Benden önce kimseyi tanistirdin mi?!?!

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Kizlar eltimle kaynimi ben tanistirmistim. Suan eltimle fazla gorusmuyoruz ayni sekil kaynim. Arada bir yazisiyoruz eltimle. Dun bana benden once x baska biriyle tanistiridn mi diye soruyor, merak diyor, seytan iste diyor aklime takildi diyor. Bir kizi olmus artik. Durduk yerde insan bunu sorar mi? Biz kadinlar yerimizde duramayiz boyle seyleri merak ederiz diyor. Acikcasi hic merak ettigim birsey degil benden once kimle gorusmus napmis. Hickimse sutten cikma ak kasik degil. Benim esiminde benden once gorustugu kizlar oldu bazilarini taniyorum gordugumde selam veriyorum ben yada o. Cunku tanidigim biri. Yani bkdr. Biliyorum diyor bende birisini taniyorum benden once gorustugunu. Ama nasilsa benim artik diyor. Sacma degil mi? Resmi nikahli esi o olcak tabiki baska kim olcak. Ayni soruyu, yarim sene once flnda sorduydu. 5 senelik evli.

Boyle eskileri didiklemek dogamizda var sanirim, bazi kadinlar daha da takintilidir bu konuda. Ne diyelim boyle yaptikca kendini yipratir gecmis gitmis.

Takıntılı belli ki. Hayır de geç. Başına iş alma.

Yok kaynim oyle ia karistiracak biri degil, sadiktir. Kurcalamasi gereken biri varsa oda kaynim olmasi lzmdi. Eltim cunku bir bucuk sene nisanliydi baska birisiyle. Sonra kaynimla evlendi.

Eğer eltiniz takıntılı bir tip değilse eşinde birşeyler görmüştür mutlaka,5senedir bunu sormadıysa şimdilerde sorguluyorsa vardır bir sebebi bence. Çevremde çok görüyorum çok sadık olupta birden sapıtan insanları,Yinede pozitif düşünmek lazım tabi,kuruntudur diyelim eltinizdeki.Siz bulaşmayın bence,5sene önce tanıştırdığınız biri olsa ne olacakki,başınızı ağrıtmayın,sonra siz kötü olursunuz.

Tanistirmasaydim keske dedigim cok seyler olduda ztn, is isten gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…