Benden gizli iş yapan eşim

Akrabalarıniz yanında birşey belli etmeyin.Sonra dersiniz sen nasıl rahatsız oluyorsan bende aynı sekilde rahatsız oluyorum deyin.

Hani araba fiyatları malüm ev fiyatına yaklaşıyor ya,aklı kaldı galiba adamın,hor kullanırlar, tatilde çok binerler diye içi gitmiş bence..kredi olayını size söylemeden büyük yanlış, bunları tatil dönüşü söyleyin bence..10 bin tl büyük para değil,bunun için keyfinizi kaçırmayın..100 bin de olabilirdi allah korusun

Kardeşine kredi çekmesi mesele değil benim için arabayı sizden esirgemesi bir dünya bağırma hakkını kendinden görmesi aşırı sinir bozucu.
Alsin arabasını başına çalsın.
Ne bir kuruşumu veririm, ne kirli donunu yikarım o saatten sonra.
Ayri gayri var demek başlatan da o.

Var ya... insallah kardesi odemez parayi boyle senin herif sap gibi kalir. Salaaaa gitsiiiinnnn dicem yorma guzel kafani

Aynen öyle kendine lazım falan değil biz orda bir hafta gezecz diye arabası kıymetli
Ama araba evin arabası sonuçta yine de kardeşinizle konuşmadan eşinizi bilgilendirmeniz - sormanız demiyorum- daha uygun olurdu. Aranızdaki iletişimde sorun var. Eşiniz de hazır hatalısınız diye araya kendi hatasını sıkıştırmış bence. Bir şey deseniz sen bana soruyor musun karar verirken diyecek gibi. Bence büyütmeden tatilinizin tadını çıkarın. Dönüşte de oturur konuşursunuz.

Ben mesaj atınca bana bunu yazmış...

Konular çok farklı ben bıktım sıkıldım kapat artık sen arabayla gidiyorsun ben borç verdim konular bitti kapat artik

Arkadaslar kafayı yemek üzereyim akşam kardeşim geliyor ama ben gerçekten çok sinirliyim modum 0

Şuan tatilini mahfetme.
Döndükten sonra burnundan getir.

İkinizde hatalısınız.

Yalnız şu araba mevzu biraz farklı, arabayı kardeşiniz kullanacak ise eşiniz haklı.
Kendi malı gibi kimse kullanmıyor.
Siz kullanacak iseniz eşiniz hatalı…

10 cok buyuk bi miktar değil ödemez ise sorun çıkarırsınız.

Simdi bekleyin suan kavga etmek size zarar. Ilk taksit odenmezse o zaman aradiginiz hakli kavga sebebine ulasmis olursunuz. Belki de gercekten odeyecek, tabi odemeyeceginden suphe ediyorsaniz yuzde doksan odemez ama odeyecegi tutarsa haksiz kocaniz zeytinyagi gibi uste cikar. Bekleyin pusuya yatin.

Teşekkürler bekliyorum diret dekontu isticem

Gayet bence araba konusunda hanfendi haklı. Adam işe servisle gidiyor , arabaya ihtiyacı yok.

Bu araba ortak evin arabası, evlendikden sonra şahsi bi araba yerine geçmiyor malesef

Veee adamın bu hanfendiden çocukları var ve il dışına gidiyor, kadın eşine arabayı alabilirmiyim diye niye sorsun. Araba kadınında.
İl dışına gidiyorsa tabikide alıcak kullanıcak, çocukları ve kendi konforu için.
Kendi uzun yolculuk yapamıyorum diye kardeşinide çağırıp ona kullandırıyor arabayı.
Kardeşi kendi keyfi için almıyor..

Eminimmm beyfendi il dışına tek başına gitse, hanım ben arabayı alıyorum diye izin almazdı..

Veee tabikideee kredi çekerken haber vericekk bu aryeı mevzu, ben ilk duyduğumda sorun çıkarmazdım. Tabi bana söylemedi diye bi kızardım.

Taksit günü geldiğinde para yatıcakmı yatmıcskmı ona bakardım

Dediğim gibi geldiğinizde konuşun

Kardesi adina kredi cekmesi buyuk kabahat, ne deseniz haklisiniz. Ama tatil konusunda adam keyfi bi sekilde gelmemezlik yapmamis, izin alamamis, izin alabilse gelecekti zaten. Sonrasinda konusup planinizi anlatsaydiniz keske. Esinizle paylasmadan arabayi da alip kardeşinizme gitme plani yapmaniz da cok sacma gercekten. Ben olsam ben de kizarim. Kardeşine para vermesi hata, sizin yaptiginiz da hata. Onun hatasini vurgulayarak kendinizi aklamaya calismayin

Mesele arabaya ihtiyacı olup olmamasi degil. Eslerden biri , kadin erkek farketmez, kendi ailesiyle, esini birakip, arabayi da alip tatile gitme plani yapil, esine haber bile vermese bu basbaya sorundur bence. Kocam ben izin alamadim diye umrunda bile olmadan beni birakip ailesiyle arabamizi da alip tatile gitse neler yaparim hayal bile edemiyorum

Eşiyle birlikte gidiceklermiş, ama eşi izin alamamış o tarihe . Yani bu durumdan haberi var gibi anladım ben .
Veee o izin alamadı diye niye hanfendi gidemesinki
Tek olsa tamam derim eşini bırakmasın ama çocuklar var , çocuklar tatile gitmeyi denize gitmeyi hak ediyolar. Eşinin kalkıp buna laf ediceğini düşünmüyorum. Ve ailesiyle gidiyor .
Eee çocuklar oluncada tabikide arabayı almak kadına düşüyor.

Eşin sana pürüzlükmu yapıyor yoksa arabasınimi kıskanıyor. Böyle bir durumda eşim arabayı asla kiskanmazdi mesela sadece keşke onlara böyle fikir sunmadan benimle konussaydin derdi araba umrunda olmazdi yani. İkinci konuya gelince evet sana söylemesi gerekirdi krediyi çekerken ama gerçekten kardesi odeyecekse söylemeden çekmesi ve sonradan haber vermesi benim için sorun teşkil etmezdi odesinde sonuçta derdim. Ama siz şuan kızgın olduğunuz için olaylar gözünüzde ×2 olmuş. Bence şuan birşey konuşup huzurunuzu bozmayın arabayı alıp sessizce uzaklaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…