- 13 Eylül 2025
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi Nomad girl
Merhaba herkese gecmis olsun burada yeniyim o sebeple ben de belki faydam dokunur diye yaziyorum.2019 dan beri kalcalarimda aquafilling ile yasadim son iki senedir bu madde bacagima akti ve balona su koymussunuz gibi duruyordu oyle dusunun . Ve yumusak sivi formdaydi elimle yerini degistirebiliyordum. Senelerdir cok doktora gittim cogu yapmak istemedi emar cektim olmadi vs. Gunduz hocayi bu sitede gorup buldum gittim evet isinde o da iyi lafim yok ama cok ucuk rakam soyledi ve genel anestezi dedi e tabi ben hekimin isine karisamam haklidir. Ama ben anestezi olmadan yapma derdindeydim..
Neyse ailemin uzaktan tanidigi bir hekim bir de bu doktora gorun dedi ve Dr. Metin Vural kendisi cerrah onu buldum kadikoyde yeri. Bu doktor komplikasyinlarla ilgilenen biriymis.Yüze yapilan memeye yapilan yanlis dolgular vs. Allah ondan razi olsun. Muayeneye gittim ve islemimin kolay oldugunu hemen alabilecegini soyledi ve ben de o an tamam dedim . Dolgum bacagimda top seklinde resim atacagim. Oraya bi ince igneyle uyusturdu ,once siringayla cekmeye calisti bu baya uzun surecekti ve sonra ufak kesi atti ve elleriyle sikarak dolgum fiskirdi. Ama sunu belirteyim doktorlar icin asiri yorucu birsey hem de aşiri. Neyse o esnada hic aci hissetmedim sifir aci hatta elimde telfonumla takildim sonra ayaga kalktim iyice dolgu asagi toplansin diye ,ben ayakta iken dolgularimi sikarak bitirdi en son artik dolgu degil kan cikinca anladik ki bitti şükur. 2 saat toplasan sürdu ya da surmedi.Doku kaybimda yok bacagim ayni kalcam ayni cunku direkt o madde akti benim.bi de galiba kas altinda degildi benim deriye cok yakindi benim şansim bu olabilir o sebeple sizinkiler nasil bir tedaviyle olur bilmiyorum.Fiyat veremiyorum herkese gore degisir cunku tedavi uzunlugu vs.sadece belki birilerine umut olur diye buraya doktor ismi ekleyerek yazdim umarim doktorumun adini yazmam sorun degildir.
simdi şu bilgiyi de eklemem gerek,benim dolgum hep yumusakti yani sivi formda idi ama baska hastalarin nasil bilemem her hastanin tedavi sekli farkli olabilir tabi ben onu da merak tan sordum sert olsaydi nolurdu diye . Sivi verip yumusatirdim dedi . Yani diyecegim o ki benim tedavimin aynisi size de tam olur diyemem kimseye de kefil olmuyorum!! ama ben gittim memnun kaldim tercih size kalir sorumluluk almadigimi belirteyim en basta!! . Cok ilgili sevecen bir doktor onu da belirteyim . Cok pozitif bi kere hatta fazla pozitif
Eksik birsey yazdim mi bilmiyorum sorunuz olursa yanitlamaya calisirim ben kimse bu konudan daha fazla magdur olmasin diye buraya uye oldum ve deneyimi yasadiktan sonra anca yaziyorum . Sizi cok iyi anliyorum yillardir bol uzun eteklerle dolastim cok yorucu gecti magdur oldum nolur kimse bu dolgulari yaptirmasinnnn!!!
Son kez ekliyorum doktora vs kimseye kefil olmam .nolur gidin de demiyorum reklam degil ben denedim gittim simdi yaziyorum .Hepiniz saglicakla kalin
Neyse ailemin uzaktan tanidigi bir hekim bir de bu doktora gorun dedi ve Dr. Metin Vural kendisi cerrah onu buldum kadikoyde yeri. Bu doktor komplikasyinlarla ilgilenen biriymis.Yüze yapilan memeye yapilan yanlis dolgular vs. Allah ondan razi olsun. Muayeneye gittim ve islemimin kolay oldugunu hemen alabilecegini soyledi ve ben de o an tamam dedim . Dolgum bacagimda top seklinde resim atacagim. Oraya bi ince igneyle uyusturdu ,once siringayla cekmeye calisti bu baya uzun surecekti ve sonra ufak kesi atti ve elleriyle sikarak dolgum fiskirdi. Ama sunu belirteyim doktorlar icin asiri yorucu birsey hem de aşiri. Neyse o esnada hic aci hissetmedim sifir aci hatta elimde telfonumla takildim sonra ayaga kalktim iyice dolgu asagi toplansin diye ,ben ayakta iken dolgularimi sikarak bitirdi en son artik dolgu degil kan cikinca anladik ki bitti şükur. 2 saat toplasan sürdu ya da surmedi.Doku kaybimda yok bacagim ayni kalcam ayni cunku direkt o madde akti benim.bi de galiba kas altinda degildi benim deriye cok yakindi benim şansim bu olabilir o sebeple sizinkiler nasil bir tedaviyle olur bilmiyorum.Fiyat veremiyorum herkese gore degisir cunku tedavi uzunlugu vs.sadece belki birilerine umut olur diye buraya doktor ismi ekleyerek yazdim umarim doktorumun adini yazmam sorun degildir.

Son kez ekliyorum doktora vs kimseye kefil olmam .nolur gidin de demiyorum reklam degil ben denedim gittim simdi yaziyorum .Hepiniz saglicakla kalin

Eklentiler
Son düzenleme: