• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanıyor mu yoksa özgüvensiz mi?

Guzelgunlergelirmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
6
0
1
36
Dün biriyle tanıştım okuldan bana çay içelim mi dedi kabul ettim nerede tanıştık vs detayları es geçiyorum Neden bilmiyorum çay teklifi çok sıcak geldi :) neyse çaylarımızı aldık okulun bahçesinde oturma yerleri var oraya geçtik karşılıklı oturduk buraya kadar herşey normal
Sorun şu yani bir sorunsa bu? çok heyecanlı davrandı gözlerime bakmaktan ürküyor gibiydi sürekli saçına dokunuyordu eli kolu karıştı birbirine. Ben ona bakarken bana bakamadı ben bakmazkende hep izledi yüzümü sizce nedir gerçekten hoşlandığı için mi yoksa utangaç ve özgüvensiz biri mi? dünden beri ben yazmadım oda henüz aramadı beni hoşlandım gibi sanki :KK43:

Belliki duygularını dile döken biri değil, bence sana aşık olmaya başlamış ama aynı zamanda utangaç biri. Özgüven ve utangaçlık farklı seyler aslında. Benim erkek arkadasım acaip özgüvenli ama benim yüzüme karşı duygularını hic anlatamaz

Ben hala neyin sorun olduğunu anlayamadım
İlk etapta utanip çekilebilir bu çok normal sorun değil yani en azindan bana göre

Ben hala neyin sorun olduğunu anlayamadım
İlk etapta utanip çekilebilir bu çok normal sorun değil yani en azindan bana göre
Bana göre bir sorun değil arkadaşıma göre bir erkek özgüvenli olmalı utanıp sıkılmamalıymış başka bir arkadaşıma görede iyi bişeymiş yani değer verdiğini gösterirmiş en azından boş boş konuşan özgüven patlaması yaşıyormuş gibi yapanlardan değil bilmiyorum benimde kafam karıştı

Benim sevgilimde cok utangactir mesela ilk tanistigimiz gunler telefonda konusamazdik bende sacmlardim normalde soylemicegim sozleri telefonda konsurken soylerdim oda konusamazdi :oops:yani cok normal :21:

Bana göre bir sorun değil arkadaşıma göre bir erkek özgüvenli olmalı utanıp sıkılmamalıymış başka bir arkadaşıma görede iyi bişeymiş yani değer verdiğini gösterirmiş en azından boş boş konuşan özgüven patlaması yaşıyormuş gibi yapanlardan değil bilmiyorum benimde kafam karıştı
Ya yapmayın daha neler hem daha ortalıkta net bişey yok olduğunu varsayalım gereksiz eleştiri
Üstelik özgüveni rahat biri olsa şımarık olacak adi belkide
Du hele bi bundan sonraki tutumunu dikkate al ayrıca utangaçsa da bu onun karakteridir değiştiremezsin öyle kabul edersin gayet normal bence herzaman utangaç olcak diyede bişey yok ilk konuşma diyedir

Peki kötü bişey mi iyi mi bir erkekte?

Sen hoşlandıysan iyi, hoşlanmadıysan kötüdür:)

İnsanlar için şu iyi, bu kötü şeklindeki reçeteler genellikle geçerli olmuyor. Önemli olan bu çocuğun yanında kalbin çarpıyor mu çarpmıyor mu(bana göre).

Back
X