Benden size bir hediye....

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
830
113
Diğer
size hayali barut dolu bir fıçı hediye ediyorum.bu fıçının üzerine kimi oturtturup nerede ve nasıl havaya uçurmak istersiniz?bu fıçıyı havaya uçurtmadan önce ona söyleyeceğiniz son şey ne olabilir?başlıyoooos....

Halami...

annemi bu kadar üzdügün icin, arkamizdan cevirdigin onca dalavera, ettigin onca yalan söz, iftira, dedikodu icin...

heeey ben bu topiği unutmuştum....paylaşımın için sağol thirtyFour...

senin actigin konulara bayiliyorum zaten, daha foruma ilk actigin konudan beri takipcinim.
bayiliyorum anlatis tarzina

neyse konuya dönersek....

eski nisanlimin babasini

belediye baskaniyim diye kendini bi halt zanneden adam! bana cektirdigin on zulum, ettigin onca tehditle birlikte ucuruyorum seni... hep söylemek istemistim ama söyleyememistim : karaktersizin tekisin!

Beni paramparça eden o kadını... sevgilimi bana düşman eden herkesi !

sağ ol canım ama sen ne ettin ya...?gökyüzünde havayi fişek etkisi yarattın resmen...

kaynanamı kayınpederi ve görümceyi bir yemeğe davet eder ben tuvalate gidiyor derim barut dolu fıçıyıda yemek masasının altına yerleştirirdim bir taşta üç kuş

bende anneannemiii annemi üzdüğü için
alt komşumu özellikle uçurmak istiyorum hamile kaldıgım için bana kızdıgı içino na neyseeeee

fıçının etrafına herkesi toplar üstüne kendim oturur sizin yüzünüzden der uçururdum heee gidiş kurtuluş kalanlar vijdan hesabını versin azcık :))))

Çok tatlı , mizahi ve yaratıcı bi başlık olmuş ama hayal gücü ve ince bi mizah anlayışı gerektirdiği için "halkımızdan" gereken ilgiyi görmemiş. Ben eski yöneticimi oturturdum.Daha yeni işe başladığım dönemlerde sorumluluk sahibi ve düzgün birisi olarak çalıştığım halde bana mobbing uyguladığı için. Son sözüm de : "Kutup yıldızına selam söyle kutup ayısı " olurdu.

haticeyi o fıçının üstüne oturtup yanışını izlemek ne muazzam olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…