Benden hoşlandı mı ya yaşı 53 ne yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve ilişki tecrübem var diyemem, ama NEDNE evlenmesin, ablası evlensin istiyorum yalnız kalmasın demişti
Ama ablasının fikri bu. Ben şu kadarını söyleyip çıkacağım. Bana göre yanlış bir motivasyonla da olsa kilo vermenize çok sevindim. Sizin çok ciddiye aldığınızı ve hayal ettiğinizi görebiliyorum. Ancak hem karşıdan ışık yok, yaşı sizden büyük vs. birçok olumsuz detay var. Bu kişi size uygun değil.

Umarım sizi sevip sayacak, beraber hayat kuracağınız kişiyi bulursunuz.

Eve ilişki tecrübem var diyemem, ama NEDNE evlenmesin, ablası evlensin istiyorum yalnız kalmasın demişti
Adam kaçın kurtarın kendinizi diye kaç kere fırsat vermiş yapmayın. Göz göre göre lades demeyin, vardır bunda da bir hayır kaç ay geçmiş üstünden istemiyor demek ki.

kim kardeşi istiyor diye ilişkiye adım atar ki? Sizi o mu gaza getirip bilgilendirdi? Sizinle konuştuğunu kardeşine söylememiş olması imkansız bak kızı değerlendir vs diye

İyi de sadece iş ortamında tanıştığınız biri değil ki, aile olarak da tanışıyorsunuz artık. Görüşmek isteyen her türlü görüşür. 53 yaşında, boşanmış liseye giden kızı olan adamla sanki otuzlarındaymış gibi hayaller kurmanın anlamı ne? 6 kızkardeş 2 erkek kardeş herkes bir arada çalışıyor bir arada yaşıyor. Bunların çoğu da boşanmış. Hiç mi size yanlış gelen bir şeyler yok, karısının bu sebeple boşanmış olabileceği hiç mi aklınıza gelmiyor? Adam her türlü size kibarca hayır diyor niye anlamıyorsunuz? Aile iş ilişkileriniz bozulmasın diye mesafeli durmuş. Sunum için çağırdığında gelinlik fotolarına mı baktınız? Kendiliğinizden kaçın diye böyle aile apartmanı ortamını bile gözünüze sokmuş. En uysal en sessiz en koca delisi kadın bile bu 4 katlı aile binasını ortamını duyunca isyan eder kaçar, sizdeki bu ısrarın nedeni ne?

Adam kaçın kurtarın kendinizi diye kaç kere fırsat vermiş yapmayın. Göz göre göre lades demeyin, vardır bunda da bir hayır kaç ay geçmiş üstünden istemiyor demek ki.
Ne fırsatı verdi bana anlamadım

Sanki bulunmaz hint kumaşı da niye taktınız bu adama kafayı bu kadar, her şeyi falso.
Neden, ya tel istedi aradığında düğündeydim dönmedim, tma 1 gün sonra bir mesaj geldi saat 14:30 buse Hnm beni unuttunuz heralde eve gülücük, ne anlamalıyım ilgi dğeil miydi

Yok ayrı evde yaşıyor, aile ortamı vs değil

İlgisi yok belli ki.Yaşınız da uyumlu değil.Denginiz olan biri çıkacaktır muhakkak karşınıza.

Neden, ya tel istedi aradığında düğündeydim dönmedim, tma 1 gün sonra bir mesaj geldi saat 14:30 buse Hnm beni unuttunuz heralde eve gülücük, ne anlamalıyım ilgi dğeil miydi
Ben adam size ilgi göstermiş göstermemiş demiyorum ki?

53 yaşında evlenmiş boşanmış çocuğu var, bu yaşta ailesinden kopamamış kendine ev bile açamamış maaile üst üste yaşayan birisiyle ısrar kıyamet evlenmek istemenizdeki motivasyonu anlamadım sadece.

Üzgünüm ama adamın ilgisi yok gibi görünüyor. Olsaydı çoktan ciddi bir adım atardı, kaç yaşında olgun adam. Sizden beklemezdi yani.
Bence bu konunun üstünü kapatın önünüze bakın.

*Yorum tekrarı

Son düzenleme:
İlk ofis temasından 5 gün sonra arayıp bir protokol ortamına neden konuşmacı olarka çağırdı peki? Bu d amı zorla?
Sizden baska uzman oldugunuz alanda tanidigi cagiracagi biri yoktur? Yani mesela buradan nasil flortoz bir tavir cikarabiliriz diye zorladim, bulamadim.

Bu konu konuşuldu. Konuyu tam 20 sayfa konuşmuşuz. Tek bir gelişme yaşanmamış. Aradan 6 ay geçmiş. 6 koca ay. Konu sahibi aynı noktada. Bizim yazdıklarımız umrunda değil. O zaman neden bu başlıklar açılıyor. Çok sinir bozucu bir karakter bu arada. Kimseyi umursamıyor. Kafasının dikine gidiyor ama gittiği yerde hiçbir şey yok.

Kendi kendine gelin güvey oluyor.

13 yaş farkı çok. siz hiç evlenmemişsiniz o evlilik yaşamış çocuklu. Ben yerinizde olsam maksimum 45 yaşında tercihen çocuksuz adayları değerlendirirdim

40 yaşına kadar bekar gez ondan sonra 13 yaş büyük milletin artığına kal bi adamı karısı kolay kolay boşamaz kim bilir ne oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`