Arkadaşlar yardım çok sinirliyim.

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
İyi geceler KK üyeleri, çok sinirliyim.

Oparetörüm, hani şu Turkcell olan, kazıklamanın dibine vurdu. Bugün aldığım mesajla şok oldum. "03.07.2015 saat 23:57 itibariyle guncel tutariniz 50.86 TL'ye ulasmistir. Bu bilgilendirme Fatura Kontrol kapsaminda yapilmistir, guncel tutarinizin ozetini turkcell'den inceleyebilirsiniz." ?! Ne ? Fatura mı? Hemen Turkcell'i aradım bu olay nedir diye. "Ben acabaa nasıl faturalıya geçtim açıklar mısınız, ya madem geçtim hattım üzerinden paketimi kullanıyorum o zaman 35 TL ödedim ayın 25'inde kontrolünü sağlayın" dedim. Kontrol etti doğru, TL yüklemişim. E dedim madem bu borç nedir ve ben talep etmeden faturalıya nasıl geçiyorum? Madem geçtim, yüklediğim 35 TL pakete gitti şimdi o 50 TL nedir? dedim. Bu sefer "paketin tutarı 50 TL" cevabı aldım. Ya siz ne diyorsunuz dedim o 35 TL'ye ne oldu. Durun dedi sizi hazırkarta aktarayım, burası faturalı bölümü. (Yani diyor ki verecek cevabım yok!) Neyse bağladı beni aynı derdimi en baştan anlattım. Bu kez de eleman demez mi "TL yüklememişsiniz ayın 25'inde faturalıya geçmişsiniz!" Bende ipler koptu saydım sövdüm. O bayiye gidin dedi bana sorununuzu çözün, dilekçe yazın, bize mail atın. Dedim "1 ay bekleyeyim cevabınızı, fatura 1000 TL olsun zaten siz kazıklamaya yer arıyorsunuz"dedim. "Para alırken dikkatinizden eksik 10 kr bile kaçmıyor" dedim. Ay sonunda faturanızı iptal edebilirim normal hattınızı kullanırsınız dedi bir de, yani borcu ödedikten sonra! Saydım sövdüm yüzüne kapattım. Bayi uzakta, ne yapacağım bilmiyorum. Gitmekten başka çarem yok sanırım. Ama o parayı ödemek istemiyorum çünkü zaten 35 TL paket parası ödedim. Para verirken kamera kayıtlarını isteyeceğim hatta vermediniz derse aç bakalım diyeceğim. O parayı ödemek istemiyorum zaten bunlar da kazıklamaya yer arıyor. Hattımı kırsam bir faydası olur mu? Bu işler hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
tüketici haklarına şikayet edin birde şikayetvar diye bir internet sitesi var orayada yazın. kurumsal firmalar ikisinide dikkate alıyor. sonuç alırsınız. hattınıza iade falan yaparlar bence.

Son düzenleme:
Talep etmeden nasıl geçer faturalıya ya? Kaldı ki mesaj geliyor, 48 saat içinde aktif olacak falan diye. Ama malesef bu pislikler yüzde 1500 hatalı da olsa o faturayı ödetiyor, sonra geri alıyorsun. :KK43:

Ödeyin ve hattı kapattırın hemen başka bir operatör geçin hiç uğraşmayın.
Bizimde başımızdan aynı olaylar geçti aklınız varsa hemen ödeyin başka operatör geçin

Aklıma şimdi geldi bazı paketler sadece faturalı için oluyor ya. Öyle bir paket istedin de sorgusuz sualsiz faturalıya mı geçirdiler acaba?

Merak etme canım ödeme yapmayın. Bu sadece bayi ile merkezin iletişim sikintisi ve elemanların yetersiz olmasından kaynaklı benimde başıma buna benzer bir olay gelmişti sonuç olarak 2 ay uğraştım. Küçücük çocuklarımla on kere bayiye yönlendirildim. Sadece fazlaca ugrasacaksiniz.

Ben talep etmedim arkadaşlar kesinlikle.
Ay sonu borcu ödemek istemiyorum gözlerinin önünde hattı kırıp mağazaya atıcam sinirimden.

35 TL de kendi paketime ödeme yaptım!
Şimdi diyorlar ki 50 TL paket parası!
Insanları uğraştırmaktan başka işleri yok.

O kızı da dava etmek istiyorum paketim var zaten para verip paket yaptırdım orada, şimdi diyorlar o borç paketin parası! Allah bunları kahretsin ya.

Bir de şuna dikkat et, hattı kapattıktan sonra Son bir fatura ya da telsiz vergisi gibi bir şey oluyor. O küçük miktarı sana bildirmiyorlar, 3 sene sonra 1500 lira diye karşına çıkarıyorlar. Takip et yani sonrasını.

Bir de şuna dikkat et, hattı kapattıktan sonra Son bir fatura ya da telsiz vergisi gibi bir şey oluyor. O küçük miktarı sana bildirmiyorlar, 3 sene sonra 1500 lira diye karşına çıkarıyorlar. Takip et yani sonrasını.

Turkcell kullanmayacağım zaten her ne olursa olsun, bu kez de karşıma çıkar mı acaba?

şikayet vara yazın ilgilenirler ,umarım parayıda ödemezsiniz 6 yıldır vodafone kullanırım hiç falsoları görmedim çok şükür en iyisi ona geçiş yapın , turksel çok karışık gelmiştir bana hiç bulaşmadım iyi ki bulaşmamışım

Bende vodafonedan aveaya geçerken bayinin gazabına uğradım
Bayi yi şikayet ettim neler yaptım olmadı iki ayrı fatura odettiler.
Açıklamalarıda geçişi ana bayiden değil ara bayiden yapmışım .nerden biliyim ara bayi olduğunu o zaman onlara işlem yaptırmayın demi.ara bayi olduğu için hiçbir hak iddia edemedim.
Başka bir bayi de boşuna uğraşıyosun onlar onu alırken punduna uyduruyo mahkemede bile haklı oluyorlar şukret son faturayı normal miktar çıkarmışlar dedi

Son düzenleme:
Turkcell kullanmayacağım zaten her ne olursa olsun, bu kez de karşıma çıkar mı acaba?
Tabi canım o olay bu kapatacağın hatla alakalı zaten. Son ayın bilmemnesi. İnternet o şikayetle dolu hep. Bir de dediğim gibi sana demiyorlar şu x ücreti var diye, faiziyle kakalıyorlar. Mutlaka sor, müşteri hizmetlerine de sor. Hiçbir borcum yok değil mi diye onaylat. Konuşma tarihi ve saatini not al ki ileride elinde onların ağzından çıkmış ispatın olsun. Tarihi bilmesiyşnce araştırırız diyip kapıyor ama gün ve saat verince mecbur kontrol ediyor. Benim TT netle problemim olmuştu, gün saat verince beraber dinledik konuşmayı.

3 ay kadar turkcell cagri merkezinde calismistim. Oncelikle musteri hizmetlerini arayip faturali hatta onayiniz olmadan hic bi sekilde gecilemeyecegini sonrasinda cozum olarak hattinizin normal faturasiz hat oldugunu teyid ettirin. Faturayi odemeyeceginizi aksi halde tuketici haklarina basvuracaginizi soyleyin. Web sitesinden bi sikaayet dilekcesi yazin. Son olarakta sizi sinir eden bayani konustugunuz temsilciye sikayet formu actirin sebebini anlatin sikayet edin. Faturayi odetebilirler size ama sonrasinda tekrar iade ederler. Siz pesini biraakmayan gerekirse gunde 10 kez arayin boş birakmayin

Bir iki hafta önce fatura tutarımdan kuşkulanarak incelediğimde, onay vermediğim bir hizmet karşılığı
görüşmelerimden daha fazla bir fiyatla karşılaşınca aradım müşteri hizmetlerini. Onay vermişsiniz dedi.
Tekliflere tepkili olduğum için kesinlikle onay vermiyordum. Uzun tartışmalardan sonra anladım ki,
daha önceleri Turkcellden gelen teklifleri kabul ediyorsak onay vermek için x numaraya mesaj atın şeklindeydi.
Lakin şimdilerdeki bilgilendirme mesajlar ''Şu hizmeti almaya başladınız eğer almak istemiyorsanız
iptal yazıp x numaraya mesaj atınız.''
şeklinde geliyor.
İşte ben de okumadan sildiğim sayısız mesajların birinde böyle bir mesaj almış ve iptal etmediğim için
o ay onayım dışında olan bu hizmet nedeniyle tabiri caizse bal gibi kazıklanmıştım.
Sömürü çarkının dişlerine takılmak bu denli kolay maalesef.
Bize bunu reva görenleri şiddetle ve nefretle kınıyorum.

Tabi canım o olay bu kapatacağın hatla alakalı zaten. Son ayın bilmemnesi. İnternet o şikayetle dolu hep. Bir de dediğim gibi sana demiyorlar şu x ücreti var diye, faiziyle kakalıyorlar. Mutlaka sor, müşteri hizmetlerine de sor. Hiçbir borcum yok değil mi diye onaylat. Konuşma tarihi ve saatini not al ki ileride elinde onların ağzından çıkmış ispatın olsun. Tarihi bilmesiyşnce araştırırız diyip kapıyor ama gün ve saat verince mecbur kontrol ediyor. Benim TT netle problemim olmuştu, gün saat verince beraber dinledik konuşmayı.

Çok teşekkür ederim cevabın için, öğrendiğim iyi oldu. Ya varya başıma açılan işlere bakın ya! Bunlar nasıl iş yapıyor ya! 10 kr eksik olsa paketleri yenilemiyorlar o dikkatlerinden kaçmıyor. Bana tam cevap bile veremediler. Fiyasko Turkcell. Kazıklamaya yer arıyorlar. Bu son ama bir daha önünden geçmem.

X