Benden hoşlanıp hoşlanmadıgını nasıl anlayabilirim ???

Elciin

En i si ouğ :)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
33
0
16
İstanbul
Mahalleden sevdiğiim biri var sanırım anlıyo gibide ona olan hislerimi ama bişey yok. Faceden yazdıgımda güzel cevaplar alıyorum fakat ben yazmadan yazmıyo .
Arada bi bana baktıgını yakalıyorum ..
arkadasları ben geçerken arada bi imalı sözler ediyo, kimsenin olmadıgı bi yere " Çocuk eve gidiyo " gibi ..
Herkesin bana dediği zamana bırak o sana yazar, o yazmadan sen yazma .
Ama bi söz vardırya
Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekliyorum. Biraz heyecan, birazda salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte.
bendede öylee

Fikirleriniz nedir ? ne yapmalıyım sizce ..

bence biraz cesaret ver hislerini belli et ama direk olarak senden hoşlanıyoruma girme bunu ondan bekle erkek milleti yoksa yanlış anlıyor . hislerini belli ettiğin halde bir şey gelmiyorsa ondan biraz soğuk dur öyle yada böyle yola gelecektir

bence biraz cesaret ver hislerini belli et ama direk olarak senden hoşlanıyoruma girme bunu ondan bekle erkek milleti yoksa yanlış anlıyor . hislerini belli ettiğin halde bir şey gelmiyorsa ondan biraz soğuk dur öyle yada böyle yola gelecektir

pekii nasıl belli edebilirim ..
Hani arada bi yazıyorum naber nasılsın felan ama sohbeti nasıl ilerletebilirim hiç bi fikrim yok ben ilk defa böyle oluyorum ya bi cevap yazcagım zaman 10 saat düşünüyorum ne yazsam acaba nasıl cevap versem . .

yaklaşımının sadece arkadaşça olduğunu düşünüyor olabilir mi.

bence ufak tefek iltifatlar edebilirsin.çok şık olmuşsun falan.bu renk sana çok yakışıyor gibi.sonuçta bu giyim kuşam çok gündelik muhabbetler.
baktığını görsün hem bence.
hafiften koluna dokun.
yalnız bunları yaparken ayarı iyi tututur yoksa basit konumuna düşüebilirsin

bi ara yaz yaz yazzzz sonra kes.sasıracktr aa neden yazmıo diye.sana yazacaktr sonra yavas yavas o yazmaya alısır bnce cok yazarak alıstrma

yaklaşımının sadece arkadaşça olduğunu düşünüyor olabilir mi.

bence ufak tefek iltifatlar edebilirsin.çok şık olmuşsun falan.bu renk sana çok yakışıyor gibi.sonuçta bu giyim kuşam çok gündelik muhabbetler.
baktığını görsün hem bence.
hafiften koluna dokun.
yalnız bunları yaparken ayarı iyi tututur yoksa basit konumuna düşüebilirsin

Teşekkür ederim bak bu benim için çok ii olabilir :)
çok sağol

bi ara yaz yaz yazzzz sonra kes.sasıracktr aa neden yazmıo diye.sana yazacaktr sonra yavas yavas o yazmaya alısır bnce cok yazarak alıstrma

bekleme süren kısa olmuştur.1-2 kere yazmamak normal bir durum.yazmamış işte.karşılaştığında da biraz morali bozuk takliti yap.sanki ona darılmış gibi.kısaca süzüm süzüm süzül....

bncede sabret hemen yazmasını bekleme o yazmadıkca sen asla yazmazsan kesnlkle yazar yazmazsa ilgisi olmağı anlamna gelir bu tecrübyle sabitttir:)bi arkadasmda ilgilendiği cocuğa msj atmadan duramıyodu numarasını sildik üc gün yazmadı cocuk dördüncü gün yazdı:)ve ekskliğni hissttiğini de söledi bu erkekler ilgiye alıstımı kesilmesini istemez o yuzden kendini unuttrmamak icin muhakkak yazar sabretmelisin ama gerekirse bir hafta beklemeyi göze almalısın

bncede sabret hemen yazmasını bekleme o yazmadıkca sen asla yazmazsan kesnlkle yazar yazmazsa ilgisi olmağı anlamna gelir bu tecrübyle sabitttir:)bi arkadasmda ilgilendiği cocuğa msj atmadan duramıyodu numarasını sildik üc gün yazmadı cocuk dördüncü gün yazdı:)ve ekskliğni hissttiğini de söledi bu erkekler ilgiye alıstımı kesilmesini istemez o yuzden kendini unuttrmamak icin muhakkak yazar sabretmelisin ama gerekirse bir hafta beklemeyi göze almalısın

Yazmadı malesef..
3 haftafelan ben yazmadım , megersem oda köye gitmiş bahane edip nerelerdesn gibisinden yazdım yne basladık muhabbete .
Çok suskun birisi ama yavas yavas acılmaya basladı hani espiriler gülücükler ..
Yaa kızlar ben asık oluyorum yaa ama dediğim gibi anlamıyorum bu işlerden..
korkuyorum baskası olcak diye :14:

hmm köyün üzerine gelmesi kötü olms belki o yuzden yazamamıstır canm malesef kendini cok kaptırmıssın emin olmadan böyle yapmamanı tavsiye ederm belki sdace arkdas olarak görüyodr

hmm köyün üzerine gelmesi kötü olms belki o yuzden yazamamıstır canm malesef kendini cok kaptırmıssın emin olmadan böyle yapmamanı tavsiye ederm belki sdace arkdas olarak görüyodr

işte ..
hep bu belkilerle ilerlettim ben yolumuu ii olsun kötü olsun belki ondada vardır bişeyler belki oda sever ooff off ..

Back
X