Benden soğumuş demiştim ya düzeldik:)

mutsuzkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
110
21
98
İstanbul
"Çok mutsuzum artık kalbim dayanmıyor cok baska acıymıs ayrılık biz 5 yıl çıktık ve şimdi bitti diyor bi ayrılıp bi barışmaktan sıkılmıs ne yapsam geri gelmiyor ne yapsamda tekrar kazansam bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var sarılıyor öpüyor konusuyor benle ama ask olmaz dıo daha barısmam sana nasıl guvenım dıor çok umutsuuzm napsam gerı kazansam "
Kızlar barıstık gibi bişey şimdi yardımlarınızı beklıyorum.Gittim yanına dedimki ben pişmanım affet zor dayanıyorum dedim anlattım durumu affetti ama sevgili deiliz dedi tel no muda vermem dedi zırt pırt karsımada çıkma ileride olacak diyede bişiy yok dedi tamam kabul dedim sadece affettım hatanı dedi dediki ya başkalarıyla çıkarsam napıcaksın dedi bennde çık ben seni hep beklerim dedim nasıl hoşuna gitti anlatamam gülümsedi şansımın %5 oldunu söledi şimdi yaardımlarınızı beklıorummm Sizlerden Allah razı olsun bana destek oldunuz şimdi yardım edin bana onu nasıl etkilemeliyımm çıkmamız için

aaa canım iyi sevindim de yaa ne bu şansın %5 fln oyun oynuyor resmen yahuu
aslında gönlü var bence ama senin elinden kaçcağını hissettiği zaman ancak adım atcak galiba
tabi insan bıkmadan da o duruma gelmiyor ancak blöf yapabilirsin tabi bu durumda sana çok riskli gibi geliyor biliyorum ben de aynı şeyleri hissettim
bi süre daha sabret bakalım kendiliğinden düzelicek mi ama ben erkekleri tanıdıysam inata biner onlar
o zaman yapabilirsin blöfünü

Arama zırt pırt karşıma çkma demiş bence o seni istemeli kendini unutturma ama ikidebir karşısınada çıkma senin onu sewdiğini biliyormuş ondada sewgi war galiba inş istediğin olur hakkında hayırlısı olsun canım

iyi yapmışsın ayaklarınada kapansaydın :olmaz:
adam istemiyor işte gözüne görünme fazla
eğer istiyorsa o seni bulur numarasını bile vermemiş

önceki konunuzu okumadim bilmiyorum..

Niye bu kadar kücülttünüz kendinizi?Degermi bi adam icin?

Sizi istemedigini acik aci kima etmis,karsima cikma demis bu caba niye?

Hayir sizin adiniza üzüldüm..Birde demiski baskalariyla cikarsam ne yaparsin?

Eee almis sizden lafi ne yapsa yeridir yani.

Arkadaslar zaten sevgi birilerinin çabasıyla ortaya çıkar çaba ve emek olmadan aşk olmaz ben savastım ve basarıyorum yinede yorumlarınıza tsk

Arkadaslar zaten sevgi birilerinin çabasıyla ortaya çıkar çaba ve emek olmadan aşk olmaz ben savastım ve basarıyorum yinede yorumlarınıza tsk

Üzgünüm ama feci halde yanılıyorsunuz,1.si sevgi birilerinin çabasıyla ortaya çıkmaz birini ya seversiniz ya sevmezsiniz,sizi sevmeyen bir insanı ben çabalayacağım diyerek kendinize aşık edemezsiniz,çabalamak hakkında zaten bu yüzden yanılıyorsunuz ;çabalamak bir ilişkide onu mutlu edecek şeyleri yapmak,zor gününde yanında olmak,ya da bir sorunun sana düşen payını üstlenmek ve tekrarlanmamasına çalışmaktır,çaba ve emek budur.Sizi sevmeyen bir insanı ,çabalıyorum deyip hayatında tutmaya çalışmak değil.

Sözlerim acı olacak,hoş çok anlamak istediğinizi sanmıyorum olumsuz yorumları ama yazıcam.

Arkadaşım bu adam sizi hiç sevmiyor ve değer vermiyor,hatanız neydi bilmiyorum oraya yorum yapamıcam ,ama bu çok büyük bir hata bile olsa size böyle davranamaz,ya affeder ilişkiye kaldığı yerden devam edersiniz,sende ''çabalayıp'' aranızı eskisi gibi yapmaya gayret edersin,(bak çabalamayı burda kullandım ,seni seven ama sana bir sebepten kırılmış bir insan için)ya da seni affetmez hatandan dolayı veya başka bir sebepten dolayı ayrılmak ister buna da hakkı var.Ama o zaman seni sarılıp öpemez,sevgiliymişsin gibi davranıp,bak sevgili değiliz,istersem başkasıyla çıkarız,ama seni de affettim diyemez.

Adam seni resmen enyai yerine koyup yedekte tutuyor arkadaşım,niyeti de belli,gezip tozucak,başkalarıyla beraber olucak,ama bu arada sözde sizi affetti!! ya ,siz de peşinde koşup adama kendinizi çabanızla!! sevdireceksiniz,o da arada sizi sarılıp öpecek siz de sevmese bunu bile yapmazdı diyerek kendiniz kandıracaksınız,sonra size dönecek,sonra tekrar gidecek,ya da belki hep yedek listesinde kalacaksınız,çok üzgünüm ama gerçekler bunlar.Siz onu sevdiğinizi söylüyorsunuz,soruyorum başkasıyla beraber olabilirmisiniz?Cevap;''hayır'' değilmi.Peki sizin mantığınıza göre sizi seven biri nasıl başkasıyla beraber oluyor?

Son düzenleme:
"Çok mutsuzum artık kalbim dayanmıyor cok baska acıymıs ayrılık biz 5 yıl çıktık ve şimdi bitti diyor bi ayrılıp bi barışmaktan sıkılmıs ne yapsam geri gelmiyor ne yapsamda tekrar kazansam bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var sarılıyor öpüyor konusuyor benle ama ask olmaz dıo daha barısmam sana nasıl guvenım dıor çok umutsuuzm napsam gerı kazansam "
Kızlar barıstık gibi bişey şimdi yardımlarınızı beklıyorum.Gittim yanına dedimki ben pişmanım affet zor dayanıyorum dedim anlattım durumu affetti ama sevgili deiliz dedi tel no muda vermem dedi zırt pırt karsımada çıkma ileride olacak diyede bişiy yok dedi tamam kabul dedim sadece affettım hatanı dedi dediki ya başkalarıyla çıkarsam napıcaksın dedi bennde çık ben seni hep beklerim dedim nasıl hoşuna gitti anlatamam gülümsedi şansımın %5 oldunu söledi şimdi yaardımlarınızı beklıorummm Sizlerden Allah razı olsun bana destek oldunuz şimdi yardım edin bana onu nasıl etkilemeliyımm çıkmamız için

kusura bakma canım ama aranızda bu konuşmalar geçtiyse aynen, senin bu çocukla hiçbir mutluluk şansın yok, ama bu çocuğun suçu değil, bu konuşmaları hangi adama yaparsan yap hiç bir şansın olamazdı zaten
sen bence heba ettiğin 5 seneye yanmayı bırak gelecek yılllarını kurtar çünkü bu ilişkide gelecek yıllarınıda heba edeceksin
zaman çok değerli, sebil değil, aklını başına topla

evet bende bi parcada olsa mutluyum yaaaa inşallah devamı gelır bakalım %5 i nasıl yükseltcem

bu bile yeter yaaa inanın aşk bu işte sevmese bunu bile yapmazdı

%5 mi aşksempatiksalakcinni

canım sen kendi kendine(!) yaşadığın bu aşkı bayağı bi arabeske bağlamışın ya, sanırım yaşın bayağı küçük:hulya:

cnm su konusma benim için tamamen herşeyin bitmiş olduğunu ifade ederdi hem kalbinde hem beyninde.. sen mutlu olmussun bide üstelik yüzde 5 şansınıda arrtırmak için fikir mi alıyorsun.. :bbo: bence bi an önce kendine gel.. zırtpırt çıkma karsıma arama başkasıyla çıkarsam ne demek yaa, bir de çık ben seni beklerim demişsin.. bence olan şansın da gitmiş.. çok kötü bi durum umarım mfarkına varman için daha fazla üzülmen gerekmez :1closedeyes:

Keşke biraz daha az yüz verseydin ama olmuş olsun oda biraz abartmıs %5 şans derken sanki kız sen değilde oymuş gibi..Ama inşallah gönlüne göre olur herşey..

bence bu adamın bir heykelini yaptır 5 vakit taparsın daha kolay olur..
tövbe est.
deli misin sen arkadaşım..?
bu ne nasıl bir ilişki sen nasıl kabul ettin bunları..?

%5 şans tabi oda bi ihtimal şüpheli bi şans desek daha dogru kanımca...
bu ihtimalli şansını nasıl arttırıcan
adam karşıma cıkma diyor
adam telinide vermiyor neymiş zırt pırt ararmışınkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bence o giden 5 yılı düşünme önündeki yıllarını düşün derim:delphin:

aranızın düzelmiş hali buysa... bi erkeğin peşinden koşmicaksın. arama sorma onu, istiyorsa bir süre sonra gelir nasılsa... 5 yıllık bir sevgili kolay unutulmaz merak etme. zaten kendide demiş karşıma çıkma diye. bi rahat bırak bence. hiç bişey yapmaman daha iyi

Back
X