benden ne istiyo bu kocam

kupgok

kupgok
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
25
1
30
Selam kizlar
az once kocamla kavga ettik
spordan geliodu bisey lazimmi die aradi bende bisey istedim fakat bana ne yapacaksn onu yemek ye sen ddi bende tmm ama cnm cekti dedm hep o olmaz die benmle inatlasti bende sakin alma dedm bidaha istemcm sendn bise dedm.eve geldi istedigim seyi almamis yemeki koycam sendr yicenmi dedi bense hayir dedm izamn bende yemicem dedi o yemekler bosunami yapildi dedi bende uzuldm yemeklere iki tabk hazirladm surat yaptgmi gorunce sakin hazrlama dedi bnde hazirladm onune koydm bendr yicema yemedi ben calisan bi insanim yorgnm ve en basta yemek ya o bizim sukretmemiz gerekio nr olursa olsun bu adam nasil bise ya kavga ettk bagirdk cagrdk smdi yattti o sinrden ben ne yapiyim kizlar anlamadm bosanayimmi ilk degilki bu kavgalar

Selam kizlar
spordan geliodu bisey lazimmi die aradi bende bisey istedim fakat bana ne yapacaksn onu yemek ye sen ddi bende tmm ama cnm cekti dedm hep o olmaz die benmle inatlasti bende sakin alma dedm bidaha istemcm sendn bise dedm.eve geldi istedigim seyi almamis yemeki koycam sendr yicenmi dedi bense hayir dedm izamn bende yemicem dedi o yemekler bosunami yapildi dedi bende uzuldm yemeklere iki tabk hazirladm surat yaptgmi gorunce sakin hazrlama dedi bnde hazirladm onune koydm bendr yicema yemedi ben calisan bi insanim yorgnm ve en basta yemek ya o bizim sukretmemiz gerekio nr olursa olsun bu adam nasil bise ya kavga ettk bagirdk cagrdk smdi yattti o sinrden ben ne yapiyim kizlar anlamadm bosanayimmi ilk degilki bu kavgalar

ben anlamadım ama anlatan olursa yardımcı olmak isterim.

bi de düzgün yazaydın iyiydi ama anladık konuyu :) üstüne gitme.yav he he de geç.

Demem o ki ben kocamdan bisey istedm yicek bise o almadi yemek ye die bende surat yaptm kocamda gicikligna sinirden koydugum yemegi yemdi o yemeyice ben gick oldm kavga ettk

gece yemek yemeden yattınız yani? siz ne istediniz o neden almamış?

Madem sizin istediğiniz şeyi gereksiz görüp almıyor neden siz kendiniz almıyorsunuz? istemeyin bir daha ama atar da yapmayın çünkü tepki ye tepki veren bir kocanız var belli ki..

Bir de lütfen şu harfleri yutmayın, Sudoku oynar gibi konu çözüyoruz..
Evwt aynen oyle.
kusura bakmayin sinirden ne yazdigimi bilmiorum.
alicaktm ama alamadm

Diger sorunlarin ne bilemem ama evlilik cocuk oyuncagi degil ki bu sebebten bosanilsin..

Selam kizlar
ya vallaha anladıysam iki gözüm klavyeme aksın.
son açıklamadan sonra ek :
siz şimdi kocanızdan canınızın çektiği şeyi almadı diye boşanacak mısınız? atıyorum kare çikolata için koca mı boşayacaksınız? ya da akşam sizin yaptığınız yemeği yemeyip trip attığı için?
ne diyeyim Allah başka dert tasa vermesin.

X