Benden hoslaniyor mu anlayamadim

KestaneliPasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
206
14
118
İstanbul
Kizlar merhaba. Ben 17 yasindayim size bir konuda danismak istiyorum. 1.5 senedir bi cocuktab hoslaniyorum ayni siniftayiz. Onun cok yakin arkadasi da bana 3 senedir asik ve okulda herkes bunu biliyo ancak o cocuk bu sene okuldan ayrildi. Gecen sene hoslandigim cocuk benimle ilgilenmeye basladi arkadaslariyla konusurken yanlarindan ayrilip benim yanima geliyodu sohbet ediyoduk. Hatta benin kedimin yavrularindan birini almak icin sizin oraya gelicem demisti. Telefon numarami almisti ama hic mesaj atmadi ben ona atmistim bi kere kediyle ilgili. Bu sene arka siramda oturmaya basladi saclarimla oynayip duruyodu. Diger kizlara karsi hep sakacidir hep el sakalari falan yapar ama bana karsi saygili. Biz konusurken espriler yapariz ama bana diger kizlara davrandii gibi sakalasmiyo. İkide bir rehberinden benin numarani acip senin numaran buydu demi deyip duruyodu.

Her neyse somestr tatilinde durduk yere bana mesaj atti gece 2lere kadar mesajlastik 1 hafta boyunca. Bana sakadan "sana küstüm bakalim bu kusluge ne kadar dayanabileceksin, ben dayanamam ama" demisti ve yine o mesaj atmisti. 1 hafta sonra yazmamaya basladi. Okullar acilinca yuzume bile bakmadi. 2 ay hic konusmadik ayni sinifta olmamiza ragmen. Sinifta tektik onun yanina gidip aramizda bi sorun olup olmadigini sordum o da yok dedi. O zaman neden boyle davraniyosun dedim bisey olmadi dedi ben de sen bilirsin dedim. Ama surekli bana bakiyo derslerde bana bakip dalip gidiyo. Yakin bi erkek arkadasimla sakalasirken uzaktan bizi izleyip siniftan cikmisti. Bugun de ilk defa bana gunaydin dedi. Surekli goz goze geliyoruz ne yapmaya calistigini bi turlu anlayamiyorum. Durduk yere beninle konusmamaya baslamasi vok tuhaf.

Acaba benden hoslaniyor mu bilemedim. Yardiminiza ihtiyacim var kizlar

kesin hoşlanıyor bence senden canım ama acaba o tatilde senden hoşlanan çocukla falan mı görüştü sorsana açık açık tatilde gayet iyiyken şimdi noldu de yok derse söyle fark ediyorum ve bilmek istiyorum dersin.

En son bi sorun olup olmadini sordugumda tek yakalamistim ondan sonra hic tek yakalayamadim hep arkadaslariyla birlikte takiliyo onlarin yaninda da soramam tek olsak daha iyi olucak

Artık sen birşey sorma.
Hoşlanıyorsa gelsin kendini ifade etsin.
Sen peşinden gidiyormuşsun gibi olmasın.
Bekle harekete geçerse ne ala, geçmezse kendi bilir.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…