Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acilacagindan eminim ama tavirlari o kadar net belli ediyor ki kendini dunde bir arkadasimdan tel numarami istemis benden habersiz acildigi vakit ne yapmaliyim nasil davranmaliyim olmaz mi demeliyim zamana birakalim mi demeliyim yoksa daha simdiden kacmaya mi baslamaliyim..
valla çok da emin olma. benim tepemde var bi tane, 3 aydır karşıma geçince eli ayağı birbirine giriyo etraftan herkes anladı. kazık kadar herif ama gelip konuşmadı. belki de takılıyolardır bilemeyiz. boşuna ümitlenmemek lazım yoksa işin içinden çıkması zor oluyo. bir_kadın'ın dediği gibi açılsın öyle düşün.
bu da oyle yapar insallah ya daha ise baslayali bir ay olmadi cunku inanin normalde olsa demem ki boyle boyle ama o kadar net ki tavirlari her firsatta satasmalar takilmalar aksam ne yapiyoruz ne ismarliyorsun gibi sorular hatta x kisisi sana asikmis nerde bulusmanizi ayarlayayim gibi laf sokmalar vs. vs. hani bunlar tek basina kalmis olsaydi derdim ki kendi kendime kuruntu yapiyorum ama iste bu telefon muhabbeti emin olmama sebep yani durup dururken neden benim telime ihtiyac duysun hadi duydu neden benden istemiyor ki
bu da oyle yapar insallah ya daha ise baslayali bir ay olmadi cunku inanin normalde olsa demem ki boyle boyle ama o kadar net ki tavirlari her firsatta satasmalar takilmalar aksam ne yapiyoruz ne ismarliyorsun gibi sorular hatta x kisisi sana asikmis nerde bulusmanizi ayarlayayim gibi laf sokmalar vs. vs. hani bunlar tek basina kalmis olsaydi derdim ki kendi kendime kuruntu yapiyorum ama iste bu telefon muhabbeti emin olmama sebep yani durup dururken neden benim telime ihtiyac duysun hadi duydu neden benden istemiyor ki