Benden haber bekliyor.Yarin için karar veremedim

1.sinifa giden kızımda var hepsini bir arada götürmek zorlar.ayrica unvde okuyorum onunda dersleri var
O zaman direk hedefe odaklanın,tabiri caizse canınız çıkana kadar kpss ye çalışın.Kazanamama ihtimalini silin.Tek hakkınız kalmış gibi asılın.

Son şansını eşinin densiz lafları için heba etme. Bu zamana kadar evi geçindirmiş, az daha idare etsin. İşi ne?

Kpss diye çırpınıyor insanlar ama hiç düşündünüz mü başka ile qtanırsam çocuğum evliliğim ne olur, kaç yılda geri dönebilirim, çakılı kadro mu tayin hakkım olacak mı diye. Herkes kpss çalışıyor, herkes memur olma derdine yıllarını gömüyor, çoğunun eline hiçbir şey geçmiyor. Ben olsam kör kuyuya taş atmayı bırakır beni bulmuş olan iş fırsatını (zamanla maaşta artış, yükselme gibi şanslar da varsa) kaçırmam

Tebrik ediyorum sizi. Bir koltukta kaç karpuz var. Kpss çalışmaya devam edin bence. Asgari ücretle çalışılacak bir dolu iş var. Elbet bulursunuz birini eğer memuriyet olmazsa. Hazır motive olmuşsunuz, başarırsınız bence.

Daha iyi ya kızımı d aalir giderim en azından bahanem olur

Kaç yaşındasınız bilmiyorum. Çünkü bazı memurluklarda yaş sınırlaması var malum ama bence sınava devam edin .Çocuğunuz okula da gidiyorsa gün içerisinde size boş bir zaman dilimi de kalır, kendinizi odaklayın. Hem iş hem üniversite hem çocuğun dersleri hem ev işleri beraber oldukça zor olur .Sınavı da uzun bir süre rafa kaldırmak zorunda kalırsınız. Diyelim ki işe başladınız istediğiniz gibi gitmedi bu sefer de kafadan bir ay bir buçuk ay kaybetmiş olacaksınız. Eşinizde bir daha çalışmadığınızdan den vurursam onun işi sebebiyle küçük bir ilçede olduğunuzu ve iş bulamadığınızda belirtebilirsiniz diye düşünüyorum

Kpssye mutlaka kazanmak amacli calisacaksaniz calisin akdlsi durumda kocaniz size daha cok yuklenecek. Olursa olur amam modundaysaniz bence o defteri hic acmadan kapatip ozel sektore yonelin. Ikincisi ben egitime karsi bir insan degilim ama zaman ve katma deger kaybina debep olan egitime karsiyim. Diplomalari duvara dizmek disinda bir ise yaramayacaksa hala neden uni okuyup vakit harciyorsunuz? Onun yerine bir alana yonelip uzmanlasma deneseniz? Bir kere kpss calisacaksaniz okudugunuz uni lisansustu egitim degilse onu ikinci donem dondurun. Hepsini yapayim derken elinizde gene sadece diploma.kalacak gordugunuz uzere kuru diploma da bir ise yaramiyor. Tabiki egitim egitim ama bu noktada size ne kadar entelektuel bilgi katiyor o da ayri bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…