ay okudukça gençliğim geldi ilk telimi babam almıştı adam 3ay faturamı 30 dan ödedi bende diğer 3 ay 200 den ve bu 7 8 sene öncesiydi ozaman maaşım 480lerdeydi şimdi işsiz olarak bu faturayı ödesem delirirdim ozaman daha bilğisizdik bide vadofon yeni ve az çekiyodu turkselin çekim gücüne mecburduk şimdi eşimde bende konturlu hattımızla evi kullanıyoruz daha az ödüyoruz ki teli de evden arıyoruz ama internet olmasa ev telinide kapatırdım oda ayrı kazıkları var ama en iyisi konturlu hat diyorum enazından benim gibi telde kaptırıp gidenlere eski faturalarımla kardeşim bile dalga geçerdi sen turkcelin özel müsterisisin sana özel ilgi göstermeliler der ama bi hediye kontur bile gelmezdi
he bide hattı kapatma maceramız varki 6ay daha havadan para ödemiştik amcamlar izmitten aldığımız teli kapamaya istanbula çağırıyorlardı sonradan fakslada bu işi yapabilme imkanı çıkmıştıda kapattırabilmiştik
tüm çekim güçlülere senin sayende cokacimcoook afiyet olsun opuyorumnanaktan
he bide hattı kapatma maceramız varki 6ay daha havadan para ödemiştik amcamlar izmitten aldığımız teli kapamaya istanbula çağırıyorlardı sonradan fakslada bu işi yapabilme imkanı çıkmıştıda kapattırabilmiştik
tüm çekim güçlülere senin sayende cokacimcoook afiyet olsun opuyorumnanaktan