• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Küçük Biri

Kızlar çok kötü hissediyorum. Ne olur olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın özellikle çevrenizden örnekler vererek ve hakaret etmeden lütfen.

30 yaşındayım. 4 yıldır çalışıyorum. 23 yaşında henüz öğrenci olan biri var ve sürekli benle ilgileniyor. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Öncelikle cinsellik amaçlı bana yakınlaştığını düşündüm ve bunu söyledim kendisine, senden o anlamda hiçbir istekte bulunmayacağım diyor. Hoş birisi, akıllı-mantıklı görünüyor sohbet ettiğimiz kadarıyla.

Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?

Çevremde aynı örnekte ve aynı yaşta bi çift var. Çokta mutlular..

23 erkek için çok çok küçük bir yaş sizde 30 yaşındasınız o yanınızda çocuk kalır :50::50:

Peki 10 yaş ve üzeri fark olanlarda yaştan ötürü sorun oluyor mu onu çok merak ediyorum.

ergen gibi davransa keşke, o zaman kestirip atabilirdim ama o kadar mantıklı şeyler sunuyor ki çekincelerimi bitirmek adına :(

Beni de o korkutuyor, 25-26 yaşına gelince seninle yapamıyorum demesi ihtimali var :([/QUOTHiçbir sorunları yok gayrette mutlular çocukları bile var,hatta başka bir tanıdığım 12 yaş küçük karısından şimdi torunları bile var yine bir tanıdığım karısından 5 yaş küçük çocukları ile gayet mutlu,en son bir tanıdığımda kendisinden 4 yaş küçük birisi ile evlendi.
güzel örnekler. bir umut diyorum.

bence hem yaş farkınız çok hem de o çok genç.Hiç yaklaşma derim
:( haklısın

23 yaşında bir erkek olgun değildir olgunluk çok farklı bir kavram sadece aklı başında mantıklı olmak olgunluğun göstergesi midir? okuyor diyorsunuz eğitimli biri aklı başında ve mantıklı davranacaktır elbet. hem onun önünde çoook uzun bir ömür var bence siz kendi yaşlarınızda daha ciddi ilişkiler peşinde olun şuan onun ilgisi size cazip geliyor hayatı toz pembe görüyorsunuz... bu ilişkiyi yaşamaya kararlıysanız evlilik vs düşünüpte umutlanmayın derim:31:
olgunluk bence farklı bir kavram değil, olgunluk tamamen mantıklı davranabilmek bana göre. ayrıca benimde önümde uzun bir ömür var 60 yaşımdayım gibi konuştunuz :)

Bence kendi kendine etkileme, etkilenmeye izin verme.. yani 23 yaşında birini zaten evlendirmezler.
Daha gerçekçi ilişkiler yaşaman lazım senin artık.
Peki :)

Hakaret etmeyin diyecek bir şey bulamadım ben, bekarsınız karşınızdaki de öyle ikinizin kararı ikinizin mutluluğu. Aşkın yaşı yoktur bence siz anlaştıktan sonra, bazı insanlar yaşından daha yetişkin olabiliyor, yaşıtınız olup olgun olmaması daha kötü. İlerde aileleriniz sıkıntı yaratmayacaksa şimdiden mutluluklar:ssz:
Onun ailesinden yana sıkıntısı yok ama benim ailem sorun çıkarabilir, hatta çıkarır. Zor bir ilişki eğer olursa.

buna en iyi siz karar verirsiniz aslında ..:31:
ama yas farkı biraz ürkütür ben olsam..:26:
ileride sorun olurmu?ailesi aileler ?
:44::44::44:

Çevremde aynı örnekte ve aynı yaşta bi çift var. Çokta mutlular..
Aynı örnek ve yaş derken? Bizim yaşıtlarımızda mı :)

23 erkek için çok çok küçük bir yaş sizde 30 yaşındasınız o yanınızda çocuk kalır :50::50:
Düşünce olarak değil ama görünüş olarak öyle maalesef. Her ne kadar minyon tipli olsam da ondan hep yaşlı gösteririm.

Esimle tanistigimizda o 26ben 29 yasindaydim.Allaha sukur bir derdimiz yok.he su var erkekler hherzaman cocuk.olgunlasmalari zor.babam bile annemi kimi zaman delirtir hal hareketleriyle.60yasinda insanlar...Sunuda soyleyeyim 23 yasindaki bir erkekte ne kadar ciddi dusunur o tartisilir.yoksayas farki sorun degil bence.

buna en iyi siz karar verirsiniz aslında ..:31:
ama yas farkı biraz ürkütür ben olsam..:26:
ileride sorun olurmu?ailesi aileler ?
:44::44::44:
Kendi ailem sorun eder, onun ailesinin sorun etmeyeceğinden emin

Esimle tanistigimizda o 26ben 29 yasindaydim.Allaha sukur bir derdimiz yok.he su var erkekler hherzaman cocuk.olgunlasmalari zor.babam bile annemi kimi zaman delirtir hal hareketleriyle.60yasinda insanlar...Sunuda soyleyeyim 23 yasindaki bir erkekte ne kadar ciddi dusunur o tartisilir.yoksayas farki sorun degil bence.
haklısın belki bir 5 yıl sonra olsaydı herşey çok daha kolay olurdu :(

Kızlar çok kötü hissediyorum. Ne olur olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın özellikle çevrenizden örnekler vererek ve hakaret etmeden lütfen.

30 yaşındayım. 4 yıldır çalışıyorum. 23 yaşında henüz öğrenci olan biri var ve sürekli benle ilgileniyor. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Öncelikle cinsellik amaçlı bana yakınlaştığını düşündüm ve bunu söyledim kendisine, senden o anlamda hiçbir istekte bulunmayacağım diyor. Hoş birisi, akıllı-mantıklı görünüyor sohbet ettiğimiz kadarıyla.

Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?

herşeyin hayırlısı, eğer aranızdaki yaş farkı belli olmuyorsa ki olmuyordur bence, gayet normal,benim çevremde 15 yaş farkı olan bile var gayet mutlular, sizdeki yaş farkı çokta fazla değil bence :))

herşeyin hayırlısı, eğer aranızdaki yaş farkı belli olmuyorsa ki olmuyordur bence, gayet normal,benim çevremde 15 yaş farkı olan bile var gayet mutlular, sizdeki yaş farkı çokta fazla değil bence :))
onun yaşının 23 olması sorun aslına bakarsan :( ne bileyim 27-28 yaşında olsaydı da ondan 7 yaş büyük olsaydım daha farklı düşünebilirdim, daha kolay gelirdi :(

Olgunluk yaşla değil hayattaki yaşanmışlıklarla alakalı bence...
20li yaşların başındaki erkeklerden olgun davranmasını beklememek lazım düşüncesine ben de inanırdım ama bizim burada bir arkadaşımız var 22 yaşında ama 30-35 yaşındaki adamların hal ve hareketlerinden çok daha olgun tavırlar içerisinde. O yüzden olgun olabilir ama aranızdaki yaş farkına ileride takar mı orası soru işareti bence

Keşke buna emin olabilsem, gözümü kırpmadan başlardım o ilişkiye, ya ilerde ona yetmezsem, ya o bana yetmezse diye düşünüyorum sürekli.

bunlar yasıtınız biriyle de olabilirr ..
nasip kısmett ..sans ..iyice tanıyın ..

Olgunluk yaşla değil hayattaki yaşanmışlıklarla alakalı bence...
20li yaşların başındaki erkeklerden olgun davranmasını beklememek lazım düşüncesine ben de inanırdım ama bizim burada bir arkadaşımız var 22 yaşında ama 30-35 yaşındaki adamların hal ve hareketlerinden çok daha olgun tavırlar içerisinde. O yüzden olgun olabilir ama aranızdaki yaş farkına ileride takar mı orası soru işareti bence
Aramızdaki yaş farkını umursamıyorum diyor, ama ben umursuyorum işte, sorun ederim sanırım :(

onun yaşının 23 olması sorun aslına bakarsan :( ne bileyim 27-28 yaşında olsaydı da ondan 7 yaş büyük olsaydım daha farklı düşünebilirdim, daha kolay gelirdi :(

yapısıyla alakalı bir durum bence canım,karakteri oturmuşsa sorun olmaz bence, çünkü adam 35 yaşında karakter 0 mesela canım

bence 7 çok fazla ya

Back
X