benden hoşlanıyor mu?

Hıım dershanede onun yanından geçerken nazikçe gülümse eğer gülümsüyorsa hoşlanmış olabilir canım :31:

arkadaşlarr bahsettiğim çocuk facebooktan mesaj yazmış seninle tanışmak istiyorum diye ilk gün benimle çok umutlu konuştu ancak ertesi günü ben hayatıma kız sokmak istemiyorum dedi şimdi de beni buluşmaya çağırdı cuma günü söylediklerinin arasında hep bir tezatlık var bir gün umutlu konuşuyor ve ertesi günü umutsuz ne yapmalıyım çok sıkıntı yapıyorum lütfen cevap yazın teşekkürler

arkadaşlarr bahsettiğim çocuk facebooktan mesaj yazmış seninle tanışmak istiyorum diye ilk gün benimle çok umutlu konuştu ancak ertesi günü ben hayatıma kız sokmak istemiyorum dedi şimdi de beni buluşmaya çağırdı cuma günü söylediklerinin arasında hep bir tezatlık var bir gün umutlu konuşuyor ve ertesi günü umutsuz ne yapmalıyım çok sıkıntı yapıyorum lütfen cevap yazın teşekkürler

canım arkadaş ya dengesiz biri yada senin haricinde hayatında başka bir kız daha var onla arası bozulunca sana dönüş yapıyor ben güvenilir bulmadım dikkatli ol derim bir iddia meselesi bile olabilir çevremde çoğu arkadaşmın başına geldi tecrübeyle sabit erkkeklere kesinlikle güvenme..

Back
X