Benden Gitmek İstemeyen Göbeğim :/

göbek eriten hareketlerden biri de: sırtüstü uzanın bacaklarınızı karşıya doğru uzatın. yukarıdan aşağıya daire çizin bacaklarınızla. felaket yanıyor, tabii her gün yapın bunu. max 2 hafta sonra sonuçları görürsünüz. ama bıkmayın:KK52:

göbek eriten hareketlerden biri de: sırtüstü uzanın bacaklarınızı karşıya doğru uzatın. yukarıdan aşağıya daire çizin bacaklarınızla. felaket yanıyor, tabii her gün yapın bunu. max 2 hafta sonra sonuçları görürsünüz. ama bıkmayın:KK52:
Telefona bir program indirdim bu harekette vardı o zaman devam edeyim .

evet hareket etmeye başladım çıkışta yürüyorum baya aslında fazla değilde kilom boyum kısa olunca kötü gözüküyor

muhakkak spor yapin ama tum gun oturunca yetmiyor da maalesef,
rutinde de degisiklik gerekli, gun icinde de aktif olmaya calisin, yine sporunuzu ayrica yapin.

ya inan aslında öyle zor değil. haftada 3 gün 20 dk dan yapsan yeter. Doğru hareketlerle hemen hissediyorsun hangi bölgenin çalıştığını...bak hundred diye bir hareket var mesela, onu dene ve beni düşün bu akşam :KK70:

Eşim her akşam spor yapıyor evde bi odayı spor malzemeleriyle doldurdu gidip bu akşam ona salça olayım :D senin dediğin hareketi öğrenip yapıcam sağol:)

Back
X