• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanan biri var ama ben kendimden emin değilim

Acilacagindan eminim ama tavirlari o kadar net belli ediyor ki kendini dunde bir arkadasimdan tel numarami istemis benden habersiz acildigi vakit ne yapmaliyim nasil davranmaliyim olmaz mi demeliyim zamana birakalim mi demeliyim yoksa daha simdiden kacmaya mi baslamaliyim..

Acilacagindan eminim ama tavirlari o kadar net belli ediyor ki kendini dunde bir arkadasimdan tel numarami istemis benden habersiz acildigi vakit ne yapmaliyim nasil davranmaliyim olmaz mi demeliyim zamana birakalim mi demeliyim yoksa daha simdiden kacmaya mi baslamaliyim..

valla çok da emin olma. benim tepemde var bi tane, 3 aydır karşıma geçince eli ayağı birbirine giriyo etraftan herkes anladı. kazık kadar herif ama gelip konuşmadı. belki de takılıyolardır bilemeyiz. boşuna ümitlenmemek lazım yoksa işin içinden çıkması zor oluyo. bir_kadın'ın dediği gibi açılsın öyle düşün.

Tabiki zamana bırakın ki eğer açılmazsa sizin içinde boşuna umut olmasın..Ayrıca size açılsa bile onu tam anlamıyla tanımadan ilişkiye başlamamanız lazım..
Hep bu, iyice tanımadan ilişkiye başlamaktan kaynaklanıyor tüm hüsranlar..
Hoşlanma var diye bir arkadaşlık kurulmamalı.
Herkes herkesten bir şekilde hoşlanabilir.Önemli olan sonu olabilecek bir durum mu iyice tartmak lazım.

Ayrıca yaş farkınızda çok değilmiş.

valla çok da emin olma. benim tepemde var bi tane, 3 aydır karşıma geçince eli ayağı birbirine giriyo etraftan herkes anladı. kazık kadar herif ama gelip konuşmadı. belki de takılıyolardır bilemeyiz. boşuna ümitlenmemek lazım yoksa işin içinden çıkması zor oluyo. bir_kadın'ın dediği gibi açılsın öyle düşün.

bu da oyle yapar insallah ya daha ise baslayali bir ay olmadi cunku inanin normalde olsa demem ki boyle boyle ama o kadar net ki tavirlari her firsatta satasmalar takilmalar aksam ne yapiyoruz ne ismarliyorsun gibi sorular hatta x kisisi sana asikmis nerde bulusmanizi ayarlayayim gibi laf sokmalar vs. vs. hani bunlar tek basina kalmis olsaydi derdim ki kendi kendime kuruntu yapiyorum ama iste bu telefon muhabbeti emin olmama sebep yani durup dururken neden benim telime ihtiyac duysun hadi duydu neden benden istemiyor ki

korkuyorsundur
Ben sahsen benden kücük olan adamla pek sicak bakmazdim (ailem karsi cikmazdi)senin gibi
düsünürdüm
Yeni insanlar tanimanin sana bi zarari olmaz olsun varsin olsun heyecanlanma daha iyi degilmi gercekci gözlerle tanimis olursun :34: bence tanis ondan sonra karar verirsin
yok hic bana göre biri degil diyorsan o zaman kalsin tabi

bu da oyle yapar insallah ya daha ise baslayali bir ay olmadi cunku inanin normalde olsa demem ki boyle boyle ama o kadar net ki tavirlari her firsatta satasmalar takilmalar aksam ne yapiyoruz ne ismarliyorsun gibi sorular hatta x kisisi sana asikmis nerde bulusmanizi ayarlayayim gibi laf sokmalar vs. vs. hani bunlar tek basina kalmis olsaydi derdim ki kendi kendime kuruntu yapiyorum ama iste bu telefon muhabbeti emin olmama sebep yani durup dururken neden benim telime ihtiyac duysun hadi duydu neden benden istemiyor ki

oo seninki baya cesurmuş. ben hiç bi erkeği karşımda böyle konuşturtmam, çok sert olduğumu söylerler :) demekki sizin hafiften samimiyetiniz de var. yaş farkına takılma ya boşver. önyargılı da olma. bence sen de hoşlanıyosun yoksa burada konu açma zahmetine girmezdin. oluruna bırak, zaten zamanı geldiğinde sen kararını verirsin. şimdiden arkanı dönme ama. mutluluk fırsatının nereden çıkacağını bilemezsin :)

Seninle böyle konuşması bence hoş değil. Ne bileyim ciddi anlamda bir hoşlantısı olan insan bu şekilde laçkalaşmaz hoşlandığı insana karşı. Daha utangaç, çekingen olur, dediklerine dikkat eder vs. x kişisi sana aşıkmış, nerde buluşmanızı ayarlayayım gibi bir cümle çok çok çok çocuksu bence. Ben olsam terslerdim böyle bir adamı. :19::19:

Ama sanırım sen de hoşlanıyorsun bu insandan. Bu kadar üzerine düşünülecek bir şey değil bence. Akışına bırak. Ama fazla da ümitlenme derim. Plana programa da gelmez bu işler.

samimiyetimiz var ya hatta arada bende ona takilirim..hoslanma mevzusuna gelince evet bende bos degilim yalan degil.. ben sadece korkuyorum cunku ben asik olunca tam anlamiyla aptallasiyorum yapilan hatalarida gormuyorum en iyisi biraz uzaklasayim ki acilmaya niyeti varsa bile soyle bir dusunsun hem de bu arada birbirimizi taniriz belki

Tryamor burda haklisin yasinin kucuk olmasi o yuzden tedirgin ediyor beni erkeklerin kadinlardan daha gec olgunlastigi asikar istisnalar var tabi ama benim cocukluk cekecek dermanim yok iste birlikte olacagim insanin belli bir olgunluga ulasmis olmali aksi halde sadece catisiriz

Canım bana kalırsa bu iş daha sonra senin başını ağrıtır. Erkekler zaten geç olgunlaşırlar. Bir de yaşı küçük olunca durum daha da vahim. Ayrıca onun da geleceğe dönük ciddi ilişki niyeti olduğunu zannetmiyorum. Karar senin ama görünen köy kılavuz istemez bence.

Daha çok yeni tanıyorsun,temkinli olmakta fayda var.Ben doğrusu,işyerinde bu tarz yakınlaşmalara sıcak bakmıyorum.İlişki olursa veya vazgeçersen aynı ortamda çalışmak eninde sonunda sıkıntı yaratır.En azından ortamı iyice tanı,bu kişi hakkında iyice fikir edin.

Back
X