk etmek. Bu kadar.

Düğün yaklaşınca öyle oluyor ya. Sen bakma stresten kilo verdim vs diyenlere. Herkesin yapısı farklıdır. Kabak kürünü denemelisin gerçekten epey ödem attırıyor ve ben 3.5 kg verdim.
Yaa bi yazsan keşke belki bize de bi faydası olur tam 2,5 kg aldım son 2 ayda :(

Back
X