• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlandı mı ya yaşı 53 ne yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk ofis temasından 5 gün sonra arayıp bir protokol ortamına neden konuşmacı olarka çağırdı peki? Bu d amı zorla?
Konu sahibi biraz saf mısın tatlım? Adam senden etkilense 5 gün sonra kahve içmeye ,bir yerde yemek yemeğe çağırır.... Konuşmacı olarak çağırıp ağır ortamda romantik anlar yaşamayı düşünmez.Lütfen gözünü aç,adamın ilişki isteği yok belli ki,olsa bile tekrar söylüyorum tekrar evlenmez bu tür adamlar......

Ben de diyorum sanki bu konuyu daha önce okudum.
Yukarıdaki yorumlarla katılıyorum adamın ilgisi yok size karşı.
Evet eski konu adamın aile şirketi var tüm evlenmiş ayrılmış bekar kardeşler bir arada çalışıyordu diye hatırlıyorum

Evet bu konu daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum ben de. Ama birkaç detay farklı adam davet etmiyordu. İlgisi yok ama sen çabalarsan belki olur.

Kiz esmaa 2 aya evlenecektiniz hani gorusuyordunuz sen de bizi mi yiyon hee

Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?

Kendisi anlattı, flört vs istemiyor. 2 aya evlenmek max dedi

Adam altı aydır bir arpa boyu yol almamış, hoşlanan erkek elde etmek için her şeyi yapar ama sizin bu adamı altı aydır takıntı haline getirmeniz hiç normal değil. Bunun için ayrı üyelik almanıza da gerek yoktu ayrıca.

Evet eski konu adamın aile şirketi var tüm evlenmiş ayrılmış bekar kardeşler bir arada çalışıyordu diye hatırlıyorum
Çalışsalar neyse, 4 katlı evde herkes bir arada komün halde yaşıyor. Aile binasında yaşamamaya ikna edebilir miyim diye soruyordu. Ben ailemden ayrılmam, bizim kat ayrılır sadece diyen heriflere nasıl aşık olunuyor merak ediyorum.

Bence size ilgisi yok, olsaydı ofise çay içmeye değil doğru düzgün bir yerde kahveye davet ederdi, ofise gitmemekle iyi yapmışsınız. Geri çekin kendinizi ilgisi başlarsa o yaklaşır zaten.
Katılıyor ve ekliyorum. 53 yaşındaki adam yemeğe davet ederdi. Kahve liseli kalıyor biraz.

Çalışsalar neyse, 4 katlı evde herkes bir arada komün halde yaşıyor. Aile binasında yaşamamaya ikna edebilir miyim diye soruyordu. Ben ailemden ayrılmam, bizim kat ayrılır sadece diyen heriflere nasıl aşık olunuyor merak ediyorum.
Evet doğru,ortada bir şey yokken bile evi ayırma hayali kuruyordu,boş bir umuda takılıp kalmış başını yakmaya gönüllü de ALLAH ' tan yüz veren yok....

Katılıyor ve ekliyorum. 53 yaşındaki adam yemeğe davet ederdi. Kahve liseli kalıyor biraz.
Yemek diyecektim de belki ilk sefer buluşma için abartı olur diye demedim ama hoşlanan adam her şekilde belli eder ve adım atardı zaten.

Gerçi kpnu sahibi 6 ay önce de aynı konuyu başka isimle açmış şimdi de cevap vermiyor kimseye.

İlk ofis temasından 5 gün sonra arayıp bir protokol ortamına neden konuşmacı olarka çağırdı peki? Bu d amı zorla?
Buradan hoşlanmayı nasıl çıkardınız ki? Özel bir şey yapmamış. Protokol ortamına çağırmış. Son derece genel bir konu hatta.

İlişki deneyiminizin olmaması sebebiyle davranışları çözümleyip algılayamıyorsunuz.

Merhaba, adamın size karşı en küçük bir duygusal ilgisi yok. İlgisi “profesyonel fikir alışverişi” düzeyinde. Öyle olmasa ofise kahve içmeye değil, bir restorana yemek yemeye davet ederdi.

Adamla meslektaşsınız ve mesleki bir ortama çağırıyor. Tamamen mesleki bir temas. Sizden hoşlansa konuşmaya çağırmaz dışarıda kahveye çağır.
Size yönelik bir çabası yok adam iş için değerlendiriyor

Konu sahibi biraz saf mısın tatlım? Adam senden etkilense 5 gün sonra kahve içmeye ,bir yerde yemek yemeğe çağırır.... Konuşmacı olarak çağırıp ağır ortamda romantik anlar yaşamayı düşünmez.Lütfen gözünü aç,adamın ilişki isteği yok belli ki,olsa bile tekrar söylüyorum tekrar evlenmez bu tür adamlar......
Eve ilişki tecrübem var diyemem, ama NEDNE evlenmesin, ablası evlensin istiyorum yalnız kalmasın demişti

Siz bu konuyu 6 ay önce de açtınız, yeni üyelik almışsınız ama her şey birebir aynı. Gelişme mi var yoksa aynı hikaye mi?

Eski konuda 4 katlı triblexleri olduğu, ailece yaşadıkları bi katında sizin yaşayacağınızı, sizinse küçükte olsa kendi evinizi isteyeceğinize kadar yazmışsınız. Bu denli takıntı insanlarla bilmeden aynı ortamlarda olduğumuzu düşünmek ürkütücü doğrusu. Umarım trolsünüzdür yoksa acil şifalar diliyorum

A
Eve ilişki tecrübem var diyemem, ama NEDNE evlenmesin, ablası evlensin istiyorum yalnız kalmasın demişti
Anası yanlız kalmasın,donunu yıkayan,yemeğini yapan biri olsun istiyor... Adamın öyle bir derdi yok,belki günü birlik takılmayı,sorumluluk almadan ilişki yaşamayı tercih ediyor.Adam evlenmiş ayrılmış aynı şeyleri,aynı süreci yaşamak istemiyor Herkes sizin kadar evlenmeye hevesli olmayabilir,normal yani ...

Ya o değil de takıntılı asosyal ruh hastası biri ancak aylarca böyle hayali evlilik planı yapar. Kokuyorum konu sahibinden 😵‍💫

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X