- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım,inşallah bu kararın arkasında durabilirsin.ayrıca bu süreci atlatmak için de Yen'i bir çevre edin.zaten maddi konuda sorun yaşıyordun,bence kendine uygun bir iş bak.hem paran,çevren olur hem de kendini geliştirecek imkanlara sahip olursunayrıldım.
ölürüm ben yakında onsuz bunu da bılıyorum gercekten dayanamam ama bana yapyıklarını düşğndğkçe delşrşyorumHayırlısı olsun canım,inşallah bu kararın arkasında durabilirsin.ayrıca bu süreci atlatmak için de Yen'i bir çevre edin.zaten maddi konuda sorun yaşıyordun,bence kendine uygun bir iş bak.hem paran,çevren olur hem de kendini geliştirecek imkanlara sahip olursun
az önce kendimi çok kotu hıssettım bakımsızlastım kıyafetim kalmadı saclarım kısacık ve kılo aldım dıye . nisanlıma konuyu açtım . Yıne ne ısyeteceksın kıyafet mı sacına çıtçıt mı dedi . Saki ondan isityorum da . neyse tarıstı benımle ben bır sey alalım demedğim halde . Kilo vereceksin artık dıye bağırdı bana . bende dedim Bu benım vereceğim karar diye . Öylemı dedı yuzume kapattı . bende tekrar aradım nedne kaptıyorsun diye kapat ma dedim . niye ayrılır mısın sıktr gıt ayrıl dedi . ve ben ondan ayrılmam genelde ona ragmen . sonra da dedıkı ben şisko biryle beraber olmak istemıyorum bb . boyum 156 falan kılom 60 bu arada fazlalıklarım var evet ama şisko değilim
çirkin falan da değilim allaha şükür güzelliğim yerinde azcık fazlalığım varÇok merak ettim nişanlınızın boyu ve kilosu kaç?
Kendi süper bir fiziğe mi sahip size hakaret ediyor.
Velev ki çok çirkinsiniz, nişanlanırken gözü kör müydü, sizi o şekilde sevmedi mi?
Ayrıca size şimdiden küfrediyorsa evlenince neler söyler. S..ktr lafından sonra yüzüne bakmaz, yüzüğü çıkarıp atardım ben.
Konu açma rekoru kırmaya çalışıyorsun galiba
Neyse konuya dönelim bence ayrılmazsın zaten o yüzden bu konunun pek önemi yok![]()
Neden ölesin ki, haşa o mu seni var etti?nedir buna bunca mahkumiyet, ayrılmak yetmiyor bir de düşüncelerini de değiştirmen gerekiyor.kimseye bağımlı ve muhtaç değilsin.ölürüm ben yakında onsuz bunu da bılıyorum gercekten dayanamam ama bana yapyıklarını düşğndğkçe delşrşyorum
ölürüm ben yakında onsuz bunu da bılıyorum gercekten dayanamam ama bana yapyıklarını düşğndğkçe delşrşyorum