benden hoşlanıyor olabilir mi?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
dükkanıma birşey almak için geliyor ama muhabbet öyle uzuyorki bakıyorum 3 saat falan geçmiş oluyor.
daha öncede dükkanıma girip çıkan biriydi ama bu derece muhabbetimiz yoktu
aklımda da yoktu zaten farklı birşey
ama şuanda aklımdan çıkmıyor

benden hoşlanıyor olabilir mi sizce?

Bir şey alması 3 saat sürmeyeceğine göre, sadece muhabbetinizi çok seviyor olabileceği gibi abayı yakmış da olabilir. Bakışlarından, heyecanından vs bir ipucu alamıyor musunuz? Bir de çalışmıyor mu bu adam, 3 saat nasıl yanınızda kalıyor?

Başka bir şeyler daha söyleseniz ona göre yorup yapsak :) çünkü sohbetiniz hoşunuza gitmiş olabilir dostça yaklaşıyor olabilir bilemeyiz. Bence bir süre gözlemleyin

Bir şey alması 3 saat sürmeyeceğine göre, sadece muhabbetinizi çok seviyor olabileceği gibi abayı yakmış da olabilir. Bakışlarından, heyecanından vs bir ipucu alamıyor musunuz? Bir de çalışmıyor mu bu adam, 3 saat nasıl yanınızda kalıyor?
çalışıyor ama sürekli işin başında değil

çalışıyor ama sürekli işin başında değil
İşi sıkıcıysa, sizin de muhabbetiniz güzelse, tamamen dostane duygularla sizin yanınızda zaman geçirmeyi tercih ediyor olabilir. Ondan sordum bir ipucu alamıyor musunuz diye.

İşi sıkıcıysa, sizin de muhabbetiniz güzelse, tamamen dostane duygularla sizin yanınızda zaman geçirmeyi tercih ediyor olabilir. Ondan sordum bir ipucu alamıyor musunuz diye.
bilmiyorumki. evet biraz dışadönük biri. ama mesela daha önce konuşmazdık. belkide benden almadı o zaman o ortamı

Kadın muhabbetini seviyor da olabilir. Anası kazık 15 yaşına kadar altın günlerine götürmüştür bu erkekler kadın muhabbetine bayılır 😂😂
bilmiyorum. ama sonuçta bişey hissetmeyen insanda niye dururki bi kızın yanında 3 saat. artık dükkanı kapatıcam da kibarca kovuyorum yani :olamaz:

ben hoşlanıyorum zaten. kaç gündür aklımdan çıkmıyor.
başka ne alıyor derken? nasıl yani
Bir sey almak adina mi zamanınızi (aliyor) harciyor, yoksa sohbeti uzatmak icin mi? Ayrica bir kadın karsi taraf hoslaniyor mu hoslanmiyor mu hisseder. Kisisel olarak hakkinda ne biliyorsunuz?

Bir sey almak adina mi zamanınızi (aliyor) harciyor, yoksa sohbeti uzatmak icin mi? Ayrica bir kadın karsi taraf hoslaniyor mu hoslanmiyor mu hisseder. Kisisel olarak hakkinda ne biliyorsunuz?
yok aldığı şeyi alıyor zaten. yani 2 dakikada gidebilir. ama gitmiyor. oturuyor. konuşuyor.
valla bilemiyorum ki
pek o gözlede bakmamıştım açıkcası
ama muhabbet ederken benzer özelliklerimizi farkettim
neden olmasın diye düşündüm
ama bilmiyorum işte
zaten benim dükkanıma şöyle diyim yılda 1 kere falan geliyor
daha gelirmi onuda bilmiyorum :olamaz:

Back
X