• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden nefret ettiklerini söylediler :(

Sweety21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
48
0
86
36
Diyarbakır
Ahhh ahhh çok büyük bi derdim var
ben nişanlı bir bayanım.Yakında evleneceğiz fakat evlilik arefesinde çok çok kötü seyler oldu.Gerdek gününü bekleyemedik malesef.bilmiyorumkismile .Nişanlımın anne ve babası basta beni çok seviyorlar.Ama şimdi çok soğuk davranıyorlar.Nedenini sormasını istedim kayınvalideme nişanlımın.Ve bizim nişanlımla birlikte oldugumuzu anlamıslar.Şimdi benden nefret ettiklerini söylemişler oğullarına.Kaynanam Amerikada okumuş çok kültürlü ve bilgili bir insan.Kayınpederim yine öyle.Sizce bu benden nefret edilecek derecede bir durummu?? ne yapacagımı bilmiyorum.Artık yüzlerinede bakamam hele benden nefret ettiklerini duyduktan sonra..

Ne yapmalıyım sizce???Lütfen derdime derman olunn mafoldumben

canım sanki o işi tek başına yaptın. nefret edeceklerse sadece senden etmesinler ozaman . oğullarındanda etsinler. işin çoğunu o görüyor. ayrıca nefret etme nedenleri ne tam olarak ? yani günah niye beklemediniz bu mu yoksa ne aceleniz vardı ne bu azgınlık bu mu? tam olarak sebep ne yani. olay yine zar meselesiyse bu oğlanı ilgilendirir. günahıda seni ilgilendirir. nefret etme konusuysa her ikinizide ilgilendirir. tek suçlu senmişsin gibi hissetme bence

ya lutfen neden sizden nefret ediyorlar da ogullarindan etmiyorlar? siz mi zorladiniz? okumus da olsalar kulturlu de olsalar vizyonlari cok darmis ne yazik ki.. tasvip etmeyebilirler. onaylamayabilirler. ama size olan davranislarina kadar yansitacak, hele ki nefret ettiklerini soyleyecek bir durum yok burda. nisanliniz da cok odunmus kusura bakmayin. ailesine diyememis mi niye nefret ediyorsunuz diye. hadi onu diyemedi, size neden boyle soyluyor ki? daha simdiden denge kurmayi becerememis. biraz isteseydi sizin imajinizi toparladi. ama simsekleri kendi uzerine cekmektense sizin uzerinize yigmak isine gelmis sanki.
lutfen kendinizi suclu pozisyonuna yakistirmayin. birsey yasandiysa arkasinda durun. sinmeyin. simdi bunu kullanarak sizden herseyi mahrum etmek isteyip, bir guler yuzu esirgeyebilriler. ama haklari yok. kabullenmeyin. yuzlerine bakamam fln demeyin. onlar utansin. hataysa da buyuk olarak kapatmalari gerekirdi ustunu. boyle insanlari zor durumda birakarak bir yere varilmaz.yazik...

Nişanlınız sizden nefret etmiyorsa, onlara ne oluyor anlayamadım.
Bana göre de ters bir durum ama nefret edilecekte bir durum değil.
Sonuçta tek başınıza yaşamadınız heralde, oğullarıyla yaşamadınız mı, o zaman oğullarından da nefret etsinler. Ben de bu işlerin sadece kadının üzerine kalmasından nefret ediyorum !
Bu konuda hesap vereceğin kişiler eşin olacak insanın ailesi değil. Eğer nişanlın senden eminse, onun seçimi bu ise, onlara birşey düşmez.
Yapılabilecek pek bir şey yok. Bir açıklama borçlu değilsin bence.

Aranızda olanları nasıl anlamışlar? size bu şekilde tepki vermeleri bence çok anlamsız.
Nefret etmek çok ciddi bir durumdur. yaşananlardan dolayı bu haddeye gelmelerini anlamadım.
Bence nişanlınızla konuşun nasıl öğrenmişler? yada neden bu kadar tepkililer..
Yarın birgün evlendiğinizde de kalkıp bu konuları gündeme getirip sizi üzebilir bu aile.
Çok tutarlı olmalı, gerekiyorsa bir yolunu bulup konuşmalısınız bence.

Bence de bu yüzüne bakınca anlaşılabilir bir durum mu, nasıl anlamışlar, onların kendi evlerinde mi birşeyler oldu?

bana sanki nisanlin azindan kacirmis gibi geliyor. annesi gilde neden yaptiniz diye sorunca senin üzerine attiysa, belki ondan gicik olmus olabilirler sana.
bence fazla cekindigini belli etme, mahcup oldugunu anlatikca, dahada üzerine gelebilirler.

bide yani , eger nisanlina anladik deyine, nisanlinda niye hemen kabul etmis, buda biraz benim dedigimin dogru oldugunu kanitliyor sanki...

Hey Allahım ne gunlere kaldık ..
Nişanlınız Ailesiyle böyle birşeyi konusuyor öylemi !..
Bu ne saygısızlık ya birde okumuş insanlar diyede eklemişsiniz okumakla adam olunmuyor ki ..
+ Nişanlınız suçlu , Nasıl böyle özel bişeyi ailesinin konusmasına dile getirmesine musade eder
Yedin bi halt madem nişanlınla ailen arasında bir setre çek .. çok yanlış işler bunlar..

Ama benı daha çok üzen : o kadar rahat bişekilde burda nişanlınızın ailesinin sizden nefret ettiğini öğrendiğiniz için üzülmeniz .. yani yaptığınız günah için değil bu üzüntü buda tuhaf ..

Alla allaaaa sizin yüzünüzde biz birlikte olduk filanmi diye yaziyordu?nasil anliycaklarki?

yarim agizli ogullari gidip anlatmazsa kimse bisiy anlamaz.kaldiki kocaman yetiskin bireylersiniz

ne zaman ne yapcaginiza baskalarinin karismasi veya karar vermesi kadar abuk bisiy daha yoktur heralde.

nerden anlıyorlar ikinciside insanlar nefret etmek icin neden bulamıyolarsa ben bulurum nefret edilcek cok kisi ve neden var..millet nelerle ugrasıyo yapmıssanız olmus bitmis insan daha cok arayı bozmamaya calısır

bence hersey tamamiyle bir sacmalik
ya kim kimin suratindan anlayabilir boyle birseyi ya:)mantiklimi bu soylediginiz
nisanliniz bence sizi denedi ve kafadan bir senaryo yazdi simdi ayikla pirincin tasini

çok saçma...

başkasıyla bile birlikte olmuş olsanız sizden nefret edemezler. çünkü bu onların meselesi değil onları ilgilendirmez.
nefret ettiklerini sana kim söyledi? nişanlın mı?
bu durumu da onlara kim hissettirdi? elbette nişanlındır...
bence nişanlın seni bu konuda suçlu hissettirmek ve üzmek için yapıyor.

nasıl anlamışlar ki bunu? önce nişanlınıza sorun o mu söylemiş..söylediyse zaten çok ayıp..nıye size gelip ailesinin nefret ettiğini pat diye değiştirmeden söylüyor gidip ailesini yumuşatmıyor da..bir erkek evlilik hazıırlığı yaptığa kıza ailem senden artık nefret ediyomuş der mi?? dikkatli olun!!..hem ailesini nasıl böle konuşturuyor sizin hakkınzda..okumuşlar falan demişsin canım okumakla bişe olmuyo..erkek ailesi bu konularda daha rahat olur genelde ama anlamadım ben pek bu işi..hayırlısı olsun

Son düzenleme:
bu kadar kişi yorum yaptı soru sordu neden cevap vermiyorsun online olduğun halde

nişanlın ayrılığın temellerini atıyor olmasın ...
bana bunlar çok ta mantıklı gelmedi....

nişanlın ağzından kaçırmadıktan sonra nerden anlayabilirler ki, mümkün değil... nişanlın da ailesi bilip de bu şekilde davranırken size ne diye karşılarında duramamışsa pes doğrusu....

allah allah anlattıklarınına göre çok ters bir durum olmuş yanlış bildikleri bişeylermi var acaba acaba gerçekten bu sadece senden nefret etmeleri ilginçççç

Back
X