heeey ben bu topiği unutmuştum....paylaşımın için sağol thirtyFour...
sağ ol canım...muzip bir anıma denk gelmişti de açmıştım konuyu...unutuvermişim var mı böyle bişey yaaafark ettim :) unutulmasin diye yazdim birseyler, hos bi topik cünkü.
sağ ol canım ama sen ne ettin ya...?gökyüzünde havayi fişek etkisi yarattın resmen...senin actigin konulara bayiliyorum zaten, daha foruma ilk actigin konudan beri takipcinim.
bayiliyorum anlatis tarzina
neyse konuya dönersek....
eski nisanlimin babasini
belediye baskaniyim diye kendini bi halt zanneden adam! bana cektirdigin on zulum, ettigin onca tehditle birlikte ucuruyorum seni... hep söylemek istemistim ama söyleyememistim : karaktersizin tekisin!
sağ ol canım ama sen ne ettin ya...?gökyüzünde havayi fişek etkisi yarattın resmen...
hmmm sana birden fazla fıçı vermem gerekiyo anlaşılan...
yaşasın kötülük nı-ha-ha-hakaynanamı kayınpederi ve görümceyi bir yemeğe davet eder ben tuvalate gidiyor derim barut dolu fıçıyıda yemek masasının altına yerleştirirdim bir taşta üç kuş
kötülük demeyelimde kendime eşime yani aileme büyük bir iyilik olurdu diyelimyaşasın kötülük nı-ha-ha-ha
fıçının etrafına herkesi toplar üstüne kendim oturur sizin yüzünüzden der uçururdum heee gidiş kurtuluş kalanlar vijdan hesabını versin azcık :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?